• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İdrar testi ➕ Kan testi ➖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

merve

consume obey die
Pro Üye
13 Ocak 2020
45.221
En iyi cevaplar
2
171.503
598
33
Arkadaşlar saçmalığa bakınız. Dün yumurtlamanın 10. Günüydü. Akşam 5 civarı yaptığım test fotosunu koyuyorum aşağıya. Fotoğrafta gölge ama çıplak gözle pembe silik çizgiyi net gördüm.
20200902_162455.jpg

Sabah kan verdim. Sonuç 0.0
(Defalarca aynı yerde kan verdim. Sonuç böyle yazılıyor bu merkezde)

AFTER 10 ultra erken gebelik testi almayın!

Son düzenleme:
Sonuc 0.0 mı ilk duydum böyle sonuc olmazki nerden baktın sonuca veya onlar mı söyledi.

Sonuc 0.0 mı ilk duydum böyle sonuc olmazki nerden baktın sonuca veya onlar mı söyledi.
E-nabızdan baktım sağolsunlar bizimkiler negatif olunca böyle giriyo hep daha önce de böyleydi.

Ben testte de göremedim pozitif 1 hafta daha bekleyin tekrarlayın derim. Eğer fazla idrar kaçmışsa da hafifi silik bir çizgi verebiliyor. İnşallah tez zamanda sizde kavuşursunuz 🙏🙏❤️

İnsanı heyecanlandırıyorlar

Bak e nabızdan bende bakınca 0 gozukuyor beta hgc
Hastanenin laboratuvarından bak tc kimlik ile

Atıyorum atatürk devlet hastanesi laboratuvar sonucları de yonlendirir seni. benn bugun baktırdım hayla 0 gozukuyor e nabızda ama bu anlattığım şekilde bakınca gordum cok tan cıkmıs sonuc e nabızda geç dusuyor

Ben testte de göremedim pozitif 1 hafta daha bekleyin tekrarlayın derim. Eğer fazla idrar kaçmışsa da hafifi silik bir çizgi verebiliyor. İnşallah tez zamanda sizde kavuşursunuz 🙏🙏
Şöyle ki bu zaten erken gebelik testi şimdiye kadar onlarca kez test yapmışımdır zaten idrara tutuluyor bu tutar tutmaz çıktı ve bariz pembe hakikaten. Fotoprafta çıkmadı o kadar net malesef. Şaşırtıcı bir şey yaşadım. Dualarınız için çok teşekkürler. 🤲🏻 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Atıyorum atatürk devlet hastanesi laboratuvar sonucları de yonlendirir seni. benn bugun baktırdım hayla 0 gozukuyor e nabızda ama bu anlattığım şekilde bakınca gordum cok tan cıkmıs sonuc e nabızda geç dusuyor
Beybi delircem sabah öyle bakıyodum şimdi sistemde ana baba adınız kayıtlı değil diyor. Hiç giremiyom. Eşim predictör aldı bi de onu deneyecem. Yani ilginçlik üstüne ilginçlik.

Şöyle ki bu zaten erken gebelik testi şimdiye kadar onlarca kez test yapmışımdır zaten idrara tutuluyor bu tutar tutmaz çıktı ve bariz pembe hakikaten. Fotoprafta çıkmadı o kadar net malesef. Şaşırtıcı bir şey yaşadım. Dualarınız için çok teşekkürler. 🤲🏻 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Canım test sonucu çıkmadığı zamanda öyle yazıyor

Arkadaşlar saçmalığa bakınız. Dün yumurtlamanın 10. Günüydü. Akşam 5 civarı yaptığım test fotosunu koyuyorum aşağıya. Fotoğrafta gölge ama çıplak gözle pembe silik çizgiyi net gördüm.
Eki Görüntüle 2684783

Canim bu test icin zaten toplatilsin dolandiricilk filan demislerdi bu markaya guven olmaz biliyodum

Beybi delircem sabah öyle bakıyodum şimdi sistemde ana baba adınız kayıtlı değil diyor. Hiç giremiyom. Eşim predictör aldı bi de onu deneyecem. Yani ilginçlik üstüne ilginçlik.
Yap ta bi bakalım cnım bende bebe time mağduru oldum bu sirketleri aslında şikayet etmek lazım

Eki Görüntüle 2684783

Merveciğim burda baya çizgi var ya bu nasıl olur 😳 daha adetine varmış belki daha erkendir bekle derim inşallah güzel sonuçlar alırsın

Back
X