- 13 Mart 2019
- 14.314
- 51.177
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Ben çok duydum idrarda çıkmayıp kanda çıkan canım teatini iyice inceleseydin çok ince bir çizgi silik dahi olma olasılığı oluyor diye okuyorum bu sayfsda sürekliSelamlar herkese idrar testim günlerdir negatif malesef
Bugün gecikmemin 9.günü
Akşam kan vermek istiyorum ama
İdrar negatifse boşuna verme diyen arkadaşlarım var ne yapmalıyım ?
Günler geçtikçe ümidim artıyor
Benim de 10 gün gecikti idrar hep negatifti sonra dan silik oluyordu kan da baktırdım negatif pek ümitlerle derim olsaydı idrar da çıkardıSelamlar herkese idrar testim günlerdir negatif malesef
Bugün gecikmemin 9.günü
Ben çok duydum idrarda çıkmayıp kanda çıkan canım teatini iyice inceleseydin çok ince bir çizgi silik dahi olma olasılığı oluyor diye okuyorum bu sayfsda sürekli
Benim de 10 gün gecikti idrar hep negatifti sonra dan silik oluyordu kan da baktırdım negatif pek ümitlerle derim olsaydı idrar da çıkardı
Adetiniz genel olarak hep düzenliyse geç döllenme olmasıda bir ihtimal canımBenim de 10 gün gecikti idrar hep negatifti sonra dan silik oluyordu kan da baktırdım negatif pek ümitlerle derim olsaydı idrar da çıkardı
test yaptınızmı yerleşme kanaması gibi bişry olmasın canım o?Geçen ay 8 gün gecikmeyle adet oldum ama 1 gün sürdü ve normal değildi hiç bu ayda gene gecikmem oldu 4 gün oluyor bu gün havalardan mı birde gecikme sonrası hamile kaliniyormus deniyor bilemedim :)
Olamaz çünkü idrar testi yaptım sonrasında geçen ay negatif çıktı ondan sonra hiç bisi bakmadım ama çok bunalttim kendimi çünkü akışına bıraktımAdetiniz genel olarak hep düzenliyse geç döllenme olmasıda bir ihtimal canım
test yaptınızmı yerleşme kanaması gibi bişry olmasın canım o?
Merhabalar .. idrar da negatif çıkıp da kan da pozitif çıkan bir çok insan var ve bu yüzden korkmanızı gerektırıcek durum yok bence gidip bir kan testi yaptırın en saglıksı kan testi :) kan testinde 2 günlük olsa bile cıkıyorSelamlar herkese idrar testim günlerdir negatif malesef
Bugün gecikmemin 9.günü
Merhabalar .. idrar da negatif çıkıp da kan da pozitif çıkan bir çok insan var ve bu yüzden korkmanızı gerektırıcek durum yok bence gidip bir kan testi yaptırın en saglıksı kan testi :) kan testinde 2 günlük olsa bile cıkıyor
Rabbim en kısa zaman da nasip eder canım inşallahYaptırdım canın malesef değilmişim
Amin inşallah canım hepimizeeRabbim en kısa zaman da nasip eder canım inşallah
Üsttekini bata 1 varken akşam yaptım. Alttakini dün sabah yani bat günü. Sizce var mı kızlar. Ilk yaptığımda gölgesini gördüm gibi oldu. Kuruyunca belirginleşmiş var mı sizce
Üsttekini bata 1 varken akşam yaptım. Alttakini dün sabah yani bat günü. Sizce var mı kızlar. Ilk yaptığımda gölgesini gördüm gibi oldu. Kuruyunca belirginleşmiş var mı sizce
Evet canım seninde bayağı belliymis. Hayırlısı olsun inşallah. Dediğin gibi yarın sabaha kadar olmazsam bi daha yaparimBenim d3 bat günü çıkan
Sen yarın da bi dene eğer koyılaşma olursa yüksek ihtimal vardır ben tam 19 tane test yaptım hiç birinde anında pozitif sonuç alamadım malesef
Evet canım gördüğüm üzere silikÜsttekini bata 1 varken akşam yaptım. Alttakini dün sabah yani bat günü. Sizce var mı kızlar. Ilk yaptığımda gölgesini gördüm gibi oldu. Kuruyunca belirginleşmiş var mı sizce
Dün öğle arasında kan verdim malesef negatif canimEvet canım gördüğüm üzere silik ☺ Ve bu gebelik var fakat daha yeni anlamına geliyor fakat hala emin olamıyorsan mutlaka bir defa daha gebelık testi yap yada kan tahlili yaptır derim ben
Rabbım en kısa zamanda nasip eder inşallah sıkma canınıDün öğle arasında kan verdim malesef negatif canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?