- 22 Kasım 2017
- 1.063
- 864
- 73
- Konu Sahibi mevsiminegore
ozaman normal deger canım bidaha nezaman yaptırcaksınYok canım geçmedi üç gün vardı test yaptırdığımda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozaman normal deger canım bidaha nezaman yaptırcaksınYok canım geçmedi üç gün vardı test yaptırdığımda
Ya ne güzel şeyler söyledin öyle İnşallah inşallah en de güzel olur yarın gidicem tekrar kan testine dualarınızı bekliyorumDeger az olsa bile hamilesin sevinsene :) erken oldugu icin deger dusuktur takma kafana stres yapmaman lazim bebis etkilenmesin:) yarin yada 2 gun sonra git bidaha yaptir bakalim 2 kati artis olmussa saglikli bi bebis geliyo demektir veraber dogururuz artik
Ya ilkinde sıkıntı yaşadım ya canım bir de ilk hamileliğimdi çok üzülmüştüm şimd onun da korkusu var yine bieşy olcak diyeozaman normal deger canım bidaha nezaman yaptırcaksın
hayırlısı bakalım yasın kaç canım ilk gebeliğinmi buYa ne güzel şeyler söyledin öyle İnşallah inşallah en de güzel olur yarın gidicem tekrar kan testine dualarınızı bekliyorum
29 oldum geçen ay ikinci sayılır bu ilkini biliyorsun zaten kalp atışları durmuştu ondan sonra bu kadar pimpirikli oldum sanki yine kötü bişi olucak gibihayırlısı bakalım yasın kaç canım ilk gebeliğinmi bu
olsun stres yapma herşey olacağına varır dünyada rızkı varsa gelir yoksa istediğini yap yinede gelmez canım stres bebişi etkiler sıkma canını herşeyin hayırlısı bak bende bi düşük yaptım ondan sonra bebek istemedim onun vebaline giremem dedim ama bi anda öğrendimki hamişeyim hemde hiç bişey yapmadan korunduğumuz halde :) demekki var bir bildiği dimiYa ilkinde sıkıntı yaşadım ya canım bir de ilk hamileliğimdi çok üzülmüştüm şimd onun da korkusu var yine bieşy olcak diye
Aslında dediğin gibi ne kadar stres yaparsan ne kadar istersen o kadar olmuyır sanki.. senşn adına çok çok sevindim inşallah sağlıkla alırsın kucağına da herşeyin hayırlısı diyebiliyorum artık ne diyim ki.. inşallah tekrar üzülmem Cuma’ya haber veririm mutlakaolsun stres yapma herşey olacağına varır dünyada rızkı varsa gelir yoksa istediğini yap yinede gelmez canım stres bebişi etkiler sıkma canını herşeyin hayırlısı bak bende bi düşük yaptım ondan sonra bebek istemedim onun vebaline giremem dedim ama bi anda öğrendimki hamişeyim hemde hiç bişey yapmadan korunduğumuz halde :) demekki var bir bildiği dimi
aynen canım hayırlısı de zamana bırak bi bakmışsın 9 aylık olmuşuz :d haber ver mutlakaaAslında dediğin gibi ne kadar stres yaparsan ne kadar istersen o kadar olmuyır sanki.. senşn adına çok çok sevindim inşallah sağlıkla alırsın kucağına da herşeyin hayırlısı diyebiliyorum artık ne diyim ki.. inşallah tekrar üzülmem Cuma’ya haber veririm mutlaka
Değerler düşmüş kimyasal gebelik sanırımaynen canım hayırlısı de zamana bırak bi bakmışsın 9 aylık olmuşuz :d haber ver mutlakaa
olsun üzme kendini canım birkaç ay sonra yine olur inşallah sıkma canını senDeğerler düşmüş kimyasal gebelik sanırım
Aynen canım aynen korunmayı düşünmüyoruz hayırlısı olsun artık. Allah senin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaholsun üzme kendini canım birkaç ay sonra yine olur inşallah sıkma canını sen
amin kuzum hepimizinAynen canım aynen korunmayı düşünmüyoruz hayırlısı olsun artık. Allah senin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah