• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İDDİA BAGİMLİLİGİ

Hayatincilvesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2025
8
0
1
29
Kızlar selam eşim ve ben bir yılda yakındır evliyiz Düğünden önce İddaa oynadığını ve çok borcu olduğunu söyledi 500-600.000 arasında bir borcu vardı kabul ettim düğün oldu bana söz verdi Bir daha oynamayacağına dair ancak Son bir haftadır tekrardan oynadığını itiraf etti ve artık kurtulmak istediğini söyledi yüklü miktarda borcu var 1 milyona yakın borcu var ailesini aradım annesi kardeşi çok büyük bir üzüntüyle yanımıza geldiler babasından kalma bir tane ev var Onu satıp borcu kapatmayı düşünüyoruz Kendi aileme söyleyemedim onların üzülmesini istemiyorum ancak ne yapacağımı bilemiyorum İkimiz de çalışan insanlarız çocuğum yok Bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım devam etmek ya da etmemek hakkında hiçbir fikrim yok şu an sadece hala Şok'un etkisindeyim

Kızlar selam eşim ve ben bir yılda yakındır evliyiz Düğünden önce İddaa oynadığını ve çok borcu olduğunu söyledi 500-600.000 arasında bir borcu vardı kabul ettim düğün oldu bana söz verdi Bir daha oynamayacağına dair ancak Son bir haftadır tekrardan oynadığını itiraf etti ve artık kurtulmak istediğini söyledi yüklü miktarda borcu var 1 milyona yakın borcu var ailesini aradım annesi kardeşi çok büyük bir üzüntüyle yanımıza geldiler babasından kalma bir tane ev var Onu satıp borcu kapatmayı düşünüyoruz Kendi aileme söyleyemedim onların üzülmesini istemiyorum ancak ne yapacağımı bilemiyorum İkimiz de çalışan insanlarız çocuğum yok Bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım devam etmek ya da etmemek hakkında hiçbir fikrim yok şu an sadece hala Şok'un etkisindeyim
Düğünden önce her şeyi söylemiş adam zaten, kabul edip evlenmişsiniz. Şimdi babasından kalma evi satıp kumar borcunu ödeyeceksiniz öyle mi? Kumar borcu için ev sattıran adamla evliliğe devam etmeyi düşünüyorsunuz sanırım?

Düğünden önce her şeyi söylemiş adam zaten, kabul edip evlenmişsiniz. Şimdi babasından kalma evi satıp kumar borcunu ödeyeceksiniz öyle mi? Kumar borcu için ev sattıran adamla evliliğe devam etmeyi düşünüyorsunuz sanırım?
Ne yapacağımı bilmiyorum bilmiyorum devam etsem mi bilmiyorum her şeyin kontrolü bende olacak öyle diyor arabayı üstüme aldık banka hesabı açma açmama konusunda bile vasi olarak görünecem ama ben böyle bir hayat istemiyorum

Ne yapacağımı bilmiyorum bilmiyorum devam etsem mi bilmiyorum her şeyin kontrolü bende olacak öyle diyor arabayı üstüme aldık banka hesabı açma açmama konusunda bile vasi olarak görünecem ama ben böyle bir hayat istemiyorum
Ne yapacağınız ortada, adam ciddi bağımlı. Ne ev kalır, ne de araba elinizde, sizin üstünüze olsa ne olacak? Ev de babasının üstüne sonuçta ama satıp kumar borcunu ödeyecek babası. Ailenize söyleyip boşanacaksınız, düzelmez bu adam.

İnanmam için her şeyi yapmaya hazır ailesi de konuştu benimle onlar da son şans vermemi istiyor. Bu sıkıntı dışında hiçbir sıkıntısı yok. Kendisi tedavi olmayı da kabul ediyor destek olmamı istiyor bu süreçte sadece bana inan diyor

Bile bile lades demişsiniz.
Bağımlılıklarda tedaviye olumlu sonuç alma oranı yüksek değil. Eşiniz borcu ödensin diye her şeyi söyler şimdi. Sözlerine itimat etmeyin. Tedavi de olmak isteyebilir sözde ama iş iradesine sahip olma kısmına gelince durumlar farklı oluyor. Onun borçları ödendikce önü açılıyor daha çok.

Düzelen var mıdır tedavi olur mu gerçekten inanmak istiyorum
Düzelen yok. Ekleyerek borç yapmaya devam eden var. Çünkü borçları silinince çok rahatlıyorlar, daha bir rahat oynuyorlar. Siz şimdi düzelir diye çocuk yapmayı düşünürsünüz ama çocuğunun üstüne bile yemin ederler, siz korkarsınız ettikleri yeminlere. Söz vermişmiş, yapmıycam demişmiş. Adam sizi kandırmamış siz kanmışsınız. 500 600 bin borçla nasıl evlenebildiniz? Sakın bana düğünü ben yaptım, ailem destek oldu, takılacak altınları bile ben aldım demeyin.

İnanmam için her şeyi yapmaya hazır ailesi de konuştu benimle onlar da son şans vermemi istiyor. Bu sıkıntı dışında hiçbir sıkıntısı yok. Kendisi tedavi olmayı da kabul ediyor destek olmamı istiyor bu süreçte sadece bana inan diyor
Burada kumar bağımlığı ile ilgili bir ton konu var, okuyun isterseniz ama yok ben hayatımı mahvedeceğim derseniz siz bilirsiniz. Bu durumda tek önerim sıkı bir şekilde korunun.

Hayır düğünü ben yapmadım borcunu kendisi ödüyor maaşını arttırmaya çalıştıkça işin içinden çıkamamış borcu kapatmak niyetinden başka niyetim yok diyor zaten öncesinde yokmuş son birkaç senedir bu işe batmış biliyorum belki salaklık ediyorum ama kurtarmak için bahane arıyorum

Kumar bağımlılığı alkol, uyuşturucu bağımlılığından bile kurtulması zor bir bağımlılık. Benim çevremde düzelen, dikiş tutturan olmadı.
Siz hangi akla hizmet bu adamla evlendiniz? Insanlar kenarda birikimi olan kişileri tercih ederken siz yüz binlerce liralık borçla evlenmeyi kabul etmişsiniz.

Hayır düğünü ben yapmadım borcunu kendisi ödüyor maaşını arttırmaya çalıştıkça işin içinden çıkamamış borcu kapatmak niyetinden başka niyetim yok diyor zaten öncesinde yokmuş son birkaç senedir bu işe batmış biliyorum belki salaklık ediyorum ama kurtarmak için bahane arıyorum
Bariz salaklık ediyorsun...maaşını arttırmak isteyen adam gider başka is bulur, ek iş yapar ama gidip kumar oynamaz. Hele dünya kadar borcu varken hiç oynamaz

Maaş arttırır derken borcu borçla kapatıp gitgide eksiye düştü yani birikim yapmaya çalıştı ama olmadı
Allah'ım şaka mısınız sabah sabah 😐? Lütfen biraz gözünüzü açın ya, ciddi anlamda ben gerildim burada ama siz sakin sakin hala birikim mirikim diyorsunuz.

Açılmış konuları okuyun. Kaç üyenin evi yuvası dağıldı hayatları mahvoldu. Hesapları kontrol edin, elden borç alır. Karım kardeşim annem kanser oldu, dışarıdan ilaç getiricem der borç alır. Bir tanesi karısının ailesine yalanlar söyleyip onlara kredi bile çektirdi. Evlenmeden önce 500 bin olan borç 1 milyon olmuş, kurtarabildiniz mi? Çocuklarına acımıyorlar, aç mı üşüyor mu okulu servisi ne olacak diye gram düşünmüyorlar. Kaç tane satılacak ev var hazırda?

Düzelen var mıdır tedavi olur mu gerçekten inanmak istiyorum
Hayır yok. Tanıdığım daha doğrusu yakın akrabam 16-17 senedir oynuyor. Etrafında kimse kalmadı. Emekli anne babası sürekli harçlık veriyor borcunu ödüyor. Çalışmıyor da. 40 yaşında. Sevgilisi vardı terk etti. En ufak bir düzelme olmadı. Zaten anne babası dışında da artık kimse görüşmüyor onunla.

Hepinizin yorumlarını okuyorum ben eskiden böyle bir şey görseydim çok salak neden hâlâ inanıyor derdim işin içinde olmadan bilemiyorsunuz. Eşimi savunmuyorum sadece çıkış yolu bulamadım. Burda açılan konuları okudum çok baktım çırpınıyorum şuan

Hepinizin yorumlarını okuyorum ben eskiden böyle bir şey görseydim çok salak neden hâlâ inanıyor derdim işin içinde olmadan bilemiyorsunuz. Eşimi savunmuyorum sadece çıkış yolu bulamadım. Burda açılan konuları okudum çok baktım çırpınıyorum şuan
Beraberken çıkış yolu yok konu sahibi. Yol yakınken kendini kurtar. Çocuk falan da yapma sakın.

Back