• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar pozitif kan testi negatif

mukemeell043

كُنْ فَيَكُونُ
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
236
128
103
arkadaşlar merhaba size bi sorum olucak kafam çok karışık gerçekten. Eşimin canlı spermi olmadığı İçin 2 senedir çocuk sahibi olamıyoruz. Adet düzenimde hep 22 23 en geç 25 tarihinde olur fakat bu ay hala adet olmadım şuan 7 günlük bir gecikme var. Yemeklerden sonra çok hafif mide bulantısı sağ ve sol kasıkta daha çok sağ batmalar oluyor. Karnımın alt kısmı ara sıra sıra ağrıyor. Bacak ve belimde de ağrıma oluyor. Adet olmadan 1 hafta önce aşırı şekilde göğüslerimde acıma olurdu fakat zerre kadar hiç bi şekilde acıma olmadı bu ay. 3 kere test yaptım 2 tanesinde tek çizgi çıktı dün öğlen ilk idrarımla bidaha yaptım ve çok hafif silik bi çizgi çıktı. Hemen hastaneye gittik ve kan testi yapıldı sonuç 0.1 negatif çıktı. Oradaki hemşire geç döllenmeden bahsetti eğer hala gelmezse bidaha test yaptırmamı söyledi. Bu arada en son adet tarihim 25 Ağustos. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yazarsanız çok sevinirim. Herşey Rabbimin elinde onun ol demesiyle herşey olur hakkımızda hayırlısı olsun.

Canım üzülerek yazıyorum bende de 1 kere idrar testimde pozitif çıkmıştı 2 gün sonra koyulaşır diye bekledim başka test yaptım negatif çıktı
O nedenle idrara çok güvenme derim
Ama allahtan da umut kesilmez tabi inşallah var dir bebis
Canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Bakalım bidaha test yaptım sonuç ne olacak Amin Rabbim isteyen herkese versin

Endometriozis (çikolata kisti)
Miyom
Polip
Sorun bendeydi canım
Çok sukur tup bebekle oldu inşallah sağlıkla kucagima alirim darısı senin basina
Amin canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş Rabbim isteyen herkese versin

Arkadaslar merhaba benimde garip bi durumum var 1 yadinda bi oglum var ona hamile kaldigim zaman yasadigim belirtiler ortaya cikmaya baslayinca suphelendim hamile olabilcegimden sonra adet tarihimden 4 gun once kanama basladi. Adet oldum sandim ama belirtiler gecmedi acayip bi uyku istegi var bel agrisi karin agrisi adetimi gunde 3 hap icerek agri icinde gecirdim. Hic pihti gelmedi ama cok agrim vardi. Adetim 7 gun surdu ama belirtilere dayanamayip erken gebelik.testi yaptim pozitif cikti. Hemen kostum hastaneye kan testi yaptirdim 1.20 bhcg negatif cikti anlamadim. Bendeki uyku istegi hala devam karin agrisi devam haftasonu oldugu icin doktora gorunemedim acaba dusuk mu yaptim basina boyle bisey gelen varsa cevaplarsa cok sevinirim

Merhabalar. Umarım bana yardımınız dokunur. Son adet tarihim 10 Ağustos. 20si yumurtlama. Yumurtlama öncesi sonrası ilişkim oldu. Fortest erken gebelik testi şüpheli ilişkiden 5 -7 gün sonra uygulanabilen bir test. Bundan 2 gün önce silik çizgi çıktı ama yaptıktan bir iki dakika sonra. Dün uyguladığım testte öyle. Ancak bu iki testte de silik dediğim çizgi çok belirsizdi. Bugün aynı testten iki tane daha aldım. Yaptığım anda daha belirgin ikinci çizgi hemen çıktı. Acaba mı diyerek hemen öbürünü de yaptım. Bunların hepsi ilk idrarla yağıldı bu arada. Ve onda da aynı şekilde. Gidip kan verdim ve sonuç 0,100. 4 test birden hatalı mı yani. Belliki hatalı diyeceğim ama insan kabul etmek istemiyor. Çıkınca sonuç ucuz testlerden alıp gün içinde uyguladım. 1 dakika olmadan silik çizgi. Aklımı yiyeceğim. Düşünceleriniz nelerdir acaba?

Merhabalar. Umarım bana yardımınız dokunur. Son adet tarihim 10 Ağustos. 20si yumurtlama. Yumurtlama öncesi sonrası ilişkim oldu. Fortest erken gebelik testi şüpheli ilişkiden 5 -7 gün sonra uygulanabilen bir test. Bundan 2 gün önce silik çizgi çıktı ama yaptıktan bir iki dakika sonra. Dün uyguladığım testte öyle. Ancak bu iki testte de silik dediğim çizgi çok belirsizdi. Bugün aynı testten iki tane daha aldım. Yaptığım anda daha belirgin ikinci çizgi hemen çıktı. Acaba mı diyerek hemen öbürünü de yaptım. Bunların hepsi ilk idrarla yağıldı bu arada. Ve onda da aynı şekilde. Gidip kan verdim ve sonuç 0,100. 4 test birden hatalı mı yani. Belliki hatalı diyeceğim ama insan kabul etmek istemiyor. Çıkınca sonuç ucuz testlerden alıp gün içinde uyguladım. 1 dakika olmadan silik çizgi. Aklımı yiyeceğim. Düşünceleriniz nelerdir acaba?
Gebelik miydi acaba aylr geçmiş de

Back
X