- 13 Haziran 2020
- 16
- 5
- 1
- 23
Erken olduğu için düşükYaaaa ben testlerini gördüm kesin var dedim. Ama belli de olmaz çok başında da olabilir. Benimde öyle çıktı ama seninki daha belirgin. Bende kan verdim 0.100 negatif çıktı. Bu testlere ne oluyor anlamiyorum. İlk defa pozitif veriyorlar kan veriyoruz çıkmıyor. Bence beklemelisin. Adetine çok var daha. İnşallah vardır
Adetten 10 gün önce test yaptırdım negatiftir çıktıBence hamilesin kan testi yaptır veya adetinin geçmesini bekle
Bence bir de adetin gecikirse test yaptır benimde silik çıktı adetten 10 gün önce şuan adetimin ilk günü ama adetim gelmedi inşallah gelmez ve hamileyimdir 2 gün sonra kan testi yaptircam ins hamileyimdir şuan sağ kasigim batıyor ve belim ağrıyor ins hamilelik belirtisidirAdetten 10 gün önce test yaptırdım negatiftir çıktı
Ay hadi inşallah gelmez canım hamilesindir. Benim kan testi negatif çıkınca pek umudum kalmadıBence bir de adetin gecikirse test yaptır benimde silik çıktı adetten 10 gün önce şuan adetimin ilk günü ama adetim gelmedi inşallah gelmez ve hamileyimdir 2 gün sonra kan testi yaptircam ins hamileyimdir şuan sağ kasigim batıyor ve belim ağrıyor ins hamilelik belirtisidir
İnşallah ben 8 aydır evliyim ve hic umudumu kesmedim kesmemde hep dua ettim Allahım bir gün nasip eder inşallah hepimizeAy hadi inşallah gelmez canım hamilesindir. Benim kan testi negatif çıkınca pek umudum kalmadı
Amiiiin inşallah canım. Benim işte kan testinden sonra bu ay için pek yok umudum ama inşallah erken yaptırdığım için çıkmamıştırİnşallah ben 8 aydır evliyim ve hic umudumu kesmedim kesmemde hep dua ettim Allahım bir gün nasip eder inşallah hepimize
İnşallah cnm rabbim gönlüne göre versinAmiiiin inşallah canım. Benim işte kan testinden sonra bu ay için pek yok umudum ama inşallah erken yaptırdığım için çıkmamıştır
Amin canım hepimizinİnşallah cnm rabbim gönlüne göre versin
Hamileyim ve bence sizde hamilesinizMerhaba merak ettim bende aynı durumdayım şuan acaba hamile kaldınız mı inşallah hamilesinizdirbenimde test sonjcum bu şekilde var gibi görüyorum 2. Çizgiyi Eki Görüntüle 2664579 Eki Görüntüle 2664580 Eki Görüntüle 2664581
Çok çok sevindim hamile olmanızaHamileyim ve bence sizde hamilesiniz
O attığım testle öğrendim benÇok çok sevindim hamile olmanızasağlıkla doğsun bebisiniz insallah peki siz bu testle mi öğrendiniz cunku sizinki çok belirgindi benimki o kadar değil ve genelde miratech markaya ya iltici diyorlar
Amin inşallah rabbim size de nasip etsin inşallah hamilesinizdirÇok çok sevindim hamile olmanızasağlıkla doğsun bebisiniz insallah peki siz bu testle mi öğrendiniz cunku sizinki çok belirgindi benimki o kadar değil ve genelde miratech markaya ya iltici diyorlar
Çok sevindim inşallah bende hamileyimdirO attığım testle öğrendim ben
Hamilesin canım kesinÇok sevindim inşallah bende hamileyimdir
O test fotoğraflarını attığım günün ertesi günü yine aynı marka ile yaptım malesef hicbisi çıkmadıHamilesin canım kesin
Üzülme canım Allah'ın işiO test fotoğraflarını attığım günün ertesi günü yine aynı marka ile yaptım malesef hicbisi çıkmadımiratech çok yanıltıcı bir gebelik testi sürekli silikte olsa çift çizgi çıkarıyor. Hala adet olmadım ama işte benim adetlerim düzensiz olduğu için kestiremiyorum gebelik olup olmadigini
Arkadaşlar silik çizgi varmı?Yoksa ben istediğim için mi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?