ümit vermek istemem ama benim hamileliğimde de ikinci çizgi silik çıkmıştı, muhtemelen hamilesin canım :)
yarın ilk iş doktora git, hayırlısı ne ise o olsun inşAllah..
İnsallah canimBu saatte beni uyutmayan bebegimdir insallah cevap verdigin icinde ayrica tskr ederim
Asyasah Keske dusunmeden durabilsem uyuyabilsemmmHakkimizda hayirlisi insallah iyi geceler
tahmin edebiliyorum, aç bir film izle.. hem düşünmene engel olur hem de uykun gelir.. yarın negatif ya da pozitif sonucunu buraya yazarsan sevinirim..
iyi sabahlar :)
Canım gebelik testini buraya yüklermisinAsyasah Keske dusunmeden durabilsem uyuyabilsemmmHakkimizda hayirlisi insallah iyi geceler
Canım gebelik testini buraya yüklermisin
Canım bu bozuk test ilk basından beri mi böyleydiBiraz bulanik cikti ama
Ben evli değilim ama çocukları çok seviyorum kısmetse sevgilimle evlenince hemen istiyoruz bu yüzden umarım hamilesinizdir isteyen herkes yaşasın inşallah o mutluluğu haberinizi bekliyorum sevgiler
Canım bu bozuk test ilk basından beri mi böyleydi
Mutlu Haberlerini bekliyoruz :)
Sonradan ilk basta netti snradan boyle oldu bende anlamadm canim . Ilk basta bende oyle dusundum ama nasip dedim kan testi ile icim dahada rahatlar dye dusundum
Hayırlısı inşallah ama istersen şimdiden heveslenmeyat uyu hadi eğer güzel bir sonuc çıkarsa hepimiz cok sevinicez olmazsa da öbür ay olur bak ben ilk yaptığımda ve 1 ay sonra testin halini koyuyorum sana bir bak
Olabilir canım burda daha net sanki hayırlısı ınsallah ilk iş hemen kan ver ınsallah hamilrsindir Allah sağlıklısını nasip etsin inşallah geç olsun ağaç olmasın tatlımHmm anladim canim bak buda benimkinin ilk hali ama karanlik cikmisti braz az once o yuzden bunu koymadm aradan 1 saat gecti oyle oldu bide sicak odadaydi diye olabilirmi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?