• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrar restinde gebelik en erken ne zaman belli olur?çatlıyorum meraktan!!

poliswomen

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
160
38
318
Malatya
Bayanlar merhaba.sabırsızlıktan ölüyorum.bugün adet olmam gerekirdi ama bu saat oldu olmadım hala.pek bi belirti de yok.test yapsam çıkmaz henüz değil mi?çünkü bende geç yumurtlama var kaç kez doktora gittiysem bunu söylediler.çok merak ediyorum gebelik olabilir mi acaba?bu aralar çok uyuyorum ama ramazanın etkisi de olabilir bilemiyorum.bir de akıntım neredeyse hiç olmadı bu ay.Ayrıca cinselliğe karşı aşırı isteksizim.bunlar gebelik belirtisi mi acaba tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

Bayanlar merhaba.sabırsızlıktan ölüyorum.bugün adet olmam gerekirdi ama bu saat oldu olmadım hala.pek bi belirti de yok.test yapsam çıkmaz henüz değil mi?çünkü bende geç yumurtlama var kaç kez doktora gittiysem bunu söylediler.çok merak ediyorum gebelik olabilir mi acaba?bu aralar çok uyuyorum ama ramazanın etkisi de olabilir bilemiyorum.bir de akıntım neredeyse hiç olmadı bu ay.Ayrıca cinselliğe karşı aşırı isteksizim.bunlar gebelik belirtisi mi acaba tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

Bence çıkar ben de beklenen adetime 1 gün kala yapmıştım çok silik olmakla birlikte çıkmıştı. Adet günümde tekrarladım gayet belirgin şekilde çıkmıştı. Hem de "nimo" diye çok ucuz bir testti canım. Sonucu merak ettim yazar mısın lütfen??

bi kaç gün daha bekleyip öyle test yapayım diyorum.daha önce de onbir gün gecikme olmuştu ama negatif çıktı.yani çok kafaya taktığım için hormonlar etkileniyor sanırım.bir de geç yumurtlama olduğu için çıkmayabilir.sonucu bildiririm sizlere de..

Kızlar bende de göğüslerde şişlik acı var adet donemındekınden fazla sankı kasık agrısı var adetıme 5 gun kala b hcg baktırdım 0.28 cıktı bu 3.denemem ıyıce umutsuzluga kapıldım ama belırtı de var sankı bazı sıtelerde 5 gun kala b hcg 16 dıyenller olunca kesın yok dıyorum bı yandan olduguna ınanmak ıstıyorum sizce bu sonuca güüvenmelı mıyım 30 agustos adet gunum bakalım ne olacak?
:41:

ben hamilelik yaşamış biri olarak şunu söyleyeyim önce aşırı yeme vardı bende sonra karnımda 6 aylık hamile gibi bi şişlk olmuştu buda bi hamişlelik belirtisiymiş sonradan örendim tabi.. herkezde değişiyo kiminde tiksinti oluyo kokuya vs kiminde başka bişey kimi hiç anlamıyo bu kişiye göre değişiyo sanırım en belirgin olanıda kasık ağrısı akıntı bende hiç olmamıştı ...

bende de aşırı yeme isteği var 3 gün kaldı adetıme 5 gun kala 0.28 cıktıgı ıcın hıcbır test yapmak ıstemıyorum hevesım kalmadı bılmıyorum artık hayırlısı dıyelım...

bende de aşırı yeme isteği var 3 gün kaldı adetıme 5 gun kala 0.28 cıktıgı ıcın hıcbır test yapmak ıstemıyorum hevesım kalmadı bılmıyorum artık hayırlısı dıyelım...

canım aceleci olma gününü bekle derim.düşündükçe hormonlarda etkileniyo.bak benim bugün üçüncü gün gecikmenin.sabırla bekliyorum belki adet olurum diye(ama inşallah olmam)bi kaç ay önce yine böyle oldu.tam onbir gün gecikme oldu üç kez test yaptırdım hem de kan testi.hep negatif çıktı.adet olunca da çok kötü oldum tabi.sana tavsiyem düşünmemeye çalış kafanı dağıt başka uğraşlarla ve adet gününü bekle.

canım aceleci olma gününü bekle derim.düşündükçe hormonlarda etkileniyo.bak benim bugün üçüncü gün gecikmenin.sabırla bekliyorum belki adet olurum diye(ama inşallah olmam)bi kaç ay önce yine böyle oldu.tam onbir gün gecikme oldu üç kez test yaptırdım hem de kan testi.hep negatif çıktı.adet olunca da çok kötü oldum tabi.sana tavsiyem düşünmemeye çalış kafanı dağıt başka uğraşlarla ve adet gününü bekle.

evet canım haklısın dayanmam gerek dusundukce ınsan sıkıntıdan patlıyo 3 gun alt taraafı napalım sabredıcez benımde 3.denemem zaten belkı daha cok bekleyecegım kısmet dıyelım cok sagol:34:

günümü bekledım kızlar ama yok daha normalde 28 gunde bır olurum cooook nadır bı ıkı gun gecıkır ıdrarda test yaptım bugun yok ama bılmıyorum ya bekleyecegım bıraz daha

bekledım gecen ay ama olmadı bu ay yarın gecıkmenın 3. gunu olacak henuz yok bugun ıdrarda gebelik testı aldım sılık bı cızgı cıktı ama belırgın olmayınca ınanamıyorum. bı kac gun daha bekleyıp yapacagım ınsallah hemıleyımdır darısı hepımızın basına...

bekledım gecen ay ama olmadı bu ay yarın gecıkmenın 3. gunu olacak henuz yok bugun ıdrarda gebelik testı aldım sılık bı cızgı cıktı ama belırgın olmayınca ınanamıyorum. bı kac gun daha bekleyıp yapacagım ınsallah hemıleyımdır darısı hepımızın basına...

canım inşallah hamilesindir

adetine son 5 gün kala kan testinde kesin çıkıyor cnm..
evde idrar testleride kişiden kişiye değişiyor adetine 4-3 gün kala ögrenende var adet günü geçtikten sonrada..
bence önce evde test yap negatif çıkarsa adet olana kdr bekle baktın olmassa doktora gidersin:)

Back
X