Merhaba kızlar! Derdim eşim iddaa oynuyor. Bundan kurtulamıyor hoş kurtulmak istediğini sanmıyorum. İddaa için arabamızı satmış 110 bine ve 70 küsür bin de kredi çekmiş onu da yatırmış. Arabayı sattığında ev almak için sattım dedi ben saf nasıl heveslendim. İddaa da kaybedince bütün parayı öyle çıktı ortaya. Kaç gün etkisinden kurtulamadı ağladı yemedi içmedi. Durumu kayın babama anlatmış oda emekliliğini isteyip bütün tazminatını eşime verdi ve kredi borcunu kapattılar. Annesi yeminler ettirdi üzerine bi daha oynarsan ölümü gör vs diye. Helal ekmeğine haram karıştırma diye. Bi müddet gizliden takip ettim girdiğini görmedim. Ama bugün telefonuna bakınca yine girmiş siteye hatta iddaa kuponlarına bakmış gün içinde defalarca girmiş. Bu girip bakmalar bi günlük değil günlerdir girip bakıyormuş ara ara. Ne yapıcam nasıl bir yol izlicem bilmiyorum. İki çocuk var. Bu böyle nereye kadar gidicek. Sorduğumda oynamıyorum diyor. Ama biliyorum devam ediyor. Öncesinde kavgamız oldu oynarsan bitirirsin bizi dedim. Terapiye gitmemiz lazım dedim. Kabul etmiyo. Hastalık derecesinde. Ve ben elimde avucumda hiç birşeyim yok. Ne evimiz ne araba ne başka bi birikim 12 Yıldır memur. Köşede bir kuruş yok. Biliyorum bu böyle devam ederse iki çocukla ayrılıcam. Ama hiç bir güvencem yok (((((