- 23 Temmuz 2016
- 45
- 37
- 38
- 38
- Konu Sahibi berrak2786
-
Canım benimde basıma gelmişti boyleMerhabalar. Adet gunum 5 gun gecti idrar testi yaptim silik sekilde çift cizgi cikti. Daha sonra kan testi verdim. Negatif ciktı. Ama adetim gelmeyince tekrar idrar testi alip yaptim baska markalarla. 5 tane olmustur hepsi pozitif ikinci cizgi daha beligin sekilde cikiyor. Basina gelen oldumu. Bu testlerin hepsimi bozuk. Veya neyi algilayip cift cizgi cikiyor. Basina g3len varmi bana yardimci olabilirmisiniz.
Canim sonuc ne cikti acaba kafam allak bullak olduCanım benimde basıma gelmişti boyle
Yok canim valla belli pembe cizgi oyle iz falan degil bir sende bak istersenSilik çizgi değildir o canım kuruma çizgisidir muhtemelen.. Bazen testler de öyle oluyor.. İlk 5dk içinde çıkıyor eger hamilelik varsa.. Hemen beliriyor 2.çizgi sey gbi düşün ovu testinde hemen çıkıyor ya 2.çizgi öyle oluyor silik bile olsa....
Hımmm cidden pembe imş., kimyasal mıydı acaba onda öyle oluyor.Yok canim valla belli pembe cizgi oyle iz falan degil bir sende bak istersen
Yok hep 2 gun öne gelir hep de gununde olurum. 2 tane cocugum var ama onlarda hic boyle olmamisti.Adet düzensizliğiniz varmı?
O zaman bekleyip 2 gün daha gelmezse tekrar kan verinYok hep 2 gun öne gelir hep de gununde olurum. 2 tane cocugum var ama onlarda hic boyle olmamisti.
Valla anlamadim hala adet olmadim. Adet olacmisim gibi oluyor sonra geciyor cok özürdilerim beyaz akinti geliyor.Hımmm cidden pembe imş., kimyasal mıydı acaba onda öyle oluyor.
Aminn cok tesekkurederimO zaman bekleyip 2 gün daha gelmezse tekrar kan verinrabbim hayırlısını versin
Vardı gebelik ama kimyasaldi inşallah senin öyle değildir 10 gün bekle hic takma tekrar kan vermeye git canimCanim sonuc ne cikti acaba kafam allak bullak oldu
Hayirlisi insallah canim cok tesekurederim.Vardı gebelik ama kimyasaldi inşallah senin öyle değildir 10 gün bekle hic takma tekrar kan vermeye git canim
Acaba o sağlık kurulusunun makinası mı bozuktu...Yarın da isterseniz bi kan verin..baska bir hast.den...Valla anlamadim hala adet olmadim. Adet olacmisim gibi oluyor sonra geciyor cok özürdilerim beyaz akinti geliyor.
Bilmiyorum 0 cikmis. Ama sonrasinda yaptigim testler hep ikinci cizgi beliginlesti. Benimde kafam karisti. Ozaman bu idrar testleri neyi algiliyorkiAcaba o sağlık kurulusunun makinası mı bozuktu...Yarın da isterseniz bi kan verin..baska bir hast.den...
Benimde başıma geldi 2 kere çift çizgi gördüm farklı markalarda tamam hamileyim kan vereyim dedim 0.07Merhabalar. Adet gunum 5 gun gecti idrar testi yaptim silik sekilde çift cizgi cikti. Daha sonra kan testi verdim. Negatif ciktı. Ama adetim gelmeyince tekrar idrar testi alip yaptim baska markalarla. 5 tane olmustur hepsi pozitif ikinci cizgi daha beligin sekilde cikiyor. Basina gelen oldumu. Bu testlerin hepsimi bozuk. Veya neyi algilayip cift cizgi cikiyor. Basina g3len varmi bana yardimci olabilirmisiniz.
Benim 1-2 dk içinde çıktı çizgi. Ama kanda negatif çıktı adet oldum. Her markaya güvenmem artık dedim tecrübe oldu banaSilik çizgi değildir o canım kuruma çizgisidir muhtemelen.. Bazen testler de öyle oluyor.. İlk 5dk içinde çıkıyor eger hamilelik varsa.. Hemen beliriyor 2.çizgi sey gbi düşün ovu testinde hemen çıkıyor ya 2.çizgi öyle oluyor silik bile olsa....
Benim de herhalde öyle olucak ne yapalim. Demekki bu idrar testine guvenmenek lazimmis. 5 tane farkli marka hemde hayirlisi artik nediyeyimBenimde başıma geldi 2 kere çift çizgi gördüm farklı markalarda tamam hamileyim kan vereyim dedim 0.07sonuçta adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?