Merhabalar ben yeni üyeyim. Eşimle biraz korunmasız sonrasında korunarak ilişki yaşadık. Boşalma olmadı. İlişkiden 3 hafta geçti ve ayın 3 ünde olmam gerekirken hala olmadım 2 buçuk haftadır olmuyorum. 3 gün önce idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Eczacı çok iyi bir gebelik testi olduğunu ve yanılma payının çok az olduğu söyledi. Gebelik belirtisi pek yok daha çok adet belirtisine benziyor. Vücudum biraz şişti ve tatlı isteğim var. Sizce hamile olma ihtimalim nedir ? Adetim düzensiz. 2 ay düzenli olursa diğer ay mutlaka geçikiyor.
ilişkiden 3 hafta geçmişse testte çıkması lazım. Bunun yanı sıra sevgilinizle boşalma olmadıysa zaten hamile kalacağınızı sanmam. Ama içiniz rahat etsin diye 1 hafta sonra testi tekrarlayabilirsiniz. Tabi ki kesin sonuç kan testidir.
Pardon eşinizmiş, o zaman rahatlıkla kadın doğuma gidebilirsiniz. Hormonlarınıza bi baksınlar.
ilişkiden 3 hafta geçmişse testte çıkması lazım. Bunun yanı sıra sevgilinizle boşalma olmadıysa zaten hamile kalacağınızı sanmam. Ama içiniz rahat etsin diye 1 hafta sonra testi tekrarlayabilirsiniz. Tabi ki kesin sonuç kan testidir.
Pardon eşinizmiş, o zaman rahatlıkla kadın doğuma gidebilirsiniz. Hormonlarınıza bi baksınlar.
bir sorun varsa tedavisi de vardır. Sen şimdiden iyi bir doktora git muayene ol. bende kist çıktı, prolaktin yüksekliği çıktı.. oluyo yani kadınız hepimiz nihayetinde