İdari Yargı`ya birlikte hazırlanıyoruz kızlar haydi!

Merhabalar.
Merak ettim sınava girdiniz mi 2013'te? Sonuçlarınız nasıl geldi girdiyseniz? 2013'te açılmış mıydı sınav ondan da emin değilim aslında
Ben İşletme mezunuyum.Mali müşavirim,bürom var.Bu sınava da daha önce 2 kez girmiştim 4 yıl önce
Çok üstüne düşüp çalışmadığım halde 74 almıştım.Evdeki tek (!) kaynağımın adını bile bilmiyorum işin açığı
Şimdi 13 aylık bebeğim ve büromla beraber tekrar girme hevesi geldiAvukatlık,hakimlik,savcılık kısacası adliye koridorlarında çalışıyor olmak her zaman hayalim olmuştur,tabiki mübaşirlik,katiplik olarak değil.Hukuk bilgime de hep güvenmişimdir ünv.de de.Hukukçu arkadaşlarla onların derslerine girerdim hukuk aşkımdan Hukuk okumadan o koltuğa oturmak nasip olur belki bana da
2014 sınavına girmeye karar verdim.1,5 ay bile kalmamış ama yine de denemek istiyorum kendimi.Tavsiyesi olan varsa zevkle dinlerim...

Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese iyi çalışmalar başarılar dilerim ben ibbf den hazırlıyorum idari yargı hakimliğine dershane araştırıyorum ancak izmirde sadece tek bir yer var ve bana göre çok fazla fiyat istiyorlar ben en başından beri kendim hazırlanıyorum sizinde görüşlerinizi almak isterim dershaneye gitmeden hazırlanan var mıdır??

Bebekle çalışmak zor ama dediğin puanda bu sınav için öyle ahım şahım bi puan değil. O yüzden evde kastirman lazım. Yetişir merak etme. Soru kitabından cevaplara baksan bile yetişir.

Dershaneye gitme. Özellikle idare iyuk bak. Ve tarihle maliye iktisati da halledersen öne geçersiniz. Vergi de var tabi. Bu 50 soruluk kısım seni taşır. Çünkü biz iktisat maliye yapamıyoruz. Borçlarla medeni ye pek bulasmamani tavsiye ederim. Senin için karmaşık olabilir. Hmk anayasa zaten basit. Başarılar

Sanıyorum ki 2015 sınavına hazırlanacaksınız,cünkü yanlış görmediysem kasımda yazmışsınız sınav zaten aralıktaydı. Dersaneye gitmek biraz kişiyle alakalıdır. Ben, kendim çalışarak anlarım o yüzden dersane tercihim değil. Ki bence şart değil. Yalnız biliyorsunuz ki bu sınav yüksek sayılabilecek puanlarla kapatıyor. O yüzden hukuk derslerine ağırlık vermeniz yerinde olur,çünkü hukuk soruları standart sapmayı epey etkiliyor,diğerleri zaten alanınız cok zorlanmazsınız diye tahmin ediyorum. Eğer kendiniz çalışacaksanız, size hakimlik sınavlarına yönelik yardımcı kitaplar önerebilirim.Bu sınavı kazanmanın yolu her dersten az çok bir şeyler bilmeye bağlıdır. O yüzden her derse çalışmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…