• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrar testi ikinci çizgi silik......

3kizlar dr gttim geldim test dogru fakat kimyasal gebelik cikti netten arastrin :KK57::KK57:

3kizlar dr gttim geldim test dogru fakat kimyasal gebelik cikti netten arastrin :KK57::KK57:

olsun canım, üzme sakın canını.. hamilelik müjdesinden sonra kimyasal gebelik geçirmek insanı daha çok üzüyor hiç değilse seninki en baştan belli olmuş.. nette okuduğum doktor yazılarında kimyasal gebelik geçiren bir kişinin hamile kalma olasılığı yüksek olur deniyor..:KK9: e o zaman durmak yok çalışmaya devam ;)

Ben de geçirdim canım kimyasal gebelik. İkinci çizgim silikti. Testte değerim 20 çıktı. Doktorumu aradım, %50 hamilesin, iki gün bekle adet olmazsan tekrar test yap dedi. Değer düşük büyük ihtimal kimyasal dedi. İki gün sonra adet oldum:) kimyasal gebeliği her kadının yaşadığını, düşük sınıfına girmediğini söyledi ayrıca. Herkes bunu yaşayabilir, çoğu kadın farkında bile olmadan adet olur dedi. Demek ki gebe kalabiliyorsun. Yakında gebe kalırsın merak etme. Canını sıkma, çalışmalara devam:)

Ben de pko hastasıyım. 2 yaşında kızım var. Benim 3 arkadaşım daha var pko'lu. Birinin 2 kızı, birinin 1 oğlu bir kızı, diğerinin de 1 oğlu var:)

Son düzenleme:
Arkadaslar cok tesekur ederim guzel dilekleriniz icin mutlu ettiniz benim insallah hayirlisiyla olurr Allah en kisa zamanda herkese nasip etsn inss..

Kizlar yeni uyeyim sizi surekli takip ediyordum ama anca nasip oldu herkese oncelikle merhaba .. yaklasik 2 senelik evliyim 1 yili askin cocuk istiyoruz evlendikten sonra adet duzensizliklerim basladi. Dr kiloya bagli pco oldugunu soyledi 1 senedir neredeyse heray adet gecikmelerimden dolayi test yaptim fakat hep negatif cikti . Buayda adetim 10 gun gectiginde yaptim negatifti 20 gun snra yani buaksam yaptim silik cizgi cikti ne yapacagimi bilemedim inanamadm uyku tutmuyor yarin gidip kan testi yaptiricam ama icim icime sigmiyor bu saatte sizinle paylasmak istedim.. sizce sonuc ne cikar arkadaslar ?? o_O
Hadi gözün aydın Allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsin.

Back
X