- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
Bazıları 10.11. Gün öğrenmiş bende heyecan yaptım tilkinin aklına kurt düştüya elimde de test vardı yapsam mı yapmasam mı derken yaptım inşallah doğrudurErken yapmışsın canım adet gününde 14.gun yapman gerekiyor inşallah hamilesindir
Inşallah canım ben adetimden 2 gün önce yaptım silik cizgiydi sonra adet günümde kan testi yaptım 78 çıkmıştı 12. Ve 14. Gün sanırım inşallah nasıp olur sanadaBazıları 10.11. Gün öğrenmiş bende heyecan yaptım tilkinin aklına kurt düştüya elimde de test vardı yapsam mı yapmasam mı derken yaptım inşallah doğrudur
Amin inşallah canım bugün acile gidebilirsem giderim yada p.tesiye allah nasip eylerseInşallah canım ben adetimden 2 gün önce yaptım silik cizgiydi sonra adet günümde kan testi yaptım 78 çıkmıştı 12. Ve 14. Gün sanırım inşallah nasıp olur sanada
P.tesi kan testi vericem zaten canım.Adetümede çok az kaldı p.tesi kesin belli olur inşallahçıkmamıs 14. gün denemlisin cnm
inş cnm hadi hayırlısıP.tesi kan testi vericem zaten canım.Adetümede çok az kaldı p.tesi kesin belli olur inşallah
Rabbim büyük bekleyip görüceminş cnm hadi hayırlısı
Rabbim büyük bekleyip görücem
AminAllah gonlumuze göre versin inşallah
Ben bugünde yaptım test beyazımsı gibi ikinci çizgi çıktı....Kızlar bugün asilamamin 14. Günü evde test yaptım negatif yatın kan testi yaptırcam asilamada gebelik en erken ne zaman çıkar idrar testinde
Canım sivilce gebeliktede çıkabiliyor adetle genelde aynı oluyormuş benimde çatlatmanın 12.günü bat 18 beklemedeyimm..Yaklaşık iki yıldır cnm. 1 tane sadece catlatma iğnesi 2 tane de klomen ve catlatma ignesi denemem oldu sonuç negatif sonra gonal f iğne kullandım 3 yumurta ile aşılama yapıldı bugün 14. Gün doktor 16 mayısta kan testi yaptır dedi. Hafiften kaşık ağrılarım var bi de her adet dönemimde sivilcelerim çıkar yine çıktı sanırım tutmadı. Bu arada hafif pko var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?