• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar Testi Pozitif

BirazKadinCokcaAnne

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2020
51
44
18
25
Hanımlar merhaba sitedeki yorumları sürekli okuyordum ve merak ettiğim bir kaç şey olduğu için ve bunları size sormak istediğim için üye oldum 😂 Ben en son adet tarihimi Şubat sonu hatırlıyorum buna göre son adetimin üstünden yaklaşık bir ay geçmiş oluyor. Yani sanırsam 1 hafta adet gecikmem oldu. Normalde de adetim günü gününe olmaz diye şüphelenmedim hiç bir belirtim de yok.3 gün önce test yaptım çift çizgi çıktı ertesi günü de erken gebelik testi yaptım o da çift çizgi çıktı. Eşim çalıştığı için ancak Pazartesi kan vermeye gideceğiz. Fakat ben dış gebelik, kimyasal gebelikten ya da gebeliğin hiç olmamasından çok korkuyorum.Bu testlerin yanlış olma olasılığı var mıdır ?

Eklentiler

• B3C93038-AB40-4F5C-B199-2317350E185F.jpeg
    B3C93038-AB40-4F5C-B199-2317350E185F.jpeg
    44,6 KB · Görüntüleme: 67
  • 58CCAB53-4B9B-4C79-B623-CCD2C326C247.jpeg
    58CCAB53-4B9B-4C79-B623-CCD2C326C247.jpeg
    82,4 KB · Görüntüleme: 94
Çok net çıkmış kalp atışını bile duyabilirsiniz.. 6 haftalık gibi.. 😁

Yaa gerçekten mi şu an daha çok heyecanlandım ama daha yenidir diye hasaplamıştım en fazla 4-5 haftalık falan değil midir ? Kalp atışını kaçıncı haftadan sonra duyabiliyoruz ki ?
Bilmem benimde test yaptığımda böyle çıkmıştı 6 haftalık çıktı doktorum ultrasona aldı hemen.. en sonki adet tarihinden itibaren hesaplanıyor zaten

Hadi hayirli olsun:) belirti yokmu peki
Ya çok yiyorum normale göre ama o evden çıkmıyorum diye düşünüyorum. Göğüslerimin dış tarafları ağrıyor adet olmadan önce de ağrır. Fazlasıyla bi kasık ağrım var geceleri de hafif mide yanmasıyla midem kalkıyor biraz ama çok değil onun dışındaki yok 😂

İşte en sonki adet tarihimi net hatırlamıyorum geçen ay sonu diye biliyorum valla çok heyecanlıyım :) Şimdi kaç haftalık sizin ki
36 haftalık olacaktk ama preeklampsi geçirdim 33. Haftamda acil sezeryana alndm iyiyiz şükürler olsun.. 😍🤲

Back