İddaa bağımlısı eşim

Aminnnn konuşmak paylaşmak bile iyi geldi Kimseye bahsedemiyorum. Ayrılmaya kalksam daha önce ayrıldım ailem yüzünden ben haksız oldum çocuk için geri döndüm. Ama zamanını bekliyorum. Dua ediyorum 🙏
Ah canım o kadar zor ki.. O kadar iyi anlıyorum ki seni.. Aynı sorunu yaşayan çok yakın bir akrabam var ama onlar büyük kayıpların ardından da olsa çözdüler. İnşallah sizin de çözülür bir şekilde kurtulursunuz bu idda dan.. Bu da psikolojik bir rahatsızlık işte.. Sana boşan desem dile kolay . Diğer problemlere göre sanki daha çekilesi bir durum gibi görünsede aslında ciddi bir problem.. Eşini tedaviye ikna edebilirsin bence????

Ah canım o kadar zor ki.. O kadar iyi anlıyorum ki seni.. Aynı sorunu yaşayan çok yakın bir akrabam var ama onlar büyük kayıpların ardından da olsa çözdüler. İnşallah sizin de çözülür bir şekilde kurtulursunuz bu idda dan.. Bu da psikolojik bir rahatsızlık işte.. Sana boşan desem dile kolay . Diğer problemlere göre sanki daha çekilesi bir durum gibi görünsede aslında ciddi bir problem.. Eşini tedaviye ikna edebilirsin bence????
O kadar inatçı bi insan ve hırslı ki. Hırsınsan arabayı sattı. Ama tedavi şart kesinlikle biliyorum.

Kumar oynamak en pahalı bi hazdır.

Kumar oynayan git gide batıyor.

Kumar oynayan karaktersizleşiyor,bencilleşiyor.

Kumar oynayan ailesini geleceğini artık düşünemiyor çünküü beyni uyuşuyor.

Bu en tehlikeli bir bağımlılıktır. Zamanla Her türlü parayı bulmaya çalışacaktır. Birgün evdeki altınlarınız yok olursa eve hırsız girdi diye düşünmeyin :KK43:

Kumar oynayan yanlış yaptığını bilir ama yine de oynar.

Parası varsa Kumar oynayabilecekse senin çekip gitmene üzülmeyecektir. Parası bitince düzeleceğini söylerler ve karşıyı buna inandırırlar.

Bu bataklıktan çıkmak hiçte kolay olmuyor,Allahım eşinize inşallah doğru yolu daha fazla yanlışlar yapmadan gösterir.

O kadar inatçı bi insan ve hırslı ki. Hırsınsan arabayı sattı. Ama tedavi şart kesinlikle biliyorum.
Bu söylediğiniz şeyler çok tehlikeli.. Sizin tedaviyi şart görmeniz değil önemli olan.. Eşiniz bu duruma ne diyor?? Yani bu konudaki çözü önerisi nedir? Size sadece tamam daha oynamicam demek dışımda birşey demiyor mu?

Ablamın eşi de aşırı hırslı. Yani şöyle diyim, tavla oynasın onda bile kaybetse eli ayağı titriyor. Asla kaybetmeye tahammülü yok

Direk boşan huylu huyundan vazgeçmez görsün o zaman dünya kaç bucak
Kumar oynamak en pahalı bi hazdır.

Kumar oynayan git gide batıyor.

Kumar oynayan karaktersizleşiyor,bencilleşiyor.

Kumar oynayan ailesini geleceğini artık düşünemiyor çünküü beyni uyuşuyor.

Bu en tehlikeli bir bağımlılıktır. Zamanla Her türlü parayı bulmaya çalışacaktır. Birgün evdeki altınlarınız yok olursa eve hırsız girdi diye düşünmeyin :KK43:

Kumar oynayan yanlış yaptığını bilir ama yine de oynar.

Parası varsa Kumar oynayabilecekse senin çekip gitmene üzülmeyecektir. Parası bitince düzeleceğini söylerler ve karşıyı buna inandırırlar.

Bu bataklıktan çıkmak hiçte kolay olmuyor,Allahım eşinize inşallah doğru yolu daha fazla yanlışlar yapmadan gösterir.
O kadar güzel ve doğru anlatmışsınız ki üstüne ekleyemem. Defalarca ayrılmak istedim icraata döktüm. Ama çocuk olmadan ayrılmakmış en doğru olan. Allah çocuklarıma ve bana güzel bi kapı açar inşaallah kendi ayaklarımın üzerinde durabileceğim 🙏

Bu söylediğiniz şeyler çok tehlikeli.. Sizin tedaviyi şart görmeniz değil önemli olan.. Eşiniz bu duruma ne diyor?? Yani bu konudaki çözü önerisi nedir? Size sadece tamam daha oynamicam demek dışımda birşey demiyor mu?
Aynen bi daha oynayamam zaten para kalmadı diyor. Anneme yemin verdim diyor. Ama oynuyor biliyorum oynadığını kabul etmiyor bu ara. Oynamıyorum diye yalan söylüyor

Ablamın eşi de aşırı hırslı. Yani şöyle diyim, tavla oynasın onda bile kaybetse eli ayağı titriyor. Asla kaybetmeye tahammülü yok
Eşimde öyle evde küçük bi eşyası kaybolsa bile gözü dönüyo. Hiç bir şeyi kaybetmeyi kaldıramıyor. Şimdi arabasını kaybetmeyi hazmedemiyor.

Merhaba kızlar! Derdim eşim iddaa oynuyor. Bundan kurtulamıyor hoş kurtulmak istediğini sanmıyorum. İddaa için arabamızı satmış 110 bine ve 70 küsür bin de kredi çekmiş onu da yatırmış. Arabayı sattığında ev almak için sattım dedi ben saf nasıl heveslendim. İddaa da kaybedince bütün parayı öyle çıktı ortaya. Kaç gün etkisinden kurtulamadı ağladı yemedi içmedi. Durumu kayın babama anlatmış oda emekliliğini isteyip bütün tazminatını eşime verdi ve kredi borcunu kapattılar. Annesi yeminler ettirdi üzerine bi daha oynarsan ölümü gör vs diye. Helal ekmeğine haram karıştırma diye. Bi müddet gizliden takip ettim girdiğini görmedim. Ama bugün telefonuna bakınca yine girmiş siteye hatta iddaa kuponlarına bakmış gün içinde defalarca girmiş. Bu girip bakmalar bi günlük değil günlerdir girip bakıyormuş ara ara. Ne yapıcam nasıl bir yol izlicem bilmiyorum. İki çocuk var. Bu böyle nereye kadar gidicek. Sorduğumda oynamıyorum diyor. Ama biliyorum devam ediyor. Öncesinde kavgamız oldu oynarsan bitirirsin bizi dedim. Terapiye gitmemiz lazım dedim. Kabul etmiyo. Hastalık derecesinde. Ve ben elimde avucumda hiç birşeyim yok. Ne evimiz ne araba ne başka bi birikim 12 Yıldır memur. Köşede bir kuruş yok. Biliyorum bu böyle devam ederse iki çocukla ayrılıcam. Ama hiç bir güvencem yok :KK43:(((((
Ben memurlarin bu tarz oyunlar oynandiginin tespit edilirse meslekten direk atilmasindan yanayim hakediyorlar.yapamassin.memur degil kimse yapmamali.ben isin helal haraminda degilim.cok sukur inancim tam ama nedense bu kuponlar iddia milli piyango falan bana haram gelmez.gelmiyor.ama aptal insan oynamayacak. Kazanan degerlendirecek.simdi araba elden gidipte ev alinirsa bu kazanc olmuyor.piyangodan trilyon kazandin kariyi biraktin dost tuttun parayi onlarla yedin bu haramdir tabiki ama sen gidip onunla 3 guzel daire alsan kiraya versen fakir fukarayi doyursan sokak hayvanlarini doyursan bence helaldir bile.ama iste hep aptallara cikiyor😭neyse. Simdi esine gelince terapi almassa asla duzelmez.adam babasinin yillardir emegini cop etmis emekli parasini yemis bir ev yemis bir araba gitmis.karisini asla takmaz.elindeki telefonu alin tuşlu telefon verin.sifrelerin hepsini siz bilin.gelire gidere el atin.yoksa biraz ilk etapta blirf yapin cocuklari alin bir sure ailenize falan gidin.tetapiyi kkabul etmesse.sart cunku

Merhaba kızlar! Derdim eşim iddaa oynuyor. Bundan kurtulamıyor hoş kurtulmak istediğini sanmıyorum. İddaa için arabamızı satmış 110 bine ve 70 küsür bin de kredi çekmiş onu da yatırmış. Arabayı sattığında ev almak için sattım dedi ben saf nasıl heveslendim. İddaa da kaybedince bütün parayı öyle çıktı ortaya. Kaç gün etkisinden kurtulamadı ağladı yemedi içmedi. Durumu kayın babama anlatmış oda emekliliğini isteyip bütün tazminatını eşime verdi ve kredi borcunu kapattılar. Annesi yeminler ettirdi üzerine bi daha oynarsan ölümü gör vs diye. Helal ekmeğine haram karıştırma diye. Bi müddet gizliden takip ettim girdiğini görmedim. Ama bugün telefonuna bakınca yine girmiş siteye hatta iddaa kuponlarına bakmış gün içinde defalarca girmiş. Bu girip bakmalar bi günlük değil günlerdir girip bakıyormuş ara ara. Ne yapıcam nasıl bir yol izlicem bilmiyorum. İki çocuk var. Bu böyle nereye kadar gidicek. Sorduğumda oynamıyorum diyor. Ama biliyorum devam ediyor. Öncesinde kavgamız oldu oynarsan bitirirsin bizi dedim. Terapiye gitmemiz lazım dedim. Kabul etmiyo. Hastalık derecesinde. Ve ben elimde avucumda hiç birşeyim yok. Ne evimiz ne araba ne başka bi birikim 12 Yıldır memur. Köşede bir kuruş yok. Biliyorum bu böyle devam ederse iki çocukla ayrılıcam. Ama hiç bir güvencem yok :KK43:(((((
Böyle adamla 1 saat geçirilmez araba satıp kredi çekip iddia oynamak ne ya.. 😠 Bağımlılık falan değil aptallık. Adamcağıza acıdım babasına emeklilik parasını vermiş hiç uğruna.. Ömür geçmez böyle sorumsuz, sorunlu, düşüncesiz bir adamla.

Keşke kabul etse ama etmeyecek biliyorum çok yoruldum gerçekten 😔
Ben tedavi olmayı kabul edeni de gördüm..400 km yol gidip üniversitenin bağımlılık bölüm başkanından terapi ve ilaç tedavisi görüp kumar oynayıp evine çocuklarının yanına tekrar dönüyordu..üç gün sonra borçlar birikince boşansanız borca da ortak olmak zorunda kalabilirsiniz dikkat edin.

Tedavi olsa da çözüm değil maalesef.
3 defa farklı kurumlarda tedavi olup yine oynamaya devam eden bir yakınım var.

Boşanmaktan başka bir yolunuz yok maalesef.

Son düzenleme:
Lutfen bosanin tedavi gorse bile yapmayacagnin garantisi yok..arkadasimin esi muthis bagimli idi..evde ne var ne yok satti masa sandalye koltuk hatta evdeki balik ve kusa kadar. Tedavi gördü ama yapmaya yine devam etti..yani huylu huyundan vazgecmedi kii araba diyorsunuz boyle adamlar once olan parasi ile oynar sonra bseyleri satarak oynar en son satabilecegi bsey kalmadgnda ailesini bile satar. Bu konu da cok ciddiyim.acilen kendinizi ve evlatlarinizi kurtarin,bence.

İddaa oynayan biri olarak eşinizi anlıyorum maalesef bağımlılık yapıyor kaybettikçe daha çok parayla oynuyorsun işte ya kazanırsam mantığı. Ama hep kasa kazanıyor bende para kaybettim kazandım da ama kazandıklarımı da kaybettim. Tedavi olması gerekiyor çünkü kafadan o düşünceyi atamıyorsun ya kazanırsam diye başlıyorsun oynamaya. Allah yardım etsin bizlere.

Adam öz babasinin emeklisine acimamis da size mi aciyacak? Oynamaya devam eder. Size uzulmedim acikcasi,imkaniniz var bosarsiniz bakarsiniz hayatiniza. Ya o zavalli ana babasi ne yapacak boyle evladi,atsalar atilmaz satsalar satilmaz. Allah yardimcilari olsun insallah

boşanmasanız da hiçbir güvenceniz olmayacak gibi. çünkü adam bu gidişle maaşına icra falan getirttirir

Kendi kendine bırakamıyorsa terapi denenebilir. Yine olmuyorsa mecbur boşanacaksınız. Üç beş kaybetse neyse de araba satıp kupon yapmak ne demek?

Sizin ne hissettiğinizi o kadar iyi anlıyorum ki. Biliyorum buradan yazmak çok kolay. Ama burada yazılanlar çok doğru.
Esin araba satıp kredi çekecek kadar gözü karardiysa sizin ön ayak olduğunuz terapi ile bunu bırakmaz baştan söyleyeyim. Hatta ben artık tedavi olacağım diye sizden önce kendi dese yine düzelme şansı bana göre yüzde 50. Çünkü ileri derece bağımlı. Bu yüzden çok yuvalar yıkılıyor.
Sana tek tavsiyem babasına durumu anlat tekrar oynuyor ama bunu söylesem inkar eder ben yuvamizin dağılmasını istemiyorum deyin maaş kartını bana verecek bundan sonra ben ona günlük harçlık vereceğim deyin bunu kabul ederse bu evlilik yürür deyin. Bunu gerçekten evliligi kurtarin diye söylemiyorum biraz birikim yapin o arada çocukları büyütüp çalışmaya başlayın diye söylüyorum. Biraz disinizi sıkın sonra da ayrılin çünkü bu adam asla bırakmaz. Yeminlere sozlere asla inanmayın.
Burada bir doktor hanım vardı kendisi de iddia oynuyordu. Kadının yorumlarını bir okuyun. Hiç bir şekilde birakamiyordu eşiyle boşanma asamasina gelmisti borç batagina batmisti burada intihar etmekten bahsediyordu ama yine oynamaya devam ediyirdu çünkü bu öyle bir bagimlilik

X