- 10 Kasım 2018
- 8
- 6
- 1
- 35
- Konu Sahibi prenses1902
-
evet regl donemi 6 sinda son buldu 9 unda idrar testim pozitif cikti hic bir belirti yok fakatRegl ken mi ilişkiye girdiniz ?
karışmak istemem ama regl döneminde ilişkiye girmek çok sakıncalı enfeksiyon kapabilirsin bence bir daha yapma bunu derim sağlığın içinevet regl donemi 6 sinda son buldu 9 unda idrar testim pozitif cikti hic bir belirti yok fakat
yok cnm adet donemi oldubence kan vermelisin ve testin duruyorsa resmini atarmısın bir de anlayamadım adetliyken mi ilişkiye girdiniz yazıdan öyle anlaşılmış kusura bakma yoksa adet bittikten sonraki 3. günmü anlayamadım
evet kesinlikle haklisin normalde en son yapacagimiz seydi bu ama boyle birsey oldu benimde enteresan gordugum olay testin pozitif olmasi cunku imkansiz bir doktora goruneyimkarışmak istemem ama regl döneminde ilişkiye girmek çok sakıncalı enfeksiyon kapabilirsin bence bir daha yapma bunu derim sağlığın için
hamilelik kısmı ise çok ilginç imkansız gibi bir şey idrar yolu enfeksiyonun olabilir mi o da testlerin pozitif çıkmasına neden olabiliyormuş net sonucu öğrenmenin tek yolu kanda hcg baktırmak
bu testler baya pozitif adetin normal adet gibimiydi lekelenme şeklinde mi leke şeklinde ya da az geldiyse o adet değil yerleşme kanaması büyük ihtimalleyok cnm adet donemi oldu
olabilir canım bazen insanın elinde olmadan neler neler yaşanıyor anlık bişi kan vermelisin benceevet kesinlikle haklisin normalde en son yapacagimiz seydi bu ama boyle birsey oldu benimde enteresan gordugum olay testin pozitif olmasi cunku imkansiz bir doktora goruneyim
en iyisi kizlar ben
Yerleşme kanamasını adet sanmış olabilirsiniz ya da hamileyken de kanamalar olabiliyor öyle bir şey olmuştur. Yoksa tabiki adetten sonraki 3.gün bu kadar koyu bir pozitif göremezsiniz. İlk fırsatta doktora gidin, kanamanız çok yoğunduysa düşük riski vs olmaması için ilaç başlayabiliryok cnm adet donemi oldu
bu testler baya pozitif adetin normal adet gibimiydi lekelenme şeklinde mi leke şeklinde ya da az geldiyse o adet değil yerleşme kanaması büyük ihtimalle
sizleride bilgilendirecegim pazartesiye randevu aldimYerleşme kanamasını adet sanmış olabilirsiniz ya da hamileyken de kanamalar olabiliyor öyle bir şey olmuştur. Yoksa tabiki adetten sonraki 3.gün bu kadar koyu bir pozitif göremezsiniz. İlk fırsatta doktora gidin, kanamanız çok yoğunduysa düşük riski vs olmaması için ilaç başlayabilir
Çok ilginçmiş gsrçekten bence pzartesiyi beklemeyin. Ve acile gidip durumu anlatın hemen kan verin. Bizlerede yazın lütfem çok merak ettim sonucu. İdrar testini birdaha deneyin bu ara bakalım yıne aynı sonuc çıkıcak mı :)sizleride bilgilendirecegim pazartesiye randevu aldim
aksama yapacagim suan isteyim aldim ama bakalim hayirlisiÇok ilginçmiş gsrçekten bence pzartesiyi beklemeyin. Ve acile gidip durumu anlatın hemen kan verin. Bizlerede yazın lütfem çok merak ettim sonucu. İdrar testini birdaha deneyin bu ara bakalım yıne aynı sonuc çıkıcak mı :)
ne yaptınız son durum nedir merak ettim siziaksama yapacagim suan isteyim aldim ama bakalim hayirlisi
Haram ilişki yaşadığının bilincindemisin sorunada gelirsek 3 günde imkânsız helede idrarda öncesinde korunmasız ilişkiniz olduysa muhtemelen ondandır varsadaarkadaslar merhaba forumda yeniyim sizlere birsey sormak istiyorum adetim ayın 1 inde basladi 6 sinda son buldu 3 u gibi esim ile birliktelik yasadik dun iki kere idrar testo yptim pozitif cikti yani boyle bi olasilik varmi 3 gunde bu belli olurmu hemde idrarda adetlerim cok asiri duzensiz oluyor yillardir bu sekilde. adet cikiminda hcg hormunu yukseliyor mu veya ustunu goruyor falan olabilirmiyom canlarim bilen duyan varsa yardim edebilirmi
Resmen pozitif bu. Hayirli olsun cnmyok cnm adet donemi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?