idari soruşturma geçiriyorum.

Iletisim sorunun vsr istifa et diyen birini neden takip olayi bu kadar buyuttugunu taa bolgeye kadar tasidigini anlamadim ben gercekten. Mobbing vs maalesef her yerde var keske olayi bu kadar buyutmeseydiniz.

Allah yardımcın olsun. Bu olaydan gerekli dersi çıkarmışsındır diye umuyorum. İş yerinde politik olmalısın, işini iyi yapmalısın vs ama daha da önemlisi sahneye çıkan bir oyuncu gibi her gün performans sergilemelisin, derdini tasanı o kapının ardında bırakmalı ve insanlarla iletişimini makul seviyede tutmalısın. Yerinde olsam oyunu ben kurarım, yarın git ve herkese kim olduğunu göster! Görünüşün özenli, enerjin yüksek olsun, “merhaba, günaydı, teşekkürler, kolay gelsin…” gibi nezaket sözlerini kimseden esirgeme. Gitmek istemiyorsan önce kafandaki kaygıları bitir. Mevcut duruma korumaya yönelik hareket et, kaleye geç ve fileyi koru, gol atmaya kalkışma… Her şeyin zamanı gelir, akıllı ol.

Seni tanımıyorum, kurumun dahil hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Anlamadığım nokta sen devlet memuru değil misin.. burdan git ne demek.. hiçbir yere gitmiyorum demek, bir sendikaya üye olup haklarını öğrenmek falan çok mu zor. Sendikanın ücretsiz avukat hizmeti de var. Bizde var yani…

Maalesef önemli olan haklı olunmasını bilmek değil ispatlamak veya şahitlerinizin olması. Hem psikolojik sorunlarınızın karakterinizi etkilemesi hem ikili ilişkilerdeki sorununuz sizi bu duruma düşürmüş . Karşı taraf ne anlatıyor hiç bilemiyoruz tabi. Ben olsam giderdim çünkü hayat uzun değil böyle ruh hastası olursunuz. Gidemiyorsanız da işinizi hepsinden daha iyi yapmalı ve üç maymunu oynamalısınız . Bir süre sonra kimse diyecek bir şey bulama siz fırsat vermezseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…