Premature Bebekler İdil bebek annesine kavuşmuş

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Hemşiremizi bulduk çok şükür. Çok iyi bir ablası var İdilimin. Bugün hemşiremizle birlikte doktorla görüşmeye gidicez. İlk defa İdilim le hemşire ablası karşılaşacaklar. Prematüre bebeklerle ilgilenen yoğun bakım hemşiresi bulduk. Allah razı olsun kendisinden, yardımcı olmayı kabul etti. Ücret konusunu konuşmadık hiç, artık ne isterse de boynumuz kıldan ince, yeterk yavrum iyi olsun da...

Söyledğim gibi, doktorla görüşmeye gidicez hemşiremizle birlikte. Son kez kan tahlilleri yapılacaktı dün, (belkide bugüne kalmıştır.) Şayet birşey cıkmazsa belki taburcu ederler. Hemşirenizle gelin dediler çünkü. İnşallah bu defa servise yatırmadan direk eve çıkartırlar. Servisten enfeksiyon kapmasından cok korkuyorum. Her defasında özel odada kaldık ama nafile.. Yinede almıştı enfeksiyon.. Allahım şu günleri sağlıkla ve hayırlısıyla bir atlatabilsek... İnşallah sizlere güzel haberlerle dönebilirim...

bu gün inşallah hiç bir sorun çıkmadı ve evimizdeyiz diye bize müjdelersin ilnarcım minyatür prensesimde evinde annesinin ve yeni hemşire ablasının kollarında sağlıkla büyür. haberlerinizi bekliyoruz tüm dualarım sizinle.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canim cok sevindim, Insallah en kisa zamanda evde olursunuz, eve gecince arayacagim ayrica eve gecin iyice kendinize gelin bir de fotograf istiyoruz. Insallah her sey yoluna girecek artik ilnarcim.

Hemşiremizi bulduk çok şükür. Çok iyi bir ablası var İdilimin. Bugün hemşiremizle birlikte doktorla görüşmeye gidicez. İlk defa İdilim le hemşire ablası karşılaşacaklar. Prematüre bebeklerle ilgilenen yoğun bakım hemşiresi bulduk. Allah razı olsun kendisinden, yardımcı olmayı kabul etti. Ücret konusunu konuşmadık hiç, artık ne isterse de boynumuz kıldan ince, yeterk yavrum iyi olsun da...

Söyledğim gibi, doktorla görüşmeye gidicez hemşiremizle birlikte. Son kez kan tahlilleri yapılacaktı dün, (belkide bugüne kalmıştır.) Şayet birşey cıkmazsa belki taburcu ederler. Hemşirenizle gelin dediler çünkü. İnşallah bu defa servise yatırmadan direk eve çıkartırlar. Servisten enfeksiyon kapmasından cok korkuyorum. Her defasında özel odada kaldık ama nafile.. Yinede almıştı enfeksiyon.. Allahım şu günleri sağlıkla ve hayırlısıyla bir atlatabilsek... İnşallah sizlere güzel haberlerle dönebilirim...

Sonunda güzel haberler gelmeye başladı. İnşallah İdilciğin daha güzel haberlerini de vereceksin. Sağlıkla büyüdüğü yürüdüğü günlerin haberlerini de alacağız inşallah. Allah sana İdilciğe güç versin canım. Hemşirenin yoğun bakım hemşiresi olması da süper olmuş gerçekten. Allah sizleri hep iyi, vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.

benım bebeğimde atelendı gttık sukurkı değilmiş enfeksıyon sadece anbıotık kullanıoz :(

evemi çıkacak küçük prenses yavru kuş maşallah güçlü kızımıza dahada güzel günleri olacak inş annesiyle beraber

Veee beklenen sonarkadaşlar, ıdil hanım sonunda evimizdee.....

24 saat başında annemle nöbetleşicez. Malum bizim küçük prensesimiz oksijen desteğine evde de devam edecek ya, o yüzden gözümüz 24 saat boyunca saturasyon cihazında ve ıdilin yüzünün renginde olacak.. Allahım tez zamanda yavrum oksijen desteğinden kurtulsa da rahat bir nefes alsak...

Hemşire konusuna gelince; vardiyası müsait olan hemşire ablaları hergün değişerek ıdil e bakmaya gelecekler. Bulduğumuz hemşireyle olmaadı, en sonunda bu yola başvurma kararı aldık. Bugüne kadar ıdili zaten hepsi tanıyorlar. Yoğun bakım hemşiresi olmaları en güzeli oldu..

Resimlerini de en ksa zamanda sizlerle paylaşıcam teyzeleri..

canim ya cok sevindim cok sukur. oksijen destegi yuzde kac orninda doktor bir fikir verdi mi sukadar ya da bu kadar surer mi diye?
bir de Idilimizin kilosunu merak ediyorum.
evinde huzur bulucak cok cok daha cabuk iyilesicek Insallah. artik ait oldugu yerde, Rabbim en kisa surede saglikla desteksiz nefes almasini saglar Insallah.
:nazar: :nazar: :nazar:

Veee beklenen sonarkadaşlar, İdil hanım sonunda evimizdee.....

24 saat başında annemle nöbetleşicez. Malum bizim küçük prensesimiz oksijen desteğine evde de devam edecek ya, o yüzden gözümüz 24 saat boyunca saturasyon cihazında ve İdilin yüzünün renginde olacak.. Allahım tez zamanda yavrum oksijen desteğinden kurtulsa da rahat bir nefes alsak...

Hemşire konusuna gelince; vardiyası müsait olan hemşire ablaları hergün değişerek İdil e bakmaya gelecekler. Bulduğumuz hemşireyle olmaadı, en sonunda bu yola başvurma kararı aldık. Bugüne kadar İdili zaten hepsi tanıyorlar. Yoğun bakım hemşiresi olmaları en güzeli oldu..

hihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis muhteşem bir haber bu ilnarcım inşallah tüm cihazlardan kurtulduğu haberlerinide alıcaz güçlüdür bizim minyatür prensesimiz ne mutlu artık evin mis gibi idil kokuyordur kuzucuk kokla bizim içinde onu. anneanneye ve sanada güç diliyorum canım

Veee beklenen sonarkadaşlar, İdil hanım sonunda evimizdee.....

24 saat başında annemle nöbetleşicez. Malum bizim küçük prensesimiz oksijen desteğine evde de devam edecek ya, o yüzden gözümüz 24 saat boyunca saturasyon cihazında ve İdilin yüzünün renginde olacak.. Allahım tez zamanda yavrum oksijen desteğinden kurtulsa da rahat bir nefes alsak...

Hemşire konusuna gelince; vardiyası müsait olan hemşire ablaları hergün değişerek İdil e bakmaya gelecekler. Bulduğumuz hemşireyle olmaadı, en sonunda bu yola başvurma kararı aldık. Bugüne kadar İdili zaten hepsi tanıyorlar. Yoğun bakım hemşiresi olmaları en güzeli oldu..

Çok Çok Çok Çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim.. Aylarca beklediğimiz haber bu. Çoooook muhteşem bir haber. Dualarımız kabul oldu..

Çok şükür. Çok sevindim ılnar. Sonunda güzel haberi verdin bize. Kısa zamanda oksijen desteği ihtiyacıda biter inşallah.

ılnar-cımmm çok sevindim cnm ıdil'imizin eve dönmesine maşallah maşallahh Rabbim bir an önce o makinadan da kurtarsın minik kuzuyuu şimdi seni düşenemiyorum bilee

alkisalkisalkis...ohhhh rahat bi nefes aldım....Allahım sana şükürler olsun, idil bebek sonunda evinde anneciğinin yanında.Yaşanan sıkıntılar bitti artık ilnarcım.Daha da iyi olacaksınız inşallah.Bu günleri de gördüğümüz için çok ama çok mutlu oldum gerçekten de. Bende merak etttim hakkaten kaç kilo oldu idilcik?büyümüştür baya artık:)))
ilnarcım, ne zaman fırsatın olursa haberlerinizi bekliyoruz.kolaylıklar diliyorum sana ve annene...::emir_bebek:

ooolleeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyy çok sevindim çokkkkkk. inanılmaz derecede güçlü bi prenses bu ıdil maşallah maşallah hem de 410000000...........kere.

yakında çıkar inşallah solunum cihazından da

Back