- Konu Sahibi mevsiminegore
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlı olsun umutlandırmak istemem bende seni ama benimde bu şekilde çıktı adetime iki gün kala. Adet olmam gereken gün tekrarladm az daha belirgindi. Derken 7 aylık hamileyim. Sen perşembeyi zor da olsa kendne dikkat ederek bekle inşallah doğrudur.Buyrun
Sabah ilk idrarınla yapabilirsn tekrarAyy tesekkur ederimmm:))
Yarın tekrar yapayim mi kesin olmasi için peki
Buyrun
Oo maşallah dünsen beri koyulaşma da bariz. Tebrik ederim, hamilesinizBugün sabahin sonucu bu da :)
Allahım çok şükür
Allah razı olsun :) sağlık ocağı 10 gun geçsin dedi ama ben bekleyemem deyince perşembe gel dedi bakalım artık o gun nasıl çıkacak sonuç: )Oo maşallah dünsen beri koyulaşma da bariz. Tebrik ederim, hamilesiniz
Bu net çizgiden sonra bugün kan verseniz en az 300-350lerde çıkar sonucunuz diye düşünüyorum![]()
Perşembe günü haberini bekliyoruz o zamanAllah razı olsun :) sağlık ocağı 10 gun geçsin dedi ama ben bekleyemem deyince perşembe gel dedi bakalım artık o gun nasıl çıkacak sonuç: )
Insallah dikkat ederim tabi ki :)) cuma çıkacakmış sonuç hayırlısı ile:)Perşembe günü haberini bekliyoruz o zamangidene kadar da ağır kaldırma, uzanma, kendine dikkat et
![]()
Oo direkt keseyi karından görürsünüz zaten. Gayet iyi yani korkmaBugün sonucu aldım 2450 çıktı bthcg haftaya kadın doğuma gideceğim inşallah değer nasıl sizce ilk olduğu için anlamıyorum fazla
Allah razı olsun :) sağlık odağındaki doktor 8 haftalıkken görürsünüz dedi çok fazla gelmiştiOo direkt keseyi karından görürsünüz zaten. Gayet iyi yani korkmaben 21,5la öğrendim, bir hafta sonra 2binlere çıkmıştı. 5haftalık hamilesiniz tahminen, hayırlı olsun tekrardan
![]()