idil76 Meme Estetiği Ameliyatı

idil76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
76
1
86
İstanbul
Merhaba arkadaslar,

Bugun ameliyatimim 3 u gunu. Cok olmasada hala agrilarim var.tek basima yatip kalkamiyorum. Direnlerimin oldugu yerde cok fazla gerginlik hissediyorum. Bu hissetiklerime dr normal diyor ama sizlerde benimle ilk haftanizi paylasirmisiniz ?

Merhaba arkadaslar,

Bugun ameliyatimim 3 u gunu. Cok olmasada hala agrilarim var.tek basima yatip kalkamiyorum. Direnlerimin oldugu yerde cok fazla gerginlik hissediyorum. Bu hissetiklerime dr normal diyor ama sizlerde benimle ilk haftanizi paylasirmisiniz ?

canım zaten genel olarak bı gergınlık oluyo aa bende dıren kullanılmaddıgı ıcın o konuda pek bı fıkrım yok.ılk 4 - 5 gunn agrların olur ama sonrası cok cabuk gecıyo.bunları bızde yasadık.benı ılk 4 gun yatıp kalkmak zorladı..sabırlı ol canım ve zamanlaa cok guzellestıklerını goreceksın ;)
şimdiden hayırlı olsun ve gule gule kullan..:nazar:

Merhaba arkadaslar,

geçmiş olsun sağlıcakla kullan inşallah :16:
bende de diren yoktu,bende 4 gün baya zorlandım ama sonrasında yavaş yavaş geçti hepsi yatıp kalkma konusu beni bir hafta zorladı sonrasında kendi kendime kalkma teknikleri geliştirdim :9: bir ay boyunca sabahları kalktığımda sertlik ve gerginlik hissediyordum ama bu 15. gün sonrası azalarak bir ay devam etti
çok çabuk geçicek merak etme sende yaza bomba gibi gireceksin :51:

Tesekkur ederim insallah kisa surede rahatlarim. Diren gercekten rahatsiz edici birseymis.bir yandanda iyi bisey galiba diye dusunuyorum.sonucta var olan bir kanama var ve disari atiliyor

Hoşgeldin aramıza canımmm..ben diren yerlerimde hiçbir şekilde bir ağrı hissetmedim ameliyat olmadan önce buralarda okuyordm direnler çok acıtıyormuş vs gibisinden ama ben de diren var mı yok mu anlamadım bile hiç acıtmadı yani canımı..Ama bu kişiden kişiye ve doktorunuzun açtığı diren yerine göre de değişebilir..bence normal bir durumdur seninkisi canımm benim..çok geçmiş olsun tekrardan.

Merhaba arkadaslar,

Merhaba arkadaslar,

canım öncelikle cok geçmiş olsun aramıza hoşgeldin ..diren konusuna bişey diyemiyecem cünki bana takılmamıştı ama gerilme cok normal cünki vucüdüna yabancı bi madde giriyor ve vucüdün bunu dışarı atmak istiyor agrılar ve gerilme bundan dolayo ödemlerde var şuan cok normal zaten sırt agrı gerilme bu ameliyatta olmazsa olmazlarından bi olaydır.3 olmuş daha 1 hafta olsun bişeyciğin kalmaz canım tekarar cok geçmiş olsun

Off ya su bandajlarda bir ciksa .yeni halimi gormek icin sabirsizlaniyorum. Aslinda benim gogus dokum vardi cok emziremedim ama 1,5 senece cok hizli kilo verdim o yuzden de cok fazla deformasyon oldu. 200 cc kullanildi ama dediginiiz gibi sonucta yabanci madde

Merhaba arkadaslar,

Geçmiş olsun canımm... :71: Drenlerin oldugu yerde agrı ve gerginlik olması çok normal.Kendi başına yatıp kalkamamanda öyle :34: Zamanla herşey düzelecek eski saglıgına döneceksin merak etme :54: İlk haftadan sonra yerine oturmaya başlayacak herşey,ameliyat yöntemine,kişiden kişiye degişebilen bir durumdur.Kimi daha kolay atlatır,erken ayaga kalkar.Kimide nazlı olur biraz daha uzun sürer nekahat dönemi.Zor olan kısmı atlattın,gerisi gelecektir..SABIRR.. :16:

Merhaba arkadaslar,

canim doktorun kimdi biraz bilgi verebilirmisin?

canim doktorun kimdi biraz bilgi verebilirmisin?

Dr . Memorial atasehirde.Doc.Dr.Ercan Karacaoglu.kendisini sahsende taniyordum zaten. Cok samimi,nazik ve anlayisli. En onemli para odakli kesinlikle degil. Kensisinden baska taleplerimde olmustu ve hic gerek yok cevabini tereddutsuz bana verdi. Yaptigi iste guvenim sonsuz birazdan onun adina da bir baslik acmayi planliyorum.

Dr . Memorial atasehirde.Doc.Dr.Ercan Karacaoglu.kendisini sahsende taniyordum zaten. Cok samimi,nazik ve anlayisli. En onemli para odakli kesinlikle degil. Kensisinden baska taleplerimde olmustu ve hic gerek yok cevabini tereddutsuz bana verdi. Yaptigi iste guvenim sonsuz birazdan onun adina da bir baslik acmayi planliyorum.

Ercan bey meme küçültme topiginde yaptıgı başarılı operasyonlarla ismini çok çok iyi yerlerde taşıyor :46: Meme büyütme ameliyatında ilk hastasıyla karşılaşıyorum.Hastanın doktora başka operasyonlar isteyipte gerçekten gerek olmadıgı için operasyonu yapmayan cerrahlarıda ayakta alkışlıyorumm... :46: Böyle doktorlarla karşılaşmak....Çookk şanslıyız valla :31: Doktorunla ilgili başlıgı Doktorlar Öneriler,sorular başlıgında http://www.kadinlarkulubu.com/doktorlar-oneriler-sorular-f360/ Açabilirsin :34:

Tesekkur ederim buraya acmis bulundum ama belirttigin linkede actim. Modoretorler gerekli duzeltmeleri yapar sanirim .

Sana kesinlikle katılıyorum,benim doktorum da Ercan bey,ona gelene kadar çok doktorla görüştüm.Allah bana doğru karar vermemde yardımcı oldu...ve sonuçlarımdan çok memnunum:nazar:Beni gören birçok kişide kendisine ameliyat oldu sonuçlar yüz güldüren sonuçlar oldu.

Bugun 9 gun ve benim hala az da olsa agrim var ama sabahlari dayanilmaz oluyor gece 4-5 gibi siziyla kalkiyorum yastigimi yukseltip tekrar yatiyorum ama 7 gibi tekrar uyaniyorum cok fazla sisim oluyor ayaga kalkinca odem inmeye basliyor. Sizce normalmi

Bugun 9 gun ve benim hala az da olsa agrim var ama sabahlari dayanilmaz oluyor gece 4-5 gibi siziyla kalkiyorum yastigimi yukseltip tekrar yatiyorum ama 7 gibi tekrar uyaniyorum cok fazla sisim oluyor ayaga kalkinca odem inmeye basliyor. Sizce normalmi

Gayet normal tatlım..Biraz idare edeceksin,yapacak birşey yok malesef.:31: Yattıkça gögüsler daha çok gerilir rahatsız olursun.Yürümek,kolları zorlamadan hareket etmek ödemlerin daha çabuk gitmesine,daha hızlı iyileşmeni saglayacaktır :34: Allahım şifa versin,en kıssa zamanda daha iyi ol inşallah...

Biraz daha rahatlamaya basladim arkadaslarim. Ev isi falan yaptigim yok zaten . Dr.um 2 hafta kollarini omuzlarindan hareket ettirmemeye calis dedi. Sadece minik kizmimi kucagima alamamak , minciklayamamak bana cok zor zor geliyor. :))

Back
X