• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdda borcu ve yalanlar

[

😁😁 bir kere sicak para cebe girince insan tekrar yakalarim belki diye kazandiginin 3 5 katini veriyor anlamiyorsun bile.
iyi bir sey degil maalesef
Hiç böyle riskler almam garanticiyim biraz yani..kolay ilgisini de çekmez kadınlarin ama zaafi olabilir insanlarin.. uzak durmakta fayda var her zaman.

Son düzenleme:
Hiç böyle riskler almam garanticiyim. Biraz yani kolay ilgisini de çekmez kadınlar ama zaaf olabilir insanda uzak durmakta fayda var her zaman.
esimden alismistim bende ben az rakamlarla oynardim sonra baktim ucu kaciyor koca evinde kumarbaz olacagim biraktim ☺️

esimden alismistim bende ben az rakamlarla oynardim sonra baktim ucu kaciyor koca evinde kumarbaz olacagim biraktim ☺
Benim abim bu işin cilkini çıkardı en sonunda kendini borca soktu kurtuldu.. kendi düşen ağlamaz.. zaafin varsa uzak durucaksin iste..
Bak sen dizginlemissin hiç olmazsa.

Benim abim bu işin cilkini çıkardı en sonunda kendini borca soktu kurtuldu.. kendi düşen ağlamaz.. zaafin varsa uzak durucaksin iste..
Bak sen dizginlemissin hiç olmazsa.
bir kere 6000 lira alip tatile gitmistim beni nasil cezbetti o 6000
yillarca boşa durmuşum yeaa nasilda guzel kazandim moduna girdim.
ama bir seylerin cilkini cıkarmayi sevmem
yedik ictik tatil yaptik tamam iste :)

bir kere 6000 lira alip tatile gitmistim beni nasil cezbetti o 6000
yillarca boşa durmuşum yeaa nasilda guzel kazandim moduna girdim.
ama bir seylerin cilkini cıkarmayi sevmem
yedik ictik tatil yaptik tamam iste :)
İşte bankalarla uğraşsın dursun şimdi..
Kolay para tatlı gelir ama geldikçe seni yemek için gelir.
Oda yüksek paralara o yüzden girdi demekki..
Dedimki.oakdar parayi nasıl borç yapar insan sizden duymuş oldum 🤗

İşte bankalarla uğraşsın dursun şimdi..
Kolay para tatlı gelir ama geldikçe seni yemek için gelir.
Oda yüksek paralara o yüzden girdi demekki..
Dedimki.oakdar parayi nasıl borç yapar insan sizden duymuş oldum 🤗
aklima dusurdun yine gidip 2 kupon oynadim geldim 😂😂😂
umarim tutar 😁

• Şaşırdım
Reactions: H M
Çözüm boşanmak tabiki bunun farkındayım. İş bulmam gerek kreşler dünya. Para kızıma bakacak birini bulmam gerek kendi ayaklarımın üzerinde durmak. Çocukla öyle. Kolay. Mı ev yok iş yok para yok.
Anneniz babanız yok mu sizin?? Düşünürken bile kolaya kaçıyorsunuz yapmayın lütfen.. Tamam okudum en baştan beri buraya gelene kadar okudum aileniz size destek çıkmıyormuş.. Ne yapacak anneniz siz boşanıp ailenizin evine gittiğinizde hayır gelme sen boşandın seni evimize alamayız mı diyecekler?? Sizi zve torunlarını kapıya mı atacaklar?? Yapmayın lütfen rica ediyorum başta size destek olmasalar bile evlatlarısınız siz elin adamı için sizi kapıya atacak değiller.. O kızınızın sizin rızkını iddialarda harcayan ve başka kadınlarla konuşan sizi hiçe sayan adamı çekmek annenizin babanızın iki günlük tribini çekmekten daha mı kolay geliyor?? Boşanın o adamdan girin bir işe ailenizin yanına gidin siz çalışırken anneniz baksın çocuğa eşiniz de mecbur zaten nafaka verecek kızınızın ihtiyaçları için.. Baktınız aileniz sizi bunaltıyor kendi paranızı kazandıktan sonra az olur çok olur kendinize yetecek kadar bir hayat kurarsınız.. Devletin de birsürü imkanları var artık her yere başvurursunuz Allahın da izniyle bir şekilde yolunuza bakarsınız ama en başta sizin isteyip bazı zorlukları da göze almanız gerekiyor.. Allah yardımcınız olsun..

Slm kızlar 5 yıllık evliyim 3 yaşında bir kızım var eşim memur. Ne yazikki kumar batağına girmiş durumda defalarca yakaladım ailene anlattım en büyük sorun ailesinin tepkisiz kalması eşim üzülmesin iyi olsun diye hep borcu ufak ufak kapatmaya çalıştılar. Eşim kendine zarar verir diye hiç bir zaman oynama bırak demediler. Zamanında parasında yedikleri için tatlı geldi... Bana her seferinde yalanlar söylüyor annesiyle herşeyi paylaşıyor borcunu kredisini ve özgürce yanımda idda oynuyabiliyor. Ve ben bşy yapamıyorum. Evim kira çalışmıyorum. Kızım 3 yaşında çalışmayı düşünüyorum ama bakacak kimse yok. Bunu dışında eşimin başka kadınlarla yazışmalarını yakaladım. Boşluktayım. Kızım için kendim için çok üzgünüm çaresizim. Ailemde yanımda olmuyor. Lütfen bana bir yol gösterin kızlar.

çocuğunun evinin rızkını iddia yani kumara yatiran biri iflah olmaz..
Allah sizin yardimciniz olsun..

Back