- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.216
- 88
- 43
AminnnnCanım inşallah hamilesindirbence kan tahlili ver.onda hemen çıkar.ama gerçekten de inşallah karnında bir bebiş vardır
![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminnnnCanım inşallah hamilesindirbence kan tahlili ver.onda hemen çıkar.ama gerçekten de inşallah karnında bir bebiş vardır
![]()
Maalesef kan testim bugün 0.100 çıktı. 3 ayrı marka test yapmıştım üçünde de silik çizgi gördüm.Canım inşallah hamilesindirbence kan tahlili ver.onda hemen çıkar.ama gerçekten de inşallah karnında bir bebiş vardır
![]()
Bence var zaten çizgi de öyle silik falan değil. Hayırlı olsun.Bayanlar sizce gebelik varmı ilk on dakikada busekilde çıktı
Bugün kan verdim fakat yarın çıkacakmış acaba şimdiden kanda belli olur muBence on gün olmasına rağmen gayet yeterli bir çizgi çıkmış ama en doğrusu adet gününün geçmesi ve kan vermenizdir inşallah hamilesinizdir![]()
Ne yaptınız? Sonucunuz belli oldu mu ?Bugün kan verdim fakat yarın çıkacakmış acaba şimdiden kanda belli olur mu
0.33Ne yaptınız? Sonucunuz belli oldu mu ?
Yaaaa ben testlerini gördüm kesin var dedim. Ama belli de olmaz çok başında da olabilir. Benimde öyle çıktı ama seninki daha belirgin. Bende kan verdim 0.100 negatif çıktı. Bu testlere ne oluyor anlamiyorum. İlk defa pozitif veriyorlar kan veriyoruz çıkmıyor. Bence beklemelisin. Adetine çok var daha. İnşallah vardır0.33ama reglime 10 gün var acaba artar mı
0.33Ne yaptınız? Sonucunuz belli oldu mu ?
bi de iki defa yaptım ikisinde de öyle çıktı çok üzüldüm baya umutlanmıştım.Yaaaa ben testlerini gördüm kesin var dedim. Ama belli de olmaz çok başında da olabilir. Benimde öyle çıktı ama seninki daha belirgin. Bende kan verdim 0.100 negatif çıktı. Bu testlere ne oluyor anlamiyorum. İlk defa pozitif veriyorlar kan veriyoruz çıkmıyor. Bence beklemelisin. Adetine çok var daha. İnşallah vardır![]()
İnşallah ikimizde pozitifi görürüz0.33ama reglime 10 gün bar
bi de iki defa yaptım ikisinde de öyle çıktı çok üzüldüm baya umutlanmıştım.![]()
Ben 3 test yaptim üçü de farklı marka üçünde de silik çizgi vardıİnşallah ikimizde pozitifi görürüz![]()
Bende iki test yaptım ikisinde de silik pozitiftiBen 3 test yaptim üçü de farklı marka üçünde de silik çizgi vardı![]()
Bence hamilesin kan testi yaptır veya adetinin geçmesini bekleKızlar bu da benim testim daha adetime on gün var ama dayanamadım hemen böyle çıktı sizce hamile miyim![]()