Idrar testi ikinci çizgi silik......

3kizlar dr gttim geldim test dogru fakat kimyasal gebelik cikti netten arastrin

3kizlar dr gttim geldim test dogru fakat kimyasal gebelik cikti netten arastrin

olsun canım, üzme sakın canını.. hamilelik müjdesinden sonra kimyasal gebelik geçirmek insanı daha çok üzüyor hiç değilse seninki en baştan belli olmuş.. nette okuduğum doktor yazılarında kimyasal gebelik geçiren bir kişinin hamile kalma olasılığı yüksek olur deniyor.. e o zaman durmak yok çalışmaya devam

Ben de geçirdim canım kimyasal gebelik. İkinci çizgim silikti. Testte değerim 20 çıktı. Doktorumu aradım, %50 hamilesin, iki gün bekle adet olmazsan tekrar test yap dedi. Değer düşük büyük ihtimal kimyasal dedi. İki gün sonra adet oldum:) kimyasal gebeliği her kadının yaşadığını, düşük sınıfına girmediğini söyledi ayrıca. Herkes bunu yaşayabilir, çoğu kadın farkında bile olmadan adet olur dedi. Demek ki gebe kalabiliyorsun. Yakında gebe kalırsın merak etme. Canını sıkma, çalışmalara devam:)

Ben de pko hastasıyım. 2 yaşında kızım var. Benim 3 arkadaşım daha var pko'lu. Birinin 2 kızı, birinin 1 oğlu bir kızı, diğerinin de 1 oğlu var:)

Son düzenleme:
Arkadaslar cok tesekur ederim guzel dilekleriniz icin mutlu ettiniz benim insallah hayirlisiyla olurr Allah en kisa zamanda herkese nasip etsn inss..

Hadi gözün aydın Allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…