• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi negatif çıkıp kanda pozitif çıkan varmı ?

Gonulmeyvesi

Nirvana
Pro Üye
13 Mart 2019
14.314
51.135
598
Selamlar herkese idrar testim günlerdir negatif malesef
Bugün gecikmemin 9.günü
Akşam kan vermek istiyorum ama
İdrar negatifse boşuna verme diyen arkadaşlarım var ne yapmalıyım ? :(

Günler geçtikçe ümidim artıyor

Bugün gecikmemin 9.günü
İdrar negatifse boşuna verme diyen arkadaşlarım var ne yapmalıyım ? :KK43:

Ben çok duydum idrarda çıkmayıp kanda çıkan canım teatini iyice inceleseydin çok ince bir çizgi silik dahi olma olasılığı oluyor diye okuyorum bu sayfsda sürekli

Bugün gecikmemin 9.günü

Benim de 10 gün gecikti idrar hep negatifti sonra dan silik oluyordu kan da baktırdım negatif pek ümitlerle derim olsaydı idrar da çıkardı

Ben çok duydum idrarda çıkmayıp kanda çıkan canım teatini iyice inceleseydin çok ince bir çizgi silik dahi olma olasılığı oluyor diye okuyorum bu sayfsda sürekli

Canım o silik dediğin hep sınradan çıkıyor zaten hemen hemen her testtr var ama onu dikkate almıyırım bugün vericem inşallah
Hayırlısı olsun hakkımızda

Benim de 10 gün gecikti idrar hep negatifti sonra dan silik oluyordu kan da baktırdım negatif pek ümitlerle derim olsaydı idrar da çıkardı

Aynı durumdayız canım hep sonradan çıkıyor bende de
Umutlanmıcam tamam hep negatife hazılıyırum kendimi
En azından hamile olmadığımı öğrwneyim diyorum

Geçen ay 8 gün gecikmeyle adet oldum ama 1 gün sürdü ve normal değildi hiç bu ayda gene gecikmem oldu 4 gün oluyor bu gün havalardan mı birde gecikme sonrası hamile kaliniyormus deniyor bilemedim :)

Adetiniz genel olarak hep düzenliyse geç döllenme olmasıda bir ihtimal canım
Geçen ay 8 gün gecikmeyle adet oldum ama 1 gün sürdü ve normal değildi hiç bu ayda gene gecikmem oldu 4 gün oluyor bu gün havalardan mı birde gecikme sonrası hamile kaliniyormus deniyor bilemedim :)
test yaptınızmı yerleşme kanaması gibi bişry olmasın canım o?

Malesef kan testim de negatif çıktı🙄

Bu kadar gecikince ümitlenmiştim ama bu sonuca da hazırdım
Hayırlısı olsun
Hamile değilmişim 😏

Adetiniz genel olarak hep düzenliyse geç döllenme olmasıda bir ihtimal canım

test yaptınızmı yerleşme kanaması gibi bişry olmasın canım o?
Olamaz çünkü idrar testi yaptım sonrasında geçen ay negatif çıktı ondan sonra hiç bisi bakmadım ama çok bunalttim kendimi çünkü akışına bıraktım

Bugün gecikmemin 9.günü

Merhabalar .. idrar da negatif çıkıp da kan da pozitif çıkan bir çok insan var ve bu yüzden korkmanızı gerektırıcek durum yok bence gidip bir kan testi yaptırın en saglıksı kan testi :) kan testinde 2 günlük olsa bile cıkıyor

Merhabalar .. idrar da negatif çıkıp da kan da pozitif çıkan bir çok insan var ve bu yüzden korkmanızı gerektırıcek durum yok bence gidip bir kan testi yaptırın en saglıksı kan testi :) kan testinde 2 günlük olsa bile cıkıyor

Yaptırdım canın malesef değilmişim

Üsttekini bata 1 varken akşam yaptım. Alttakini dün sabah yani bat günü. Sizce var mı kızlar. Ilk yaptığımda gölgesini gördüm gibi oldu. Kuruyunca belirginleşmiş var mı sizce

Eklentiler

• 20200102_094757.jpg
    20200102_094757.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 3.370
Üsttekini bata 1 varken akşam yaptım. Alttakini dün sabah yani bat günü. Sizce var mı kızlar. Ilk yaptığımda gölgesini gördüm gibi oldu. Kuruyunca belirginleşmiş var mı sizce

Canım benim benimde bu ay bat günümde böyle çıktı inşallah senin vardır ilk 5 10 dk net çizgi görmediğine pek itibar etme
Benim bu ay 10 gün gecikmem oldu ümit ettim haliyle ama şuan reglim 😏

İnşallah bebiş vardır sende

Benim d3 bat günü çıkan

Sen yarın da bi dene eğer koyılaşma olursa yüksek ihtimal vardır ben tam 19 tane test yaptım hiç birinde anında pozitif sonuç alamadım malesef

Eklentiler

• 2019-12-29 23.26.53.jpg
    2019-12-29 23.26.53.jpg
    102 KB · Görüntüleme: 2.278
Benim d3 bat günü çıkan

Sen yarın da bi dene eğer koyılaşma olursa yüksek ihtimal vardır ben tam 19 tane test yaptım hiç birinde anında pozitif sonuç alamadım malesef
Evet canım seninde bayağı belliymis. Hayırlısı olsun inşallah. Dediğin gibi yarın sabaha kadar olmazsam bi daha yaparim

Evet canım gördüğüm üzere silik ☺️ Ve bu gebelik var fakat daha yeni anlamına geliyor fakat hala emin olamıyorsan mutlaka bir defa daha gebelık testi yap yada kan tahlili yaptır derim ben🥰🥰

Back