Ah canım o kadar zor ki.. O kadar iyi anlıyorum ki seni.. Aynı sorunu yaşayan çok yakın bir akrabam var ama onlar büyük kayıpların ardından da olsa çözdüler. İnşallah sizin de çözülür bir şekilde kurtulursunuz bu idda dan.. Bu da psikolojik bir rahatsızlık işte.. Sana boşan desem dile kolay . Diğer problemlere göre sanki daha çekilesi bir durum gibi görünsede aslında ciddi bir problem.. Eşini tedaviye ikna edebilirsin bence????Aminnnn konuşmak paylaşmak bile iyi geldi Kimseye bahsedemiyorum. Ayrılmaya kalksam daha önce ayrıldım ailem yüzünden ben haksız oldum çocuk için geri döndüm. Ama zamanını bekliyorum. Dua ediyorum
O kadar inatçı bi insan ve hırslı ki. Hırsınsan arabayı sattı. Ama tedavi şart kesinlikle biliyorum.Ah canım o kadar zor ki.. O kadar iyi anlıyorum ki seni.. Aynı sorunu yaşayan çok yakın bir akrabam var ama onlar büyük kayıpların ardından da olsa çözdüler. İnşallah sizin de çözülür bir şekilde kurtulursunuz bu idda dan.. Bu da psikolojik bir rahatsızlık işte.. Sana boşan desem dile kolay . Diğer problemlere göre sanki daha çekilesi bir durum gibi görünsede aslında ciddi bir problem.. Eşini tedaviye ikna edebilirsin bence????
Bu söylediğiniz şeyler çok tehlikeli.. Sizin tedaviyi şart görmeniz değil önemli olan.. Eşiniz bu duruma ne diyor?? Yani bu konudaki çözü önerisi nedir? Size sadece tamam daha oynamicam demek dışımda birşey demiyor mu?O kadar inatçı bi insan ve hırslı ki. Hırsınsan arabayı sattı. Ama tedavi şart kesinlikle biliyorum.
Direk boşan huylu huyundan vazgeçmez görsün o zaman dünya kaç bucak
O kadar güzel ve doğru anlatmışsınız ki üstüne ekleyemem. Defalarca ayrılmak istedim icraata döktüm. Ama çocuk olmadan ayrılmakmış en doğru olan. Allah çocuklarıma ve bana güzel bi kapı açar inşaallah kendi ayaklarımın üzerinde durabileceğimKumar oynamak en pahalı bi hazdır.
Kumar oynayan git gide batıyor.
Kumar oynayan karaktersizleşiyor,bencilleşiyor.
Kumar oynayan ailesini geleceğini artık düşünemiyor çünküü beyni uyuşuyor.
Bu en tehlikeli bir bağımlılıktır. Zamanla Her türlü parayı bulmaya çalışacaktır. Birgün evdeki altınlarınız yok olursa eve hırsız girdi diye düşünmeyin
Kumar oynayan yanlış yaptığını bilir ama yine de oynar.
Parası varsa Kumar oynayabilecekse senin çekip gitmene üzülmeyecektir. Parası bitince düzeleceğini söylerler ve karşıyı buna inandırırlar.
Bu bataklıktan çıkmak hiçte kolay olmuyor,Allahım eşinize inşallah doğru yolu daha fazla yanlışlar yapmadan gösterir.
Aynen bi daha oynayamam zaten para kalmadı diyor. Anneme yemin verdim diyor. Ama oynuyor biliyorum oynadığını kabul etmiyor bu ara. Oynamıyorum diye yalan söylüyorBu söylediğiniz şeyler çok tehlikeli.. Sizin tedaviyi şart görmeniz değil önemli olan.. Eşiniz bu duruma ne diyor?? Yani bu konudaki çözü önerisi nedir? Size sadece tamam daha oynamicam demek dışımda birşey demiyor mu?
Eşimde öyle evde küçük bi eşyası kaybolsa bile gözü dönüyo. Hiç bir şeyi kaybetmeyi kaldıramıyor. Şimdi arabasını kaybetmeyi hazmedemiyor.Ablamın eşi de aşırı hırslı. Yani şöyle diyim, tavla oynasın onda bile kaybetse eli ayağı titriyor. Asla kaybetmeye tahammülü yok
Ben memurlarin bu tarz oyunlar oynandiginin tespit edilirse meslekten direk atilmasindan yanayim hakediyorlar.yapamassin.memur degil kimse yapmamali.ben isin helal haraminda degilim.cok sukur inancim tam ama nedense bu kuponlar iddia milli piyango falan bana haram gelmez.gelmiyor.ama aptal insan oynamayacak. Kazanan degerlendirecek.simdi araba elden gidipte ev alinirsa bu kazanc olmuyor.piyangodan trilyon kazandin kariyi biraktin dost tuttun parayi onlarla yedin bu haramdir tabiki ama sen gidip onunla 3 guzel daire alsan kiraya versen fakir fukarayi doyursan sokak hayvanlarini doyursan bence helaldir bile.ama iste hep aptallara cikiyorMerhaba kızlar! Derdim eşim iddaa oynuyor. Bundan kurtulamıyor hoş kurtulmak istediğini sanmıyorum. İddaa için arabamızı satmış 110 bine ve 70 küsür bin de kredi çekmiş onu da yatırmış. Arabayı sattığında ev almak için sattım dedi ben saf nasıl heveslendim. İddaa da kaybedince bütün parayı öyle çıktı ortaya. Kaç gün etkisinden kurtulamadı ağladı yemedi içmedi. Durumu kayın babama anlatmış oda emekliliğini isteyip bütün tazminatını eşime verdi ve kredi borcunu kapattılar. Annesi yeminler ettirdi üzerine bi daha oynarsan ölümü gör vs diye. Helal ekmeğine haram karıştırma diye. Bi müddet gizliden takip ettim girdiğini görmedim. Ama bugün telefonuna bakınca yine girmiş siteye hatta iddaa kuponlarına bakmış gün içinde defalarca girmiş. Bu girip bakmalar bi günlük değil günlerdir girip bakıyormuş ara ara. Ne yapıcam nasıl bir yol izlicem bilmiyorum. İki çocuk var. Bu böyle nereye kadar gidicek. Sorduğumda oynamıyorum diyor. Ama biliyorum devam ediyor. Öncesinde kavgamız oldu oynarsan bitirirsin bizi dedim. Terapiye gitmemiz lazım dedim. Kabul etmiyo. Hastalık derecesinde. Ve ben elimde avucumda hiç birşeyim yok. Ne evimiz ne araba ne başka bi birikim 12 Yıldır memur. Köşede bir kuruş yok. Biliyorum bu böyle devam ederse iki çocukla ayrılıcam. Ama hiç bir güvencem yok(((((
Böyle adamla 1 saat geçirilmez araba satıp kredi çekip iddia oynamak ne ya..Merhaba kızlar! Derdim eşim iddaa oynuyor. Bundan kurtulamıyor hoş kurtulmak istediğini sanmıyorum. İddaa için arabamızı satmış 110 bine ve 70 küsür bin de kredi çekmiş onu da yatırmış. Arabayı sattığında ev almak için sattım dedi ben saf nasıl heveslendim. İddaa da kaybedince bütün parayı öyle çıktı ortaya. Kaç gün etkisinden kurtulamadı ağladı yemedi içmedi. Durumu kayın babama anlatmış oda emekliliğini isteyip bütün tazminatını eşime verdi ve kredi borcunu kapattılar. Annesi yeminler ettirdi üzerine bi daha oynarsan ölümü gör vs diye. Helal ekmeğine haram karıştırma diye. Bi müddet gizliden takip ettim girdiğini görmedim. Ama bugün telefonuna bakınca yine girmiş siteye hatta iddaa kuponlarına bakmış gün içinde defalarca girmiş. Bu girip bakmalar bi günlük değil günlerdir girip bakıyormuş ara ara. Ne yapıcam nasıl bir yol izlicem bilmiyorum. İki çocuk var. Bu böyle nereye kadar gidicek. Sorduğumda oynamıyorum diyor. Ama biliyorum devam ediyor. Öncesinde kavgamız oldu oynarsan bitirirsin bizi dedim. Terapiye gitmemiz lazım dedim. Kabul etmiyo. Hastalık derecesinde. Ve ben elimde avucumda hiç birşeyim yok. Ne evimiz ne araba ne başka bi birikim 12 Yıldır memur. Köşede bir kuruş yok. Biliyorum bu böyle devam ederse iki çocukla ayrılıcam. Ama hiç bir güvencem yok(((((
Ben tedavi olmayı kabul edeni de gördüm..400 km yol gidip üniversitenin bağımlılık bölüm başkanından terapi ve ilaç tedavisi görüp kumar oynayıp evine çocuklarının yanına tekrar dönüyordu..üç gün sonra borçlar birikince boşansanız borca da ortak olmak zorunda kalabilirsiniz dikkat edin.Keşke kabul etse ama etmeyecek biliyorum çok yoruldum gerçekten
boşanmasanız da hiçbir güvenceniz olmayacak gibi. çünkü adam bu gidişle maaşına icra falan getirttirirMerhaba kızlar! Derdim eşim iddaa oynuyor. Bundan kurtulamıyor hoş kurtulmak istediğini sanmıyorum. İddaa için arabamızı satmış 110 bine ve 70 küsür bin de kredi çekmiş onu da yatırmış. Arabayı sattığında ev almak için sattım dedi ben saf nasıl heveslendim. İddaa da kaybedince bütün parayı öyle çıktı ortaya. Kaç gün etkisinden kurtulamadı ağladı yemedi içmedi. Durumu kayın babama anlatmış oda emekliliğini isteyip bütün tazminatını eşime verdi ve kredi borcunu kapattılar. Annesi yeminler ettirdi üzerine bi daha oynarsan ölümü gör vs diye. Helal ekmeğine haram karıştırma diye. Bi müddet gizliden takip ettim girdiğini görmedim. Ama bugün telefonuna bakınca yine girmiş siteye hatta iddaa kuponlarına bakmış gün içinde defalarca girmiş. Bu girip bakmalar bi günlük değil günlerdir girip bakıyormuş ara ara. Ne yapıcam nasıl bir yol izlicem bilmiyorum. İki çocuk var. Bu böyle nereye kadar gidicek. Sorduğumda oynamıyorum diyor. Ama biliyorum devam ediyor. Öncesinde kavgamız oldu oynarsan bitirirsin bizi dedim. Terapiye gitmemiz lazım dedim. Kabul etmiyo. Hastalık derecesinde. Ve ben elimde avucumda hiç birşeyim yok. Ne evimiz ne araba ne başka bi birikim 12 Yıldır memur. Köşede bir kuruş yok. Biliyorum bu böyle devam ederse iki çocukla ayrılıcam. Ama hiç bir güvencem yok(((((