• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrar testi lutfen bakin bi

AlyaHira

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2019
80
69
8
27
Kizlar fotografta net belli degil ben bile cok dikkatli bakinca görüyorum ilk 10 dakika icerisinde cikti dikkatli bakmasam goremicektim. Sizden de ricam bi dikkatli bakabilir misiniz? Adete 4.gun var daha olduğu icin mi boyle yoksa gebelik yok mu kuruma cizgisi gec cikiyor bildgim kadari ile belirsizlik insani öldürecek rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın hayir mubarek ayda❤️

Eklentiler

• IMG_20200511_110528.jpg
    IMG_20200511_110528.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 83
Tek Cizgi Negatif...
Adetinizin Gecikmesini bekleyin öyle test edin.
Adet gecikmeden Teste yanilma payi çok yüksektir.
Zira Hormon adet gecikmesinden sonra sonucta cikar.
Ancak erken tani testi var o farkli 10 Günlük hamileliği gösterir

erken gebelik testi yapabilirsiniz ya da 2 gun sonra tekrarlayabilirsiniz normal testle

Ben de hayalet sekilde bir cizgi gördüm ama bazen testlerin cizgi yerleri belirgin olabiliyor 2 gün sonra tekrarla testi insallah gebelik vardır hem reglinde daha gelmemis regli gununu de bekleyebilirsin

Kizlar fotografta net belli degil ben bile cok dikkatli bakinca görüyorum ilk 10 dakika icerisinde cikti dikkatli bakmasam goremicektim. Sizden de ricam bi dikkatli bakabilir misiniz? Adete 4.gun var daha olduğu icin mi boyle yoksa gebelik yok mu kuruma cizgisi gec cikiyor bildgim kadari ile belirsizlik insani öldürecek rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın hayir mubarek ayda❤
4 gün varsa erken test yap canım çıkar

Back