Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok su içemiyorum amaİdrar rengi içtiğiniz sıvı miktarına bağlı oluyor![]()
Kaç haftalıksın canımBende üçbuçuk litreden fazla içtigim halde genelde koyu. Hele yarım saat susuz kalayım veya gece kalkıp içmeyim iyice koyu.
Bakalım iki aya netleşir
Dokuz hafta bitmek üzere canımKaç haftalıksın canım
9+1 doktora göre benimki de. Ama adete göre 8+510+2 yim bende çok merak ediyorum bugün banyoya girip çıktım yüzüm soluktu baya kız mı acaba dedim de belirtiler hep erkek
Valla benim de Çin takvimi erkek Rus takvimi kız çıkıyor benim içimden hep erkek geçti ama erkek çocuğu istiyordum hep belki ondandır rüyamda ilk 4 yaşlarında erkek 2 kere de cinsiyetini bilmediğim bebek gördüm her gören erkek diyor haftaya devlete gitçem ikili test için artık 1 ay sonraya öğrenirim heralde özelde9+1 doktora göre benimki de. Ama adete göre 8+5
Ya sağlıklı olsun sağsalim kucagımıza alalım da hiç farketmez.
İnsan merak ediyor. Çin takviminde erkek . Rus takviminde kız, çıkıyor.. rüyamda da hep kız görüyorum![]()
Kalbindekini versin rabbim hayırlısıyla. Benim ilk oldugu için ne olsa çok mutlu olurum.Valla benim de Çin takvimi erkek Rus takvimi kız çıkıyor benim içimden hep erkek geçti ama erkek çocuğu istiyordum hep belki ondandır rüyamda ilk 4 yaşlarında erkek 2 kere de cinsiyetini bilmediğim bebek gördüm her gören erkek diyor haftaya devlete gitçem ikili test için artık 1 ay sonraya öğrenirim heralde özelde![]()
Bende devlette yaptıracağım ikili testiKalbindekini versin rabbim hayırlısıyla. Benim ilk oldugu için ne olsa çok mutlu olurum.
Bende ikili testi devlete yaptırym bari ya. Madem yapıyorlar boşa para vermeyelim . Çocugun bi ihtiyacını alırız o paraya yani.kaçıncı haftada yapılmalıymış.
Az para değil yani 330 tl. Neler alınır... sizler benden önce yaptırcaksınız . Acaba herhangi bi kadın doğumcu yardımcı olur mu. Hemen sonuç çıkar mı bakalım.Bende devlette yaptıracağım ikili testi
18inde randevum var
Sonra özelde ki doktora da gösteririm :)
330lira ona vermektense :)
11-14 haftalar arası 13. Haftaya kadar yaptır mutlaka benim burda tıp fakültesi var orda yaptırcamKalbindekini versin rabbim hayırlısıyla. Benim ilk oldugu için ne olsa çok mutlu olurum.
Bende ikili testi devlete yaptırym bari ya. Madem yapıyorlar boşa para vermeyelim . Çocugun bi ihtiyacını alırız o paraya yani.kaçıncı haftada yapılmalıymış.
Bende devlette yaptıracağım ikili testi
18inde randevum var
Sonra özelde ki doktora da gösteririm :)
330lira ona vermektense :)
11. Hafta içinde kontrolüm var. O haftadan sonra yaptırayım bari. Burada da tıp fakültesi var. Bakalım şehir hastanesi veya orda yaptırrım. Hepsi yapıyordur ztn değil mi? Gidince ordan ora yollamazlar. İnşallah sıkıntı çıkmaz. Her aşaması ayrı bi stres gerçekten11-14 haftalar arası 13. Haftaya kadar yaptır mutlaka benim burda tıp fakültesi var orda yaptırcam
Az para değil yani 330 tl. Neler alınır... sizler benden önce yaptırcaksınız . Acaba herhangi bi kadın doğumcu yardımcı olur mu. Hemen sonuç çıkar mı bakalım.
11. Hafta içinde kontrolüm var. O haftadan sonra yaptırayım bari. Burada da tıp fakültesi var. Bakalım şehir hastanesi veya orda yaptırrım. Hepsi yapıyordur ztn değil mi? Gidince ordan ora yollamazlar. İnşallah sıkıntı çıkmaz. Her aşaması ayrı bi stres gerçekten