Premature Bebekler İdil bebek annesine kavuşmuş

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ilnar sonuç güzel çıkmış sevinim canım...
kuzucuğun toparlanmıştir artık...
bu arada ek gıda vermiyorsa bir bildiği vardır..
zaten genelde bebeklerin oturduğu dönemde vermeye başlıyorlar...
su olayın bende anlamdım ama
eşimde derdi mama dan su ihtiyacını karşılar diye...

yağmurlu nerdesin seni çok merak ettim....
bizi haberdar et canım....
güçlü ol herşey yolun girecek...

İşte teyzeleri İdil prensesim. Aman maşallah deyin:) Umarım eklemeyi başarabilmişimdir.Resimlerde kilolu cıkmıs, ama kendisicok zayıf görünüyor cnım kızım Ama olsun, önemli olan sağlıklı olması dimi ama:)

Eklentiler

• $DSCF1014.jpg
    $DSCF1014.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 50
  • $DSCF1060.jpg
    $DSCF1060.jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 39
  • $DSCF1061.jpg
    $DSCF1061.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 46
  • $DSCF1102.jpg
    $DSCF1102.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $DSCF1118.jpg
    $DSCF1118.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 54
İşte teyzeleri İdil prensesim. Aman maşallah deyin:) Umarım eklemeyi başarabilmişimdir.Resimlerde kilolu cıkmıs, ama kendisicok zayıf görünüyor cnım kızım Ama olsun, önemli olan sağlıklı olması dimi ama:)

Maşallah İdil'e. Çok sevindim mutlu oldum İdil'in durumuna. Daha da iyi olacak boncuk gözlü minyatür prenses.

masallh kuzuya oyle bi buyuyup serpiliyolarki inanamıyosun :nazar::nazar:

ılnar masallah guzel kızına ınş daha ıyı olucak ınş canım.......rabbık hepımıze guzel gunler vrsın .....ben ınş pazartesı alıcam üç kuzumu ınş kızlar cok sevındım dun gece hastanede bı oda tuttum ve bırını yanıma verdıler cok guzel oldu ben baktım ben yedırdım ..kendımı tam yenı dogum yapmış hısettım yaa.......ınş az kaldı buyuk guneeeeee..........goz muayenemız devam edıyo seda da sıkıntı var bakalım ......amelıyat olabılır.......ıyı bakın bebeışelerınıze rabbım ayırmasın onları bızden guzel gunler versın bızlere ınş..

ılnar masallah guzel kızına ınş daha ıyı olucak ınş canım.......rabbık hepımıze guzel gunler vrsın .....ben ınş pazartesı alıcam üç kuzumu ınş kızlar cok sevındım dun gece hastanede bı oda tuttum ve bırını yanıma verdıler cok guzel oldu ben baktım ben yedırdım ..kendımı tam yenı dogum yapmış hısettım yaa.......ınş az kaldı buyuk guneeeeee..........goz muayenemız devam edıyo seda da sıkıntı var bakalım ......amelıyat olabılır.......ıyı bakın bebeışelerınıze rabbım ayırmasın onları bızden guzel gunler versın bızlere ınş..

Canım demek sen de muradına eriyorsun artık. Maşallah kuzucuklara çok güzel bir haber bu. İnşallah pazartesi kızları alınca bize mutlaka yaz. Göz için de çok endişelenmemeye çalış ameliyatı çok basit bir operasyon. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

çok ama çok teşekkürler ıdoşumun teyzelerine iyi dilekleriniz için.

El-muallm , canım öylesevindim ki kuzucuklarına kavusmana. Umarım sedamızın dagöz sorunu bir an önce düzelir.

Sorayacım , umarım her zaman ufuk la ilgili güzel gelişmeler olurda, bizler deburda seninle mutluluğunu paylaşırız.

Mehtap teyzesi ıdilin resimlerini senin söylediğin şekilde ekledim. Gördünmü?
Berkayı kokla benim için. Nınım sende Atayı benim için kocamaan kucakla ve kokla..

yagmurlu, canım, bir öncek
sayfa da da yazdım amam belk gecmişiokumazsın diye tekrar sölüorum. Sana ve küvezdeki tüm annelere bizim yaşadıklarımız moral olsun hayatım. Asla ama asla umudunu yitirme. Yazmaya bil elim varmıyor ama ıdilin doğumunun 3. günü ölüm raporlarını ile yazmıslardı, biliyorsunuzciğerleri kan dolmustu ve agzından burnundan şakır şakır kan gelmişti. ama tırnak altında can kalır derler, Allahıma binlerce sükürler olsun ki bize bağışladı. Umarım tez zamanda solunum sıkıntımızı da atlatrız.

konusmak istersen özelden yaz, tel vereyim, yaşadıklarımı paylaşayım seninl...

çok ama çok teşekkürler İdoşumun teyzelerine iyi dilekleriniz için.

El-muallm , canım öylesevindim ki kuzucuklarına kavusmana. Umarım sedamızın dagöz sorunu bir an önce düzelir.

Sorayacım , umarım her zaman ufuk la ilgili güzel gelişmeler olurda, bizler deburda seninle mutluluğunu paylaşırız.

Mehtap teyzesi İdilin resimlerini senin söylediğin şekilde ekledim. Gördünmü?
Berkayı kokla benim için. Nınım sende Atayı benim için kocamaan kucakla ve kokla..

Maşallah prensesimize:nazar: Fotoğrafları şimdi gördüm canım. İnsan inanamıyor değil mi bazen o minicik şeylerin büyüdüğüne. Çok zor günler yaşadın ilnar Allah senin emeklerini karşılıksız bırakmasın bir daha asla ayırmasın sizi. Sağlıkla büyüsün teyzesinin şirin kuzusu:nazar::nazar::nazar:

yagmurlu, canım, bir öncek
sayfa da da yazdım amam belk gecmişiokumazsın diye tekrar sölüorum. Sana ve küvezdeki tüm annelere bizim yaşadıklarımız moral olsun hayatım. Asla ama asla umudunu yitirme. Yazmaya bil elim varmıyor ama İdilin doğumunun 3. günü ölüm raporlarını ile yazmıslardı, biliyorsunuzciğerleri kan dolmustu ve agzından burnundan şakır şakır kan gelmişti. ama tırnak altında can kalır derler, Allahıma binlerce sükürler olsun ki bize bağışladı. Umarım tez zamanda solunum sıkıntımızı da atlatrız.

konusmak istersen özelden yaz, tel vereyim, yaşadıklarımı paylaşayım seninl...

mesaj sayım yetmediği için özelden yazamıyorum..
doktor cuma günü çağırdı bizi. bebeğimin 2 aydır solunum desteğinden kurtulamadığını,ciğerlerinin gelişmediğini,beyin kanamasıda geçirdiğini hatırlatıp yaşarsa bile büyük ihtimalle sekel kalacak dedi..ümidimi değilsede aklımı yitirmek üzereyim artık.
siz küvez içi oksijenlemi yoksa huddaykenmi taburcu oldunuz..birde takip ettiğim kadarıyla sizin bebeğinizde 4.5ay kalmış yoğun bakımda,doktorlar bu nedenle sekel kalabileceğini söyledilermi?
vaktin varsa ayrıntılı yaz lütfen

canım yagmurlu cok merak ettım senı hatta yazdım sana .......ıyımısın canım nolur ıyı ol bebegın ıçın canım..........ınş bebegın toplar canım ınş.................rabbım guç versın ........ılnar ın bebegı moral oldu her zaman bana onun gücü moral oldu rabbım dsaha ıyı etsın ınş .........ıyı bak kendıne

canım yagmurlu cok merak ettım senı hatta yazdım sana .......ıyımısın canım nolur ıyı ol bebegın ıçın canım..........ınş bebegın toplar canım ınş.................rabbım guç versın ........ılnar ın bebegı moral oldu her zaman bana onun gücü moral oldu rabbım dsaha ıyı etsın ınş .........ıyı bak kendıne

el muallimcim bebişlerine kavuşmuşsun çok sevindim hep iyi haberlerinizi alırız inşallah üç fıstığımı öp benimiçin

Minyatür prensesim benimmaşallahhhh kuzucuğumuza allah nazarlardan korusun en kısa zamanda solunum desteğnede gerek kalmadan rahat raha büyüsün mnk kuzucuğumuz. Öznurcum sanada gözün aydın diyorum artık çok şükür bu günlri görebildin hep güzel gelişmeler güzel haberler almak dileğimle.

İlnar cım,

41 kere maşallah İdil e! :nazar:

ve inan bana fotografları görünce hiç şaşırmadım desem yeri, hayalimde canlandırdığım İdil le, fotoğraflardaki İdil birbirine o kadar benziyor ki... Allah sizi ayırmasın, sağlıkla mutlulukla yaşasın İdil bir ömür boyu...

Test sonuçlarınızın iyi çıkmasına çok sevindim. Doktorunuzun su vermeme kararı konusunda, eğer sadece devam sütü ile besleniyorsa ben de suya gerek olmadığını düşünüyorum. Ancak ek gıdalara geçtiğinizde ki 1 yıl içinde geçersiniz heralde, yedikten sonra bir iki yudum da olsa su içmesi gerekiyor ki ağzının içi temizlensin, diş çürükleri olmasın diye. Ek gıdaya henüz baslatmamasının sebebi vücuduna agır gelebileceğini düşünmesidir belki, bilemiyorum. Bence doktoru dinlemekte fayda var. Sonra gerekirse başka bir konunun uzmanı doktordan ikinci bir görüş alırsınız.

Bu arada bebeği küvözde olan bütün annelere İdil in yaşadıkları ve şu an geldiği nokta umut olsun, İdil başardı sizin bebekleriniz de başarabilir. İdil için de neler neler demişlerdi ama bakın şimdi maşallahı var. Sakın umudunuzu yitirmeyin. Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almak nasip etsin... :Saruboceq:

Merhaba ıdıl prenses resımlerde ne gÜsel poz vermıŞ. MaŞallah Öznurcum Özelden mesaj attım ama bılmıyorum bırde burdan yazayım dedım lıf ın adı benefıber kÜÇÜr kutulardan almanızı tavsıye ederım gÜnde 2-3 kes bır Çay kaŞıĞı katıyordum mamasına. GÖrÜŞmek Üzere...

Back