Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pozitif olma ihtimali var ama kesin hamilesin diyebilmek için kan testi yaptır benceNeden kimse yardim etmiyo..?
Canim bugun test yaptim biraz daha belirgin oldu.pozitif olma ihtimali var ama kesin hamilesin diyebilmek için kan testi yaptır bence
Hamilesin benim hamileligimde de adetten once yapmistim boyle coook silik cizgi vardiCanim bugun test yaptim biraz daha belirgin oldu.
Hayirli olsun canim seninkide son adet tarin kac senin ..evet belirtiler var kasiklarim ve sirtim cok agriyi ve acaip istahim acildi gobegimden asagi dogru bi cizgide cikti onceki gebeligimdede cikmisti cizgi. Cizgiyi gordukten sonra supelendim zatenbnde yaptim bat 10 gn vardi ama silik cizgi cikti kantesti yaptrdim 1 bircuk haftalik hamileyim belirtilerin varmi cnm
21 ekim cnmHayirli olsun canim seninkide son adet tarin kac senin ..evet belirtiler var kasiklarim ve sirtim cok agriyi ve acaip istahim acildi gobegimden asagi dogru bi cizgide cikti onceki gebeligimdede cikmisti cizgi. Cizgiyi gordukten sonra supelendim zaten
Bende 18 ekim canim21 ekim cnm