- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 298
Pozitif görünüyorSadece bu var buda dünkü
![Hugging face :hugging: 🤗](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f917.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif görünüyorSadece bu var buda dünkü
İnşallah öyledir yaPozitif görünüyor![]()
İnşallah öyledirO zaman pozitif bence
Tabi kesin anlamak icin kan verin derimİnşallah öyledir ya![]()
Tabi kesin anlamak icin kan verin derim
İnşallah pazartesi ne kadar regl olmazsm gidip kan testi yaptrcgmTabi kesin anlamak icin kan verin derim![]()
Insallahİnşallah pazartesi ne kadar regl olmazsm gidip kan testi yaptrcgm![]()
Olur ederim çok teşekkür ederimInsallaho zaman evde idrar testiyle koyulasma oluyor mu takip edersin
Merhaba cuma günü kan verdim beta hcg 56,43 çıktı dün tekrar gittim doktor tekrar hcg istedi 853 çıktı progesteron da 20 çıktı sizce normal miInsallaho zaman evde idrar testiyle koyulasma oluyor mu takip edersin
Betanız baya hizli yükselmis ikiz gebelik olabilir belki... progestan hakkında bilgim yok canımMerhaba cuma günü kan verdim beta hcg 56,43 çıktı dün tekrar gittim doktor tekrar hcg istedi 853 çıktı progesteron da 20 çıktı sizce normal mi
Hadi inşallah bal damlıyor ağzından fazla yükseldi diye biraz tedirgin oldum acaba dış gebelik mi diye ama dış gebelikte düşüş olurmuş rahatladım birazBetanız baya hizli yükselmis ikiz gebelik olabilir belki... progestan hakkında bilgim yok canım
Kötü seyler düsünme canın insallah bebegin yada bebeklerin seninledirHadi inşallah bal damlıyor ağzından fazla yükseldi diye biraz tedirgin oldum acaba dış gebelik mi diye ama dış gebelikte düşüş olurmuş rahatladım biraz![]()
İnşallah çok teşekkür ederimKötü seyler düsünme canın insallah bebegin yada bebeklerin seninledir![]()
Yok gibi görünüyorMerhabaRegl günüme 4 gün var sabahtan normal test yapmıştım negatif çıktı . 10 dkdan sonra değerlendirilen sonuçların yanlış olduğunu biliyorum bu arada belirteyim
daha sonra dışarıdaydık bütün gün eve geldiğimde baktım 2. Çizgi silik bir şekilde var testi atmayı unutmuşum . Burada bir kaç yerde teste su damlatıp kuruma çizgisimi değil mi anlaşılabilir yazılmış. Damlattım çizgi silinmedi. Test sonucunu paylaşacağım. Bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? Veya bu su damlatma olayını yapıp yanılan oldu mu
bu arada fotoğrafı suyu damlattıktan sonra çektim