• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi pozitif kan testi negatif çıktı ?

Nazan aksungur

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
164
14
48
24
Kızlar 5 gün önce idrar testi yaptim erken gebelik testi almistim biri tam kırmızı diğeri silik kırmızıydi ama belli oluyordu dun gittim kanka verdim bugun sonucumu aldım negatif cikti neden boyle oldu beni bilgilendirirmisiniz belirtilerde var 8 gün gecikti adetin doktorum 2 hafta sonra tekrar gel dedi

negatif derken kaç çıktı kan değeriniz? İdrar testlerinizin markası ne kullanan varsa güvenirliliğini söyleyip yardımcı olur kullanan arkadaşlar. İnşallah bebişiniz sizinledir 🤲🏻

Kızlar 5 gün önce idrar testi yaptim erken gebelik testi almistim biri tam kırmızı diğeri silik kırmızıydi ama belli oluyordu dun gittim kanka verdim bugun sonucumu aldım negatif cikti neden boyle oldu beni bilgilendirirmisiniz belirtilerde var 8 gün gecikti adetin doktorum 2 hafta sonra tekrar gel dedi
kimyasal gebelik gecırmıs olabılırsın canım bende gecırdım

Idrar testin fotoğrafı var mı ? Veya yeni tane idrar testi daha yap bak bakalım koyulaşmış mı

Canım beta önce kana salgılanıyor benim bildiğim sonra idrara geçiyor. Belkide test yanıltmıştır

negatif derken kaç çıktı kan değeriniz? İdrar testlerinizin markası ne kullanan varsa güvenirliliğini söyleyip yardımcı olur kullanan arkadaşlar. İnşallah bebişiniz sizinledir 🤲🏻
Do
Canım ben saglikocaginda yaptirdim kanka testini içeriye almiyorlar malum korona doktor sadece negatif dedi testin adi comfort

Tekrar idrar ve kan testi yaptırın bence şüphe kalmasın

Selam kızlarr
Bende 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum, dün ve bugünkü idrar testlerimde ikinci hayalet cizgi vardi (11 ve 12. gün yaptığımda ikinci cizgi hic yoktu) bugün kan verdim oran yazmıyor sadece 1.20 den küçüktür yazıyor, kani alirkende ilk kolumdan alamadi digerine gecti falan bi guvensizlik oldu bende, napacagim bilmiyorum 😐

Selam kızlarr
Bende 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum, dün ve bugünkü idrar testlerimde ikinci hayalet cizgi vardi (11 ve 12. gün yaptığımda ikinci cizgi hic yoktu) bugün kan verdim oran yazmıyor sadece 1.20 den küçüktür yazıyor, kani alirkende ilk kolumdan alamadi digerine gecti falan bi guvensizlik oldu bende, napacagim bilmiyorum 😐
Üzülme yükselebilir 14 güne oranla az tabi iki gün sonra yine yap Allah gönlüne göre versin kucağını boş bırakmasın

Back