How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

İdrar testi silik çıktı

Günaydın Kızlar özel hastanede yapılan kan testi sonuçları ne kadar sürede çıkıyor? Ya da hafta sonu girmeden araya. Bugün içerisinde nereye kan verirsem sonucu öğrenebilirim? Ya da acil ne kadar sürede sonuç çıkartıyor?

Günaydın Kızlar özel hastanede yapılan kan testi sonuçları ne kadar sürede çıkıyor? Ya da hafta sonu girmeden araya. Bugün içerisinde nereye kan verirsem sonucu öğrenebilirim? Ya da acil ne kadar sürede sonuç çıkartıyor?
Özel hastane, tıp merkezi veya acilde 2 saate çıkar. Sağlık ocağına giderseniz Cuma olduğu için büyğk ihtimalle Pazartesi elinize geçer sonuç.

Merhaba kızlar. Benim adetime 5-6 gün var ama bu ay hamile olmayı çok istediğim için bekleyemedim adetimin geçmesini. Predictor early ile yaptım. Sizce hamile miyim. Yanılma payı nedir. Yarın kan testi yaptırıcam ama size sormak istedim

Eklentiler

• 4263B7AA-C5E1-49AF-9EC4-9960949E7A72.jpeg
    4263B7AA-C5E1-49AF-9EC4-9960949E7A72.jpeg
    33,8 KB · Görüntüleme: 79
Merhaba kızlar. Benim adetime 5-6 gün var ama bu ay hamile olmayı çok istediğim için bekleyemedim adetimin geçmesini. Predictor early ile yaptım. Sizce hamile miyim. Yanılma payı nedir. Yarın kan testi yaptırıcam ama size sormak istedim
silik birseyler gorunuyor sanki :)

haber ver merakla bekliyorum :anne:
Sonucu alır almaz :anne: 6 ay önce bebeğin kalp atışlarını duymak için koşa koşa gitmiştik eşimle doktora. Ama doktor o acı haberi verdi kalp atışlarını duyamıyorum dedi. Hastaneden nasıl çıktığımı bile hatırlamıyorum. Tabi sonrasında kürtaj Allah ım düşmanıma bile yaşatmasın ne acı bir olay. Hele Doğum haneye bebeğini kucağına almak için değil de bebeğini terk etmek için girmek inanılmaz bir acı.. bir süre korktuğu tekrar hamile kalmaya.. bu ay tekrar istedik. İçimde kocaman bir korku ama aynı zamanda yeni bir umut. Çok istiyoruz bir evladımız olsun.. inşallah hayırlısıyla da olur..

Sonucu alır almaz :anne: 6 ay önce bebeğin kalp atışlarını duymak için koşa koşa gitmiştik eşimle doktora. Ama doktor o acı haberi verdi kalp atışlarını duyamıyorum dedi. Hastaneden nasıl çıktığımı bile hatırlamıyorum. Tabi sonrasında kürtaj Allah ım düşmanıma bile yaşatmasın ne acı bir olay. Hele Doğum haneye bebeğini kucağına almak için değil de bebeğini terk etmek için girmek inanılmaz bir acı.. bir süre korktuğu tekrar hamile kalmaya.. bu ay tekrar istedik. İçimde kocaman bir korku ama aynı zamanda yeni bir umut. Çok istiyoruz bir evladımız olsun.. inşallah hayırlısıyla da olur..
insallah canim allah gonlune gore versin bende bir dusuk yaptim cok aci insanin evladini kaybetmesi insallah birdaha olmaz allah kimseye yasatmasin:( suan doktordayim bebegi gorduk bizde

Eşime dedim o da yine önceki gibi heyecanlanıp sonra üzülmek istemiyorum dedi. O yüzden biraz daha bekleyip öyle test yaptırıcam adetimin gecikmesini beklicem.. resmen ilk defa günler uzun geldi..
aynen canim cok zor geciyo 15 gun bana nasil gecicek bilmiyorum :) senin testinde silik cizgi var canini skma var biseyler ;) adetin gecsin git hemen kan tahlili yaptir

Deger az olsa bile hamilesin sevinsene :) erken oldugu icin deger dusuktur takma kafana stres yapmaman lazim bebis etkilenmesin:) yarin yada 2 gun sonra git bidaha yaptir bakalim 2 kati artis olmussa saglikli bi bebis geliyo demektir veraber dogururuz artik :D

Back