How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

İdrar testi silik çıktı

Acele etme. Adetin 1 hafta geçtiğinde sağlık ocağına gidip tahlil verirsin. Kalp atışına kadar var mı yok mu bilemezsin zaten. Sakin ol ve bekle ❤️ hakkında hayırlısı olsun inşaallah ☺️☺️

Amin inşallah da ilk olunca bekleyemiyorum perşembeyi zor getireceğim Belirtilerde de göğüs uclarim bir haftadir sızlıyor hafif kasık batma vs.adetim düzenli normalde hayırlısı bakalim

Ben adetime bir hafta kala öğrendim.gebe olabilirsin.erken döllenmede adeti beklemeye gerek yok bence.çünkü ben 3 haftalıkken gebe olduğumu öğrendim.yani ovalasyondan 10 gün sonra öğrendim.

Buyrun

Eklentiler

• 20180528_111611.jpg
    20180528_111611.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 368
Oo maşallah dünsen beri koyulaşma da bariz. Tebrik ederim, hamilesiniz:anneadayı::KK200:
Bu net çizgiden sonra bugün kan verseniz en az 300-350lerde çıkar sonucunuz diye düşünüyorum :KK48:
Allah razı olsun :) sağlık ocağı 10 gun geçsin dedi ama ben bekleyemem deyince perşembe gel dedi bakalım artık o gun nasıl çıkacak sonuç: )

Bugün sonucu aldım 2450 çıktı bthcg haftaya kadın doğuma gideceğim inşallah değer nasıl sizce ilk olduğu için anlamıyorum fazla
Oo direkt keseyi karından görürsünüz zaten. Gayet iyi yani korkma :KK48: ben 21,5la öğrendim, bir hafta sonra 2binlere çıkmıştı. 5haftalık hamilesiniz tahminen, hayırlı olsun tekrardan :KK36:

Back