İdealist bi öğretmenin sömürülen duyguları. Sınırlarla param çalındı

Canım şu anda çalıştığım köyün bağlı olduğu ilçede birçok okul vardı ve ben yazmadım. Batı'dan doğuya geldim ayrıca. Doğudan batıya gitmeye çalışmıyorum. Ayrıca branşın ne olduğu da önemli. Bu arada bu ortamda neden yalan söyleyeyim. Hayır yaranmaya çalışacam desem kime neden? 11 yıllık bir öğretmensiniz biraz mantıklı yorumlar yapın.

Yazan oldu mu bilmiyorum .
Hanımefendi madem köyün durumu çok iyi neden oyuncak , kırtasiye malzemesi yardımı alıyorsunuz ? Cidden çok şaşırdım şimdi , köy okulu ihtiyacları var diye gönderilenler yanlış adreslere mi gidiyor ?

Öğretmensin ya paran çalınacak susacaksın vurulacak acımadııkiii diyeceksinnn yoksa idealist olmazsın kuzucum ha bi de iyi niyetinin karşılığını alırsın ah ülkem güzel ülkem eğitim şart ne zaman anlayacak

can
ım köylü harcamıyor ki. Ben elim kolum bağlı otursam olan çocuklara oluyor. Ben çocuklarım için yapıyorum.

Aynen öyle canım. Ama napıyorum biliyo müsün susuyorum. Başka çarem yok

İdealist derken? Kendi istediğiniz için değil yükümlülük sebebiyle gitmişsiniz köye.. İdealist öğretmen sizin davrandığınız şekilde davranmaz zaten..

fakat çoğu sanki kendi isteği ile gitmiş gibi davranıyor kahraman öğretmen fedakar öğretmen bende buna anlam veremiyorum

fakat çoğu sanki kendi isteği ile gitmiş gibi davranıyor kahraman öğretmen fedakar öğretmen bende buna anlam veremiyorum
Ben kendi isteğimle geldim???? Size bu tür fedakarlıklar imkansız gelebilir. Anlamlandırmakta güçlük çekebilirsiniz. Sıkmayın canınızı :)

Olayin sokuyla sogudunuz sanirim ama sakin kafayla ve durumu sindirdikten sonra dusununce bu olayin her yerde basiniza gelebilecegini, butun koyun bir araya gelip sizin paraniza goz dikmedigini anlarsiniz.

Olayin sokuyla sogudunuz sanirim ama sakin kafayla ve durumu sindirdikten sonra dusununce bu olayin her yerde basiniza gelebilecegini, butun koyun bir araya gelip sizin paraniza goz dikmedigini anlarsiniz.
Anladım. Şu an daha farklı bakıyorum. Köy imamının evine gittim. Olayı anlattım. Cemaate söyleyeceğim dedi. En azından bilsinler ki böyle bir durum var. Herkes çocuğunu uyarsın. Ben devam ediyorum eskisi gibi. Hummalı bir şekilde anneler günü için hazırlık yapıyorum. Mutlu etmek istiyorum insanları. Bakalım. Hayat tecrübeler bütünü ne de ols.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…