• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi ne zaman yapılmalı?

Hacer2001

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
84
189
8
23
Yaklaşık 1 buçuk haftadır kasık ağrım göbek çevremde ağrı var arada batmalar ve ufak ufak sancım var, baş ağrım var bazı yemeklerden tiksinmem oldu arada hafifte olsa mide bulantım oluyor bu aralar kendimi halsiz ve uykulu hissediyorum,göğüs de şişkinlik ve hassasiyetim var, kasığımda da farklılık var adet günüm normalde bugündü(düzensiz)ama adet olmadım test yaptım negatif çıktı bunlar gebelik belirtisi midir, idrar testi en iyi sonucu ne zaman verir?
Detaylı bilgi verebilirmisiniz??

Birkaç gün daha bekleyip tekrarla, pskilojik de olabilir çünkü adet öncesi bulantı gibi belirtiler olmaz genelde

Arkadaşlar merhaba, en son adetim 22 ocaktaydı normalde çok düzenlidir adet günlerim ama geçen ay biraz stresliydim ondan mı oldu bilmiyorum 28 ocakta olacaktım 22 ocakta oldum. Şimdi 1 haftadır baş dönmelerim var sizce testi ne zaman yapmalıyım? 🙄

Arkadaşlar merhaba, en son adetim 22 ocaktaydı normalde çok düzenlidir adet günlerim ama geçen ay biraz stresliydim ondan mı oldu bilmiyorum 28 ocakta olacaktım 22 ocakta oldum. Şimdi 1 haftadır baş dönmelerim var sizce testi ne zaman yapmalıyım? 🙄
Baş dönmesi gebelik belirtisi demek icin yeterli degil bence. Yumurtlama gününüz belli ise 14 gun sayin üstüne. O bat gununuz oluyor. O gun geçince test yapin. Belli degilse de 3 aşağı 5 yukari takvimde yazan günü baz alarak gecikince test yapin.

Back