Inşallah canım sagolun böyle olupta hamile olan var mı onu merak ettimÇizgiyi gördüm canım yarın ilk idrarınla tekrarla bence olmadı pazartesi kan tahliline gidersin bebişin varsa şimdiden tebrikler
Muhtemelen gec döllenme olduğu icin çıkmamış o zaman. Benim oglum da adetime 3 gün varken aksam yaptigim test yarim saat sonra filan cok silik bir çizgi çıkmıştı. Sabah ilk idrarla yaptigim daha koyu ve aninda cikmisti.1 hafta önce yapmıştım koyu tek çizgi çıkmıştı yine adet olmadım yapayım dedim böyle cıktı acaba yanlış mı görüyorum dedim eşimde görüyo hiç böyle olmamıştı. Umutlanmak istemiyorum ama sadece testi böyle olupta hamile olan var mı gercekten onu merak ettim
İlk beş dakika içinde belirdiyse olma ihtimalin yüksek konunun takipçisiyim hayırlı haberini yazarsın inşallahInşallah canım sagolun böyle olupta hamile olan var mı onu merak ettim
Amin inşallah çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için rabbim herkese nasip etsin inşallah pozitif çıkar
Aslında testi yaptım akşam yaptım 2.Çizgi gözle zor görülüyordu bende amannn yoktur dedim yanlış görüyorum diye umursamadim sonra sabah bi baktım çizgi farkediliyo esime gösterdim oda görüyo hiç böyle olmamıştı. Inşallah hamileyimdir rabbim herkese nasip etsin inşallahİlk beş dakika içinde belirdiyse olma ihtimalin yüksek konunun takipçisiyim hayırlı haberini yazarsın inşallah
Amin inşallahhhhÇıkar insallah merak etmeyin
Rabbim tamamina erdirsin insallah :)
Aslında testi yaptım akşam yaptım 2.Çizgi gözle zor görülüyordu bende amannn yoktur dedim yanlış görüyorum diye umursamadim sonra sabah bi baktım çizgi farkediliyo esime gösterdim oda görüyo hiç böyle olmamıştı. Inşallah hamileyimdir rabbim herkese nasip etsin inşallah
Tamam canımSen sabah ilk idrar ile tekrar yap
Daha koyu cikacaktir.
Cizgi var canim, benimde durumum ayni. Adetim dun 10 gun gecti normal testte ayni seninki gibi cizgi cikti, erken gebelik testinde daha belirgindi. Bugun adet geceli 11. Gun kan testi yaptirdim hcg 11 cikti. Sende idrar testini tekrarla hatta erken gebelik testiyle yap. Ondada cikarsa kan ver cnm. Asagida benim testler ustteki erken gebelik, alttaki normal test.
Ayyy inşallah canım beni mutlu ettin valla inşallah hamileyimdir çok istiyorum . Pazertesi ilk isim kan testi yaptırmakCizgi var canim, benimde durumum ayni. Adetim dun 10 gun gecti normal testte ayni seninki gibi cizgi cikti, erken gebelik testinde daha belirgindi. Bugun adet geceli 11. Gun kan testi yaptirdim hcg 11 cikti. Sende idrar testini tekrarla hatta erken gebelik testiyle yap. Ondada cikarsa kan ver cnm. Asagida benim testler ustteki erken gebelik, alttaki normal test.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?