idrar kaçırma sorunu ,başarısız TOT ameliyatı

elite35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
2
3
merhaba annem idrar kaçırma sorunu yaşıyor , TOT yöntemi ile ameliyat oldu ve bir çok ilaç kullandı ama hiçbir düzelme olmadı.
lazer yöntemi ile tedavi olan var mı? ne yapmamız lazım izmir de yönlendirebileceğiniz doktor ve yöntem var mıdır?

Ben daha önce genital beyazlatma oldum lazerle. Çok başarılı geçti çok memnun kaldım çünkü doktorumun kullandığı lazer cihazı çok iyi. İdrar kaçırmayla alakalı tavsiye ederim op.Dr barış korkmaz. İnstagramda baya aktif bilgiler paylaşıyor benim de arkadaşım tavsiye etmişti. Memnun kaldım sizde bakın isterseniz böyle ciddi bi problem varsa. Lazer konusunda iyi bi doktor. Çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim hemen bakayım

Merhabalar.
Öncelikle geçmiş olsun. Benim annemde idrar kaçırma sıkıntısı yaşıyor hatta gün içinde aralıklarla ped değiştiriyordu. Yakın akrabamızdan bir ablamız Ege Üniversitesinde çalışıyordu. Bizde bu konuda uzman bir doktor araştırıyorduk. Bizi İdrar Kaçırma Alanında Uzmanlaşmış Doç.Dr. Özgür Yeniel Hocamıza yönlendirdi. Özgür Hocam bayraklı Lider Centrio da bulunan muayenesine gittik. Hocamız baştan sona kadar bütün süreçte güler yüzü, ilgisi ve pozitif enerjisi ile annemin kaygı ve endişesini giderdi. İdrar kaçırma tedavisinde bize öncelikle ameliyat yerine Fizyoterapi ile pelvik kas çalışmalarına yönlendirdi. fizyoterapi uzmanımız Kardelen Acar ile birlikte yaptığımız seanslar ile brlikte annem önce gün içinde idrar kaçırma sayısı azaldı seanlar bitimine yakında annem artık kuru ped oldu. Annem artık gün içinde daha öz güvenli daha huzurlu olarak sosyol hayatına devam ediyor. Tüm bunlar Doç. Dr. Özgür Yeniel ve Fizyoterapi uzmanımız Kardelen Acar çok minnettarızzz Gönül rahatlığı ile önrebilirim:))

Anne-Kız aynı doktordan memnun olmanız ne hoş

Merhaba ben prof ebru'da oldum ameliyat ve hiçbir şekilde idrar kaçırma yaşamıyorum artık mükemmel ötesi bir doktor

Son düzenleyen: Moderatör:
istanbul avrupa yakasında güliz sidar var. ameliyatsız tedavi oldum ben. idrar sorunu çok büyük problem idi. ameliyat sürecini de yaşamak istemiyordum. sonrasındaki ağrılar ve yenilemesi problemini çok duymuştum çünkü. hocam saolsun ameliyatsız sorunumu halletti bir yıl oldu halen sorun yaşamıyorum. kesinlikle tavsiye ederim

Sürekli idrar kaçırma şikayetim vardı tavsiye üzerine Perihan hocaya gittim bir kaç seans lazer tedavisi başladı sayesinde bu şikayetimden kurtuldum Bağdat caddesinde Perihan özden kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…