- Konu Sahibi mevsiminegore
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlı olsun umutlandırmak istemem bende seni ama benimde bu şekilde çıktı adetime iki gün kala. Adet olmam gereken gün tekrarladm az daha belirgindi. Derken 7 aylık hamileyim. Sen perşembeyi zor da olsa kendne dikkat ederek bekle inşallah doğrudur.Buyrun
Sabah ilk idrarınla yapabilirsn tekrarAyy tesekkur ederimmm:))
Yarın tekrar yapayim mi kesin olmasi için peki
Buyrun
Oo maşallah dünsen beri koyulaşma da bariz. Tebrik ederim, hamilesinizBugün sabahin sonucu bu da :)
Allahım çok şükür
Allah razı olsun :) sağlık ocağı 10 gun geçsin dedi ama ben bekleyemem deyince perşembe gel dedi bakalım artık o gun nasıl çıkacak sonuç: )Oo maşallah dünsen beri koyulaşma da bariz. Tebrik ederim, hamilesiniz
Bu net çizgiden sonra bugün kan verseniz en az 300-350lerde çıkar sonucunuz diye düşünüyorum
Perşembe günü haberini bekliyoruz o zaman gidene kadar da ağır kaldırma, uzanma, kendine dikkat etAllah razı olsun :) sağlık ocağı 10 gun geçsin dedi ama ben bekleyemem deyince perşembe gel dedi bakalım artık o gun nasıl çıkacak sonuç: )
Insallah dikkat ederim tabi ki :)) cuma çıkacakmış sonuç hayırlısı ile:)Perşembe günü haberini bekliyoruz o zaman gidene kadar da ağır kaldırma, uzanma, kendine dikkat et
Oo direkt keseyi karından görürsünüz zaten. Gayet iyi yani korkma ben 21,5la öğrendim, bir hafta sonra 2binlere çıkmıştı. 5haftalık hamilesiniz tahminen, hayırlı olsun tekrardanBugün sonucu aldım 2450 çıktı bthcg haftaya kadın doğuma gideceğim inşallah değer nasıl sizce ilk olduğu için anlamıyorum fazla
Allah razı olsun :) sağlık odağındaki doktor 8 haftalıkken görürsünüz dedi çok fazla gelmiştiOo direkt keseyi karından görürsünüz zaten. Gayet iyi yani korkma ben 21,5la öğrendim, bir hafta sonra 2binlere çıkmıştı. 5haftalık hamilesiniz tahminen, hayırlı olsun tekrardan