İDRAR TESTİ VE SİLİK ÇİZGİ EN SICAĞINDAN ; ))

Cok fazla mi damlattiniz acaba, dagilma var o yuzden sordum, bir de ne kadar geçti regl üzerinden? Test kac dk bekledi?
Benim 27 Nisan beklenen adet tarihimdi 26 sında ilişkiye girdik adetim 10 gün geçti yani 5 mayıs da lekenme yaşadım lekenmenin üstünde 6 gün geçti 11 mayısta clear pink erken gebelik testi yaptım negatifti durmadım üstünde bu ay ki adetim de 4 haziran çıkıyordu cep telefonu uygulamasında adet takviminde 10 gün de bu ay geciktim hala adet olmadım bugün 2 test yaptım ilk negatif verdiler bu resimdekiler gibi Bi kaç saat sonra pozitif verir mi bilemiyorum

Benim 27 Nisan beklenen adet tarihimdi 26 sında ilişkiye girdik adetim 10 gün geçti yani 5 mayıs da lekenme yaşadım lekenmenin üstünde 6 gün geçti 11 mayısta clear pink erken gebelik testi yaptım negatifti durmadım üstünde bu ay ki adetim de 4 haziran çıkıyordu cep telefonu uygulamasında adet takviminde 10 gün de bu ay geciktim hala adet olmadım bugün 2 test yaptım ilk negatif verdiler bu resimdekiler gibi Bi kaç saat sonra pozitif verir mi bilemiyorum
Mayista regl olmadınız, dogru mu anladim? O sekilde olsaydi testini daha koyu çıkardı bebek epey gelismis oldugundan dolayı. Testlerde ilk 5dk onemli, sonrasinda cikan sonuç doğru değil. Bu testler bana bozuk geldi ama olabilir de tabii siz yarin sabah tekrar edin ilk idrarla. Bu sekilde gecikmeler ve lekelenmeler devam ederse mutlaka doktora gidin, kist de olabilir.

Mayista regl olmadınız, dogru mu anladim? O sekilde olsaydi testini daha koyu çıkardı bebek epey gelismis oldugundan dolayı. Testlerde ilk 5dk onemli, sonrasinda cikan sonuç doğru değil. Bu testler bana bozuk geldi ama olabilir de tabii siz yarin sabah tekrar edin ilk idrarla. Bu sekilde gecikmeler ve lekelenmeler devam ederse mutlaka doktora gidin, kist de olabilir.
Evet doğru anladınız bu ay da olmadım mayıs da lekenleme oldu bu ay bişey yok testlerin hepsi başka marka ne bileyim hepsinin bozuk olanına mı denk geldik 😮😊

Kizlar bugun yaptim daha yaptigimda boile cikti sizce hamilemiyim 1 gun geciktim

Eklentiler

• received_618115008790416.jpeg
    received_618115008790416.jpeg
    43,6 KB · Görüntüleme: 1.257
Adetime testi yaptigimda11 gün vardı fakat testi yapma sebebim de iştahsızlık mide bulantısı ve baş dönmesi vardı 5 saat bekledi test
5dk sonra olan sonuc gecersiz maalasef. 11 gun varken cok erken oluyor, yine tekrarlayin. Dönem dönem bu gibi belirtiler yasanabiliyor, vucut psikolojik tepkiler verebiliyor. Dilerim bebis en hayirli vakitte gelir🤗

Anlamıyorum neden Bi laf saat sonra pozitif veriyor hepsi başka marka hepsi mi bozuk
Birkac saat sonra cikan 2.cizginin kuruma cizgisi oldugu soylenir. Testlerin arkalarinda da yazar ilk 5 dk gecerli diye😊 siz kan verin bir de lekelenme ve gecikme için doktora gorunun mutlaka, kist, hormon gibi problemler varsa cozulmus olur en azindan.

Lütfen bakar mısınız. İkinci çizgiyi bir ben mi görüyorum yoksa? 15-20 dk sonra çıktı. Sabah da yaptim çok silikti sanki
20200615_202632.jpg

Evet canım hayalet gibi ikinci i bir çizgi var orda
Çok teşekkür ederim. Eğer öyleyse benim için gerçekten mucize. Tüplerim kronik kapalı olduğu için tüp bebek denedik. 6. Haftada gelişim durduğu için kürtaj oldum maalesef. Eşimle beraber çocuklar gibi ağladık. Sonrasında süt buharı soğan kürü falan yaptım. Az mide bulantım oluyor dedim bi bakayım böyle çıktı. İnşallah beni yanıltmıyordur 🙏🙏

Çok teşekkür ederim. Eğer öyleyse benim için gerçekten mucize. Tüplerim kronik kapalı olduğu için tüp bebek denedik. 6. Haftada gelişim durduğu için kürtaj oldum maalesef. Eşimle beraber çocuklar gibi ağladık. Sonrasında süt buharı soğan kürü falan yaptım. Az mide bulantım oluyor dedim bi bakayım böyle çıktı. İnşallah beni yanıltmıyordur 🙏🙏
Canım inşallah hamilesindir 🤲 bence kan tahlili ver.onda hemen çıkar.ama gerçekten de inşallah karnında bir bebiş vardır 😍😍

Back