İDRAR TESTİ VE SİLİK ÇİZGİ EN SICAĞINDAN ; ))

Erken olduğu için düşük
Sonuc olabilir ama adetini bekle umudunu kaybetme

Adetten 10 gün önce test yaptırdım negatiftir çıktı
Bence bir de adetin gecikirse test yaptır benimde silik çıktı adetten 10 gün önce şuan adetimin ilk günü ama adetim gelmedi inşallah gelmez ve hamileyimdir 2 gün sonra kan testi yaptircam ins hamileyimdir şuan sağ kasigim batıyor ve belim ağrıyor ins hamilelik belirtisidir

Ay hadi inşallah gelmez canım hamilesindir. Benim kan testi negatif çıkınca pek umudum kalmadı

İnşallah ben 8 aydır evliyim ve hic umudumu kesmedim kesmemde hep dua ettim Allahım bir gün nasip eder inşallah hepimize
Amiiiin inşallah canım. Benim işte kan testinden sonra bu ay için pek yok umudum ama inşallah erken yaptırdığım için çıkmamıştır

Merhaba merak ettim bende aynı durumdayım şuan acaba hamile kaldınız mı inşallah hamilesinizdir benimde test sonjcum bu şekilde var gibi görüyorum 2. Çizgiyi

Hamileyim ve bence sizde hamilesiniz
Çok çok sevindim hamile olmanıza sağlıkla doğsun bebisiniz insallah peki siz bu testle mi öğrendiniz cunku sizinki çok belirgindi benimki o kadar değil ve genelde miratech markaya ya iltici diyorlar

Çok çok sevindim hamile olmanıza sağlıkla doğsun bebisiniz insallah peki siz bu testle mi öğrendiniz cunku sizinki çok belirgindi benimki o kadar değil ve genelde miratech markaya ya iltici diyorlar
O attığım testle öğrendim ben

Amin inşallah rabbim size de nasip etsin inşallah hamilesinizdir

Hamilesin canım kesin
O test fotoğraflarını attığım günün ertesi günü yine aynı marka ile yaptım malesef hicbisi çıkmadı miratech çok yanıltıcı bir gebelik testi sürekli silikte olsa çift çizgi çıkarıyor. Hala adet olmadım ama işte benim adetlerim düzensiz olduğu için kestiremiyorum gebelik olup olmadigini

Üzülme canım Allah'ın işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…