- Konu Sahibi Umudunu bekleyen
Var gibi mi şuanda sizce?Bu marka bir kere beni yanılmıştı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi mi şuanda sizce?Bu marka bir kere beni yanılmıştı canım
Sanki ikincide bi gölge var ama anlayamadım. Benimkinde de dikkatli bakınca gölge gibi duruyo.Var gibi mi şuanda sizce?
O attığınız negatif görünüyor ben göremedim amaBunlara da bi bakar mısınız? Biri bir gün önce
Bunda var ikinci cizgi ama daha çok erken olduğu için belli değil kan verin kaç gün geçti
Siz yaptınızmı birdaha test?Bunda var ikinci cizgi ama daha çok erken olduğu için belli değil kan verin kaç gün geçti
Hayırlı olsun bebek yola çıkmış :)Eki Görüntüle 2294683
Buda bugün kü yaptığım test
Inşallah vardır şuan bir bebeğinin olmasına o kadar çok psikolojikman ihtiyacim var ki ama umutlanmakla istemiyorumHayırlı olsun bebek yola çıkmış :)
Son teste göre var canım yarından sonra yapsan daha net çıkacaktırInşallah vardır şuan bir bebeğinin olmasına o kadar çok psikolojikman ihtiyacim var ki ama umutlanmakla istemiyorum
Inşallah canım bakiyim yarın hastalanmam lazım olmazsa 1 gün sonra yapicam Rabbim duyar sesimi inşallah çok zor zamanlar geçiriyorum inşallah yüzüm gulerSon teste göre var canım yarından sonra yapsan daha net çıkacaktır
Allah sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah canımInşallah canım bakiyim yarın hastalanmam lazım olmazsa 1 gün sonra yapicam Rabbim duyar sesimi inşallah çok zor zamanlar geçiriyorum inşallah yüzüm guler
Var canım hayırlı olsun bende bu gün test yaptim 2.ci çizgi çıktıEki Görüntüle 2294683
Buda bugün kü yaptığım test
Hayırlı olsun canım benim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinVar canım hayırlı olsun bende bu gün test yaptim 2.ci çizgi çıktı![]()
Inşallah yapicam bakiyimBence var ama çok çok yeni. Birkaç gün sonra yeniden test yap.
Netleştimi gebeliginiz en son soluk cıkıyorduVar canım hayırlı olsun bende bu gün test yaptim 2.ci çizgi çıktı![]()
Evet canım hemen belirdi bu gün yine yaptmNetleştimi gebeliginiz en son soluk cıkıyordu
Yok daha regli bugün olmam lazım olmazsam yarın yapicam bi daha testNetleştimi gebeliginiz en son soluk cıkıyordu
Adet günü mü yaptığınız testi pozitif gördünüzEvet canım hemen belirdi bu gün yine yaptm
Benim geç döllenme oldu canım adetim 12 gün geçtikten sonra gördümAdet günü mü yaptığınız testi pozitif gördünüz