- 2 Mayıs 2017
- 236
- 128
- 103
- Konu Sahibi mukemeell043
arkadaşlar merhaba size bi sorum olucak kafam çok karışık gerçekten. Eşimin canlı spermi olmadığı İçin 2 senedir çocuk sahibi olamıyoruz. Adet düzenimde hep 22 23 en geç 25 tarihinde olur fakat bu ay hala adet olmadım şuan 7 günlük bir gecikme var. Yemeklerden sonra çok hafif mide bulantısı sağ ve sol kasıkta daha çok sağ batmalar oluyor. Karnımın alt kısmı ara sıra sıra ağrıyor. Bacak ve belimde de ağrıma oluyor. Adet olmadan 1 hafta önce aşırı şekilde göğüslerimde acıma olurdu fakat zerre kadar hiç bi şekilde acıma olmadı bu ay. 3 kere test yaptım 2 tanesinde tek çizgi çıktı dün öğlen ilk idrarımla bidaha yaptım ve çok hafif silik bi çizgi çıktı. Hemen hastaneye gittik ve kan testi yapıldı sonuç 0.1 negatif çıktı. Oradaki hemşire geç döllenmeden bahsetti eğer hala gelmezse bidaha test yaptırmamı söyledi. Bu arada en son adet tarihim 25 Ağustos. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yazarsanız çok sevinirim. Herşey Rabbimin elinde onun ol demesiyle herşey olur hakkımızda hayırlısı olsun.