Keşke başarabilsem ayrılabilmem için o imkanı sağlamam lazım önce bebeğim daha çok küçük (((Boşanın lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke başarabilsem ayrılabilmem için o imkanı sağlamam lazım önce bebeğim daha çok küçük (((Boşanın lütfen
Canim sakin stres yapma zor bi surec bu gibi insanlar kendilerini bastirmak icin elinden geleni yapar ve bambaska adama doner bi sure oynamaz gotu toplar sonra seytan gene durter gozu sizi bile gormez. O yuzden durumu ailesine aktarin onlar ugrassin.Merhaba kızlar! Derdim eşim iddaa oynuyor. Bundan kurtulamıyor hoş kurtulmak istediğini sanmıyorum. İddaa için arabamızı satmış 110 bine ve 70 küsür bin de kredi çekmiş onu da yatırmış. Arabayı sattığında ev almak için sattım dedi ben saf nasıl heveslendim. İddaa da kaybedince bütün parayı öyle çıktı ortaya. Kaç gün etkisinden kurtulamadı ağladı yemedi içmedi. Durumu kayın babama anlatmış oda emekliliğini isteyip bütün tazminatını eşime verdi ve kredi borcunu kapattılar. Annesi yeminler ettirdi üzerine bi daha oynarsan ölümü gör vs diye. Helal ekmeğine haram karıştırma diye. Bi müddet gizliden takip ettim girdiğini görmedim. Ama bugün telefonuna bakınca yine girmiş siteye hatta iddaa kuponlarına bakmış gün içinde defalarca girmiş. Bu girip bakmalar bi günlük değil günlerdir girip bakıyormuş ara ara. Ne yapıcam nasıl bir yol izlicem bilmiyorum. İki çocuk var. Bu böyle nereye kadar gidicek. Sorduğumda oynamıyorum diyor. Ama biliyorum devam ediyor. Öncesinde kavgamız oldu oynarsan bitirirsin bizi dedim. Terapiye gitmemiz lazım dedim. Kabul etmiyo. Hastalık derecesinde. Ve ben elimde avucumda hiç birşeyim yok. Ne evimiz ne araba ne başka bi birikim 12 Yıldır memur. Köşede bir kuruş yok. Biliyorum bu böyle devam ederse iki çocukla ayrılıcam. Ama hiç bir güvencem yok (((((
Daha önceki yakaladığımda ailesine söyledim. Konuştular sonra konu kapandı. Hiç bişey olmamış gibi devam ettik. Yine söylemeli miyim. Yoksa beklemelimiyim bilmiyorum.Canim sakin stres yapma zor bi surec bu gibi insanlar kendilerini bastirmak icin elinden geleni yapar ve bambaska adama doner bi sure oynamaz gotu toplar sonra seytan gene durter gozu sizi bile gormez. O yuzden durumu ailesine aktarin onlar ugrassin.
Bak kayinpederin varsa babasigla kinus baba biseyler seziyorum ara ara sorgulasinlar ailesinden tırsıyorsa biraz toparlanin bizim tanidik vardi cocugu babasi adam etti ama soleyim bu durumda esini bile gozu gormemisti cok farkli adama donusmustu cunku kaybettiklerini kazanmaya calisiyordu daha da batti batti kendi istegi ile birakti isini evine ailesine arkadasligina herseye yansimisti bildigin hayatla baglantisini kesiyorlar surekli telefon elinde siz sessizce bence ailesine ufaktan citladin ama ustune gitmeden konussunlar oglum oynamiyorsun dmi bak duzene girdi falan. Bu kumar ole bi inlettki isci muhendis doktor hic insan ayirt etmiyorDaha önceki yakaladığımda ailesine söyledim. Konuştular sonra konu kapandı. Hiç bişey olmamış gibi devam ettik. Yine söylemeli miyim. Yoksa beklemelimiyim bilmiyorum.
Keşke o adam için kredi çekeceğine boşansaydı. Bazen işten öyle yorgun geldiğim oluyor ki. Kimsenin salakça zevki için borç ödeyemem. Ablanıza yazıkYa işte yine çevre ile alakalı demekki... biz de arkadaşlarından koparamıyoruz ablamın eşini. O kadar zor bir durum ki. Bu bir bağımlılık. Ablama da dedik tedavi olması lazım diye. Ablam da kendince haklı olarak tedavisinin parasını da bana ödetir istemiyorum dedi. Şuan ikisi de çalışıyor maaşları da iyi ama borçları yüzünden bir kuruşun hesabını yapmak zorunda kalıyorlar. Ablam sonuçta benim diğer yarım, aynı can aynı kan, o kadar üzülüyorum ki.. inşallah Allah ıslah etsin doğru yola getirsin bu adamları
Keşke o adam için kredi çekeceğine boşansaydı. Bazen işten öyle yorgun geldiğim oluyor ki. Kimsenin salakça zevki için borç ödeyemem. Ablanıza yazık
Sizinki iyi örnekmiş ama inanın binde bir. Şu forumda neler okuyoruz artı bu konu üzerine de çok araştırma yaptım. Uzmanlarlar bile kumarın bırakılmasının diğer bağımlılıklardan zor olduğunu söylüyor. Yukarda bir arkadas yazmış başkasının istemesiyle asla bırakamaz kendi istersede yüzde elli belki diye gerçektende öyle. Aslında baştan beri yanında oluşumuz olsun maddi manevi dayanmamız olsun bunlar hep düzelme şansını vermek ama malesef ki bunu bildiği halde sonuç alamadım ben. Gördüklerim duyduklarım ve okuduklarım yüzde yüz düzelen birini göstermedi bana. Bi de içten içe de inanmıyorum biliyo musunuz çünkü böyle insanlarda irade sıfır. Sizin tanıdığınız adına sevindim ama bizler için üzgünüm
Hesaplarını ele almak da çözüm değil sonuncusunda ay sonuydu 5 kuruş parası yokken arkadaşına milyarlarca borçlanıp üzerine maaşı yatınca geçmiş borçların taksidini ödemek yerine onu da harcamış ve de bi o kadar da eksiye geçmiş total borca bakıldığında zaten haddi hesabı yok. Yani eşi de olsanız bir ömür bi başkasını kontrol edecek olma fikri bile ruhumu içine çekiyo resmen ben elimden geleni yaptım ve vazgeçtimÇok haklısın kurtulan olduğunu zannetmiyorum ben, çok okudum çok araştırdım belki 5 sene oynamıyor 5 senenin sonunda yine o haltı yiyor bu işe bir kez giren. 5 senenin içinde gören de bıraktı zannediyor. Bu insanlarla cebelleşmenin tek yolu hesaplarını ele almak başka yolu yok. Bulduğu ilk fırsatta yine oynar.