idrar hcg anlam veremiyorum

prenses1902

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2018
8
6
1
35
arkadaslar merhaba forumda yeniyim sizlere birsey sormak istiyorum adetim ayın 1 inde basladi 6 sinda son buldu 3 u gibi esim ile birliktelik yasadik dun iki kere idrar testo yptim pozitif cikti yani boyle bi olasilik varmi 3 gunde bu belli olurmu hemde idrarda adetlerim cok asiri duzensiz oluyor yillardir bu sekilde. adet cikiminda hcg hormunu yukseliyor mu veya ustunu goruyor falan olabilirmiyom canlarim bilen duyan varsa yardim edebilirmi

bence kan vermelisin ve testin duruyorsa resmini atarmısın bir de anlayamadım adetliyken mi ilişkiye girdiniz yazıdan öyle anlaşılmış kusura bakma yoksa adet bittikten sonraki 3. günmü anlayamadım

evet regl donemi 6 sinda son buldu 9 unda idrar testim pozitif cikti hic bir belirti yok fakat
karışmak istemem ama regl döneminde ilişkiye girmek çok sakıncalı enfeksiyon kapabilirsin bence bir daha yapma bunu derim sağlığın için
hamilelik kısmı ise çok ilginç imkansız gibi bir şey idrar yolu enfeksiyonun olabilir mi o da testlerin pozitif çıkmasına neden olabiliyormuş net sonucu öğrenmenin tek yolu kanda hcg baktırmak

bence kan vermelisin ve testin duruyorsa resmini atarmısın bir de anlayamadım adetliyken mi ilişkiye girdiniz yazıdan öyle anlaşılmış kusura bakma yoksa adet bittikten sonraki 3. günmü anlayamadım
yok cnm adet donemi oldu

Eklentiler

• AC758AB4-46D1-4936-83A7-A61B71F49629.jpeg
    26,2 KB · Görüntüleme: 143
evet kesinlikle haklisin normalde en son yapacagimiz seydi bu ama boyle birsey oldu benimde enteresan gordugum olay testin pozitif olmasi cunku imkansiz bir doktora goruneyim
en iyisi kizlar ben

evet kesinlikle haklisin normalde en son yapacagimiz seydi bu ama boyle birsey oldu benimde enteresan gordugum olay testin pozitif olmasi cunku imkansiz bir doktora goruneyim
en iyisi kizlar ben
olabilir canım bazen insanın elinde olmadan neler neler yaşanıyor anlık bişi kan vermelisin bence

yok cnm adet donemi oldu
Yerleşme kanamasını adet sanmış olabilirsiniz ya da hamileyken de kanamalar olabiliyor öyle bir şey olmuştur. Yoksa tabiki adetten sonraki 3.gün bu kadar koyu bir pozitif göremezsiniz. İlk fırsatta doktora gidin, kanamanız çok yoğunduysa düşük riski vs olmaması için ilaç başlayabilir

bu testler baya pozitif adetin normal adet gibimiydi lekelenme şeklinde mi leke şeklinde ya da az geldiyse o adet değil yerleşme kanaması büyük ihtimalle

yok canim bildigin adetti yani adetlerim
hep sancili gecer bayagi kanamam olur yine ayni sekilde oldu cok arastirdim hemen test yaptigim icin boyle cikmista olabilir dedi akrabalarim

sizleride bilgilendirecegim pazartesiye randevu aldim

Haram ilişki yaşadığının bilincindemisin sorunada gelirsek 3 günde imkânsız helede idrarda öncesinde korunmasız ilişkiniz olduysa muhtemelen ondandır varsada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…