• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar sorunu

tryanon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
39
0
36
Afyon
hanımlar merhaba.yaklaşık 1 aydır küçük bir sorunum var.oturup kalkarken sanki altımdan bir sıvı geliyor gibi.küçük ped kullanmaya başladım bende.pedime baktığımda sarılıklar var ve ayrıca beyaz beyaz kuru akıntılar da gelmiş oluyor.bunun sebebi sizce nedir?mikrop mu kattım acaba?yoksa usutmus olabılır mıyım bılmıyorum.onerılerınız neler?

Meraba canım. Aynı şey bende de oluyo. Adet günüm yaklaştıkça akıntının rengi daha da koyulaşıyo. Oturup kalkarken ya da oturup kalktıktan sonra yürümeye başladığımda sanki adetmişimde kan geliyormuş hissi şeklinde bir akıntı oluyo Bu akıntı kimi zaman renksiz kimi zaman sarı yada beyaz şeklinde ama böyle topak topak oluyo ve dediğim gibi adet günüme yaklaştıkçada rengi koyulaşıyo ama her hangi bir kaşıntı mevcut değil. Enfeksiyon olma ihtimali yüksek ama doktora bir türlü gidemedim korkudan

hanımlar merhaba.yaklaşık 1 aydır küçük bir sorunum var.oturup kalkarken sanki altımdan bir sıvı geliyor gibi.küçük ped kullanmaya başladım bende.pedime baktığımda sarılıklar var ve ayrıca beyaz beyaz kuru akıntılar da gelmiş oluyor.bunun sebebi sizce nedir?mikrop mu kattım acaba?yoksa usutmus olabılır mıyım bılmıyorum.onerılerınız neler?

canim enfeksiyon belirtisi olabilir, usutmuste olabilirsin Bunun icin idrar testi yaptirip 7 gunluk antibiyotik kullanmak bu sikintilarin giderilcegine emin olabilirsin. Doktora gittigin zaman idrar testi isteyecektir senden. Ama en kisa zamanda doktora git.Enfeksiyon gecer diye beklersen gecmiyor. gecmis olsun...

buna benzer bir durumda arkadaşım vardı ve onunki biraz sancılıymış; bitkisel çözüm olarak mısır püskülünü kaynatıp suyunu içtiğini ve sorununun kalmadığını söyledi. deneyebilirsin sen de...

Back