- 25 Ağustos 2024
- 445
- 1.967
- 28
- Konu Sahibi Hayatincilvesi
-
Bence sizde kumara başlayın. Belki sizin şansınız yaver gider maaş artar, birikim yaparsınızMaaş arttırır derken borcu borçla kapatıp gitgide eksiye düştü yani birikim yapmaya çalıştı ama olmadı
Bak güzel kardeşim, çoluğun yok çocuğun yok. Ailene durumu güzelce anlatıp boşanacaksın, hiçbir anne baba evladının bir bataklıkta boğulmasını istemez. Şimdi seviyorum meviyorum deme sakın, o zaman aklından şüphe ederim.Hepinizin yorumlarını okuyorum ben eskiden böyle bir şey görseydim çok salak neden hâlâ inanıyor derdim işin içinde olmadan bilemiyorsunuz. Eşimi savunmuyorum sadece çıkış yolu bulamadım. Burda açılan konuları okudum çok baktım çırpınıyorum şuan
Kızlar selam eşim ve ben bir yılda yakındır evliyiz Düğünden önce İddaa oynadığını ve çok borcu olduğunu söyledi 500-600.000 arasında bir borcu vardı kabul ettim düğün oldu bana söz verdi Bir daha oynamayacağına dair ancak Son bir haftadır tekrardan oynadığını itiraf etti ve artık kurtulmak istediğini söyledi yüklü miktarda borcu var 1 milyona yakın borcu var ailesini aradım annesi kardeşi çok büyük bir üzüntüyle yanımıza geldiler babasından kalma bir tane ev var Onu satıp borcu kapatmayı düşünüyoruz Kendi aileme söyleyemedim onların üzülmesini istemiyorum ancak ne yapacağımı bilemiyorum İkimiz de çalışan insanlarız çocuğum yok Bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım devam etmek ya da etmemek hakkında hiçbir fikrim yok şu an sadece hala Şok'un etkisindeyim
Neye şok olduğunu anlamadım bile bile evlenmişsin zatenKızlar selam eşim ve ben bir yılda yakındır evliyiz Düğünden önce İddaa oynadığını ve çok borcu olduğunu söyledi 500-600.000 arasında bir borcu vardı kabul ettim düğün oldu bana söz verdi Bir daha oynamayacağına dair ancak Son bir haftadır tekrardan oynadığını itiraf etti ve artık kurtulmak istediğini söyledi yüklü miktarda borcu var 1 milyona yakın borcu var ailesini aradım annesi kardeşi çok büyük bir üzüntüyle yanımıza geldiler babasından kalma bir tane ev var Onu satıp borcu kapatmayı düşünüyoruz Kendi aileme söyleyemedim onların üzülmesini istemiyorum ancak ne yapacağımı bilemiyorum İkimiz de çalışan insanlarız çocuğum yok Bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım devam etmek ya da etmemek hakkında hiçbir fikrim yok şu an sadece hala Şok'un etkisindeyim
Artık masallara yeni nesil çocuklar bile inanmıyor. Siz bu masala inanıyor musunuz? Çocuk olmadan ayrıl. Hâlâ bir umut bekliyorsun. Bir daha olmayacak demiş yine olmuş. Üstelik 1 milyon borç...Yine olmayacağı ne malum..Ne yapacağımı bilmiyorum bilmiyorum devam etsem mi bilmiyorum her şeyin kontrolü bende olacak öyle diyor arabayı üstüme aldık banka hesabı açma açmama konusunda bile vasi olarak görünecem ama ben böyle bir hayat istemiyorum
Neyin şokunu yaşıyorsunuz ? Aşkınızın sihirli değneği mi var saniyordunuz ? Ev satıp borç odenirse o adam daha çok borca sokacak sizi. Çalışıp ödesin essek gibi. Onun yüzünden babasının alın teriyle aldigi ev neden satılıyor ? Çocuğu da ertelersin 3-5 yıl bosanmayacaksin zaten.Kızlar selam eşim ve ben bir yılda yakındır evliyiz Düğünden önce İddaa oynadığını ve çok borcu olduğunu söyledi 500-600.000 arasında bir borcu vardı kabul ettim düğün oldu bana söz verdi Bir daha oynamayacağına dair ancak Son bir haftadır tekrardan oynadığını itiraf etti ve artık kurtulmak istediğini söyledi yüklü miktarda borcu var 1 milyona yakın borcu var ailesini aradım annesi kardeşi çok büyük bir üzüntüyle yanımıza geldiler babasından kalma bir tane ev var Onu satıp borcu kapatmayı düşünüyoruz Kendi aileme söyleyemedim onların üzülmesini istemiyorum ancak ne yapacağımı bilemiyorum İkimiz de çalışan insanlarız çocuğum yok Bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım devam etmek ya da etmemek hakkında hiçbir fikrim yok şu an sadece hala Şok'un etkisindeyim
Bunun tedavisi çok zor kendisinin istemesi lazım. İstediği her an para bulabilir. Çevreyi dolandırır yine oynar.İnanmam için her şeyi yapmaya hazır ailesi de konuştu benimle onlar da son şans vermemi istiyor. Bu sıkıntı dışında hiçbir sıkıntısı yok. Kendisi tedavi olmayı da kabul ediyor destek olmamı istiyor bu süreçte sadece bana inan diyor
Akrabalarımdan birinin kızı aynı eşiniz gibi kumar bağımlısı birine aşık oldu, herkes kızın gözünü açmak için seferber oldu ama nafile, seviyorum aşığım evlenince düzelir dedi evlendi.Düğünden önce İddaa oynadığını ve çok borcu olduğunu söyledi 500-600.000 arasında bir borcu vardı kabul ettim düğün oldu bana söz verdi Bir daha oynamayacağına dair ancak Son bir haftadır tekrardan oynadığını itiraf etti ve artık kurtulmak istediğini söyledi yüklü miktarda borcu var 1 milyona yakın borcu var ailesini aradım annesi kardeşi çok büyük bir üzüntüyle yanımıza geldiler babasından kalma bir tane ev var Onu satıp borcu kapatmayı düşünüyoruz Kendi aileme söyleyemedim onların üzülmesini istemiyorum ancak ne yapacağımı bilemiyorum İkimiz de çalışan insanlarız çocuğum yok Bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım devam etmek ya da etmemek hakkında hiçbir fikrim yok şu an sadece hala Şok'un etkisindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?