idrar hcg anlam veremiyorum

Haram ilişki yaşadığının bilincindemisin sorunada gelirsek 3 günde imkânsız helede idrarda öncesinde korunmasız ilişkiniz olduysa muhtemelen ondandır varsada
Size haram mi, yada helal mi diye sormuyor. Zira bu ne sizi nede başkalarını ilgilendirir. Bi birakin yahu insanları. Yargılamayın...

Size haram mi, yada helal mi diye sormuyor. Zira bu ne sizi nede başkalarını ilgilendirir. Bi birakin yahu insanları. Yargılamayın...
Yargılamak değil burada kimse kimseyi yargılayamaz sadece bilmiyorsa bilgilendirmek için yazdım dinen uygun olmadığını bu yazımda nedense onca kişiden sizi ilgilendirdi

Yargılamak değil burada kimse kimseyi yargılayamaz sadece bilmiyorsa bilgilendirmek için yazdım dinen uygun olmadığını bu yazımda nedense onca kişiden sizi ilgilendirdi
Evet beni ilgilendirdi,çünkü sizin kafadan düşünen insanlar çok itici. Kendin yapma,ama başkalarını da yargılama yaptıkları için.

İyi de neden şüphelenip test yaptiniz ki? Nereden aklınıza geldi yani hamile olabilirim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…