- 23 Haziran 2016
- 18
- 7
- 36
- Konu Sahibi passiflora01
-
Kadın oynayan ilk duydum sanırımİddayı ben de oynuyorum sınırları aşmadan seninkinin seviyesini bilemem de başka kadınlarla yazışma yakaladıysan boşa çaba harcama derim bu adam için bu saatten sonra
120 erkekle okumanın dezavantajları sanırım. Eşim okey bile bilmez, ben oynuyorum takip ediyorum oynamasam daKadın oynayan ilk duydum sanırım
Sanırım öyledir120 erkekle okumanın dezavantajları sanırım. Eşim okey bile bilmez, ben oynuyorum takip ediyorum oynamasam da
Ortada 3 yaşında bir çocuk var maddi güç yok. Beni korkutanda bu güçlü olamamak. Evin içinde çaresizce oturup beklemekBoşan.
Amin teşekkür ederimkonu yanlış yere açıllmışMune
çok üzüldüm durumunuza. iddia bir bağımlılık.. umarım hayırlııs olur hakkınızda.
Ailenizden biri yok mu çocuğu bırakıp çalışabileceğiniz?Ortada 3 yaşında bir çocuk var maddi güç yok. Beni korkutanda bu güçlü olamamak. Evin içinde çaresizce oturup beklemek
Keşke olsa buraya yazma sebebim sadece psikolojik olarak kendimi iyi hissedebilmek. Kızıma verimli olamıyorum. VAilenizden biri yok mu çocuğu bırakıp çalışabileceğiniz?
İşte maalesef koca kişisinden büyük beklentilerimiz olmaması gerekiyor. Kendimize çocuğumuza yetebilecek olmamız gerekiyor. Bi arkadaş bi kuzen filan da mı yok. Çünkü Allah korusun tabi kocalarımız öledebilir. Napıcaz o zaman?Keşke olsa buraya yazma sebebim sadece psikolojik olarak kendimi iyi hissedebilmek. Kızıma verimli olamıyorum. V
Evet kumara.kalsa belki kızım için bisüre daha devam edebilirdim. Ama eşimin ailesi öyle bir. Aile ki konuşmaları için düzeltmesi için şans verecem. Dememe rağmen konuşsakta bşy değişmez dediler. Haklı. Olan benmişim ne karar verirsem saygı duyarşarmış. Sadece eşim mutlu olsun diye kayınvalidem herşeyi yaparIdda da tamam tasvir ettiğim bisey degil de su kadınlarla konuşmayı yakalayınca tıksiniyorum,bekar misinin sen ,evli barklı adamsin !
Var çok şükür kuzen.arkadaş. Durum sadece eşimle ilgili değil ailesi tüm yaptıkları için. Eşimin arkasında beni hiç istemediler. Boşanmam için gün. Sayıyorlar. Sosyal medyadan mutluluk paylaşımlar yapıyorlarİşte maalesef koca kişisinden büyük beklentilerimiz olmaması gerekiyor. Kendimize çocuğumuza yetebilecek olmamız gerekiyor. Bi arkadaş bi kuzen filan da mı yok. Çünkü Allah korusun tabi kocalarımız öledebilir. Napıcaz o zaman?
Onlar sevinmesin diye mi boşanmıyorsunuz?Var çok şükür kuzen.arkadaş. Durum sadece eşimle ilgili değil ailesi tüm yaptıkları için. Eşimin arkasında beni hiç istemediler. Boşanmam için gün. Sayıyorlar. Sosyal medyadan mutluluk paylaşımlar yapıyorlar
Çok doğru söylüyorsun. Şuan o arayış içindeyim. Sevgiye ilgiye o kadar açım ki şuanda bulunduğum durum benim nefesimi kesiyor. DayanamıyorumYıllardır bende keyfi biçimde 3-5 ayda bir oynarım. Hemde öyle az buz değil 3 bin 5 bin atarım tek seferde neden böyle bir fantezin var dersen de sporun her türlüsüne çok hakimim en büyük hobim nba takip etmek bu yüzden ara ara iddianın verdiği adrenalinden dolayı keyfi biçimde kazanma, kaybetme amacı gütmeden oynardım. Geçenlerde hesapladım 3-5 senede 20 bin tl zarar etmşim. Neyse keyfi ve hobi amaçlı milli piyango çekilişi edasıyla oynayan ben bile 20 bin küsür içeri girmişim. Deneyimlerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki alkolik, uyuşturucu bağımlısı, şiddet yanlısı ne bileyim aklınıza gelebilecek en kötü ne varsa hepsi bence kumar bağımlılığının gerisinde kalabilecek şeyler. Kumar bağımlısı adam iflah olmaz bence kendine ve kızına yeni bir yol arayışına gir.
Şimddi boşanmam ne yapacam çocukla ailem yok evli bir abim var. O da Allaha emanet yaşıyor. Sorun zaten çekmek zorunda olmam.Onlar sevinmesin diye mi boşanmıyorsunuz?
Ama siz çözüm aramıyorsunuz. Söylenecek bir şey yok.Şimddi boşanmam ne yapacam çocukla ailem yok evli bir abim var. O da Allaha emanet yaşıyor. Sorun zaten çekmek zorunda olmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?