canım genel olarak köy problemli. O nedenle köyden soğuyorum. Sizin yerinizden olsam ben sen öyle düşünürdüm. Ama İnan'ın çok farklı.Calan bir veya iki kisi
Butun köyden sogumanin alemi var mi ?
Oysa ki gittigin her yerde bir hirsizla karsilasma ihtimalin varken boyle dusuncelerle doldurma kendini.
Söz konusu para değil ki bunu anlayamıyorsunuz galiba. Benim bahsettiğim fiziksel koşullar vs değil. Ben köye gelirken fiziksel koşullara karşı mücadele edeceğimi düşünüyordum ama durum çok farklı.bence çok da idealist değilmişsin. 200 lira için ideallerden vazgeçilmez zira.
benim kardeşim bir köyde çekmediği çile kalmadı. 200 lirası çalındaydı sadece ne sevinirdi
Benim sınıfım ayrı okuldan bağımsız bir bina. Benim de ihmalkarlığım olmuştur evet ama ben mi gözümde büyütüyorum acaba. Hani bi köy gelenler belli insan köyünde çalışan emek harcayan öğretmene nasıl böyle bişey yapar. Üstelik bunu dile getirirsem beni suçlarlar. Yolumu keserler. Arabamı çizerler.Öğrencilere sık sık tembih ediyoruz sınıfta para bırakmayın diye, keşke tedbirli olsaydınız siz de.
Söyleyemem iftira atıyorsun deyip beni suçlarlar. Sadece susuyorum.Sınıftaki velilerindenr. Yemle onları. Kamera kayıtlarında kımın yaptıgı var de bir toplantıda. Bır yere bıraksın parayı yoksa tum koye tezıl edecegım de
Söz konusu para değil ki bunu anlayamıyorsunuz galiba. Benim bahsettiğim fiziksel koşullar vs değil. Ben köye gelirken fiziksel koşullara karşı mücadele edeceğimi düşünüyordum ama durum çok farklı.
Bence kendıne guven biraz.. yırtarım ortalıgı.. hem para yuzunden hem de be curet benım esyama dokunuyorlarSöyleyemem iftira atıyorsun deyip beni suçlarlar. Sadece susuyorum.
Arkadaşımın o davramışından bahsederken aslında bir taraftan iyi düşünen iyilik isteyen insanlar var bir taraftan bu tür insanlar.ama şu an senin bize yazdığın tek sorun 200 liranın çalınması. baya detaylı olarak onu anlatmışın. ek hesaba girmemek için arkadaşının verdiği 200 lira falan gibi.
kaldı ki şu an memleketim de çalışıyorum iş yerimde de maalesef çantamdan çalınabilir.
hatta yüksek korunaklı bir kurumdaydım bundan önce. arkadaşın 3 kere parası çalınmış vatandaş tarafından. olabiliyor yani.
Bakın sokakta çalınabilir bir kurumda çalınabilir. Bu da. Ama ben nüfusu belli olan bir köyden ayrıca 23 Nisa'n kutlamalarına gelen sınırlı sayıda insandan bahseaiyorum. Hepsini tanıyorum yüz yüze bakıyoruz. Bu insanı hayal kırıklığına uğratıyor.ama şu an senin bize yazdığın tek sorun 200 liranın çalınması. baya detaylı olarak onu anlatmışın. ek hesaba girmemek için arkadaşının verdiği 200 lira falan gibi.
kaldı ki şu an memleketim de çalışıyorum iş yerimde de maalesef çantamdan çalınabilir.
hatta yüksek korunaklı bir kurumdaydım bundan önce. arkadaşın 3 kere parası çalınmış vatandaş tarafından. olabiliyor yani.
İdealist olma sebebiniz neydi ki. Yani hayallerde ben öğrencilere şöyle iyi olacağım şöyle fedakarlık yapacağım karşılığında onlar da birer azimli öğrenci ve sevgi pıtırcığı olacağı miydi? Biz ne imkansizliklar icin de bu vatana ne hayirli evltlar yetistirdik demek miydi? Siz de bir şey başarmanın şevkini yasayacaktiniz herhalde. Neyse hayatın gerçekleri böyle değil. Öğrenmiş oldunuz. İnsanlar hırsız yalancı, sapık, cirkef ve daha bir suru kötülük barındırır. Kimse de kimsenin şovalyeligine muhtaç değil.Benim sınıfım ayrı okuldan bağımsız bir bina. Benim de ihmalkarlığım olmuştur evet ama ben mi gözümde büyütüyorum acaba. Hani bi köy gelenler belli insan köyünde çalışan emek harcayan öğretmene nasıl böyle bişey yapar. Üstelik bunu dile getirirsem beni suçlarlar. Yolumu keserler. Arabamı çizerler.
Siz bilmiyorsunuz ya hep derler yaşayan bilir. :) burası çok farklı. Yarın bir gün sorun çıksa köye jandarmayı sokmazlar. Kameralar Yok zaten. Ortaokul çağındaki çocuklar keleşle geziyorİyi de sorun, param çalındı kameralardan bakıp bulacağım Allahtan üstündeki seri numaraları kaydediyorum ben paraların diye ortalığı karıştırın. Bulamasanız bile o korku yeter.
Haklısınİdealist olma sebebiniz neydi ki. Yani hayallerde ben öğrencilere şöyle iyi olacağım şöyle fedakarlık yapacağım karşılığında onlar da birer azimli öğrenci ve sevgi pıtırcığı olacağı miydi? Biz ne imkansizliklar icin de bu vatana ne hayirli evltlar yetistirdik demek miydi? Siz de bir şey başarmanın şevkini yasayacaktiniz herhalde. Neyse hayatın gerçekleri böyle değil. Öğrenmiş oldunuz. İnsanlar hırsız yalancı, sapık, cirkef ve daha bir suru kötülük barındırır. Kimse de kimsenin şovalyeligine muhtaç değil.
Bakın sokakta çalınabilir bir kurumda çalınabilir. Bu da. Ama ben nüfusu belli olan bir köyden ayrıca 23 Nisa'n kutlamalarına gelen sınırlı sayıda insandan bahseaiyorum. Hepsini tanıyorum yüz yüze bakıyoruz. Bu insanı hayal kırıklığına uğratıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?