Geç olsun güç olmasın yazdım ama ağaç diye yazmış :)Hmm anladim canim bak buda benimkinin ilk hali ama karanlik cikmisti braz az once o yuzden bunu koymadm aradan 1 saat gecti oyle oldu bide sicak odadaydi diye olabilirmi ??
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Idrar testi ikinci çizgi silik......
- Konu Sahibi Asliery
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Kasım 2014
- 75
- 43
- 48
Geç olsun güç olmasın yazdım ama ağaç diye yazmış :)
Anladim canim insallah hayirlisi olur sende insallah saglikli huzurlu mutlu en kisa zamanda alirsin bebisini kucagina masallah sana
Âmin canım inşallah hepimiz bugün sonucunu bekliyorumAnladim canim insallah hayirlisi olur sende insallah saglikli huzurlu mutlu en kisa zamanda alirsin bebisini kucagina masallah sana
aa nerden anladı kimyasal gebelik oldugunu adetmi oldun ki3kizlar dr gttim geldim test dogru fakat kimyasal gebelik cikti netten arastrin
- 27 Kasım 2014
- 75
- 43
- 48
Yok canim degerlere gore bakti silikde cikinca yuzde 90 dedi adetin 3. Gun gel dediaa nerden anladı kimyasal gebelik oldugunu adetmi oldun ki
ala ala şuan değerin kaç çıktı?Yok canim degerlere gore bakti silikde cikinca yuzde 90 dedi adetin 3. Gun gel dedi
- 7 Kasım 2014
- 1.028
- 1.818
- 163
3kizlar dr gttim geldim test dogru fakat kimyasal gebelik cikti netten arastrin
olsun canım, üzme sakın canını.. hamilelik müjdesinden sonra kimyasal gebelik geçirmek insanı daha çok üzüyor hiç değilse seninki en baştan belli olmuş.. nette okuduğum doktor yazılarında kimyasal gebelik geçiren bir kişinin hamile kalma olasılığı yüksek olur deniyor.. e o zaman durmak yok çalışmaya devam
- 12 Temmuz 2012
- 641
- 135
- 123
Ben de geçirdim canım kimyasal gebelik. İkinci çizgim silikti. Testte değerim 20 çıktı. Doktorumu aradım, %50 hamilesin, iki gün bekle adet olmazsan tekrar test yap dedi. Değer düşük büyük ihtimal kimyasal dedi. İki gün sonra adet oldum:) kimyasal gebeliği her kadının yaşadığını, düşük sınıfına girmediğini söyledi ayrıca. Herkes bunu yaşayabilir, çoğu kadın farkında bile olmadan adet olur dedi. Demek ki gebe kalabiliyorsun. Yakında gebe kalırsın merak etme. Canını sıkma, çalışmalara devam:)
Ben de pko hastasıyım. 2 yaşında kızım var. Benim 3 arkadaşım daha var pko'lu. Birinin 2 kızı, birinin 1 oğlu bir kızı, diğerinin de 1 oğlu var:)
Ben de pko hastasıyım. 2 yaşında kızım var. Benim 3 arkadaşım daha var pko'lu. Birinin 2 kızı, birinin 1 oğlu bir kızı, diğerinin de 1 oğlu var:)
Son düzenleme:
- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
Hadi gözün aydın Allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsin.Kizlar yeni uyeyim sizi surekli takip ediyordum ama anca nasip oldu herkese oncelikle merhaba .. yaklasik 2 senelik evliyim 1 yili askin cocuk istiyoruz evlendikten sonra adet duzensizliklerim basladi. Dr kiloya bagli pco oldugunu soyledi 1 senedir neredeyse heray adet gecikmelerimden dolayi test yaptim fakat hep negatif cikti . Buayda adetim 10 gun gectiginde yaptim negatifti 20 gun snra yani buaksam yaptim silik cizgi cikti ne yapacagimi bilemedim inanamadm uyku tutmuyor yarin gidip kan testi yaptiricam ama icim icime sigmiyor bu saatte sizinle paylasmak istedim.. sizce sonuc ne cikar arkadaslar ??
- 27 Kasım 2014
- 75
- 43
- 48
Hadi gözün aydın Allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsin.
Canim gebelik yok yinede sagol
- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
Canım özür dilerim ben diger yazıları okumamıstım.Rabbım inşallah sağlıklı bir gebelik nasıp eder.Canim gebelik yok yinede sagol
- 27 Kasım 2014
- 75
- 43
- 48
Canım özür dilerim ben diger yazıları okumamıstım.Rabbım inşallah sağlıklı bir gebelik nasıp eder.
Sorun degil canimm