idari soruşturma geçiriyorum.

Çok üzüldüm yaşadıklarına, aslında yer değiştirmen daha uygun kendi huzurun için ama kalmak istiyorsan bu soruşturma sonrası herkesin dili bir yerine kaçmıştır ve orada kalır. Huzura kavuşursun, amir atlayarak şikayette bulunmanın cezası çok büyük değil en fazla uyarı ya da kınama alırsın. Bence suçsuz olduğunun farkındalar ama çoğunluk sorunlu olduğundan seni uzaklaştırmak kolay gelmiş. Eğer sana görev yeri değişikliği cezası verilseydi bu "istediğin şubeye tayin iste" şeklinde olmazdı. Sakin ol, işine devam et ve duruşunu kesinlikle bozma. Müfettişler ifadelerdeki çelişkilerden kimin nerede yalan söylediğini anlamıştır emin ol. Kendini üzmemeye çalış

Son düzenleme:
ama işte çözemiyoruz.sürekli laf atma laf sokma vs dayanılacajk gibi değildi.amaç da istifa etmemmiş
Allah askina o zaman gidin diyene gitmem diyorsunuz kalin o zaman diyene laf sokuyorlar doyorsunuz. Baska seçenek olmadigina göre mizmizlanmayi bırakıp birini seçin. Bama da siz biraz problemli geldiniz. Ha kurumdakiler de kotuniyetli tabi siz problemlibbile olsaniz gormezden gelebilirlerdi yani. Tabi siz de onlari kişkirtmadiysanız. Gerçi şikayet edip süreci başlatan da siz olmussunuz. Ev degistirmeden gecebileceginiz kurum yok mu? Inanin mobing gordugunuz yerde mucadele vermeniz zaman kaybi. Insan isyerine giderken ayakları geri gitmemeli psikolojik olarak da yorar insanı. Ailenize bile daha agresif olursunuz

ses tonum bile değişti.daha sakin, daha farklıyım..ilaçların yan etkisi şükür ki bitti.şu an üç ay sonra sadece fayda görüyorum.düşüncelerim çok berrak.sanki kafamda bir sis vardı ve aralandı.işime odaklanabiliyorum.ve terapimi salonumda kendi koltuğumda cep telefonumdan görüntülü whatsup görüşmesiyle alıyorum.hocamla da tanıştık.gttim yanına bir kez yüzyüze görüştük ama evde terapiye bayılıyorum.çok büyük bir keyif onunla konuştuğum zamanlar.çok iyi bir doktora düştüm.terapist yönü çok güçlü.şanslıyım sanırım.

ben de aynı düşünüyorum.uyarı veya kınamaya da itiraz edecem.ben bir çalışan olarak müdürlerimi arayabilirim ki şu an resmiyette üstüm yok.ceza aldım mı dedim daire başkanın memuruna.alsaydın şimdiye kadar tebliğ edilirdi dedi.ceza yok sanırım.onlar da öyle dediler.sadece çalış, şikayet getirme dediler.bizim yüzümüze kara çıkarma.senin yanındayız dediler

Devletin dili yazıdır, kendi müdürüne yazılı başvurı yapmadıysan bunu yok saymış olabilirler ama yine de bunun için kurum değiştirtmezler insana, birim değiştirme cezasını elden tebliğ tebellüğ ile almadığın sürece hiçbir ceza almış olamazsın.

Onlara ceza vermemek için hasır altı ediyorlar büyük ihtimalle, bu olanlar onlara yeter sen rahat ol. Mahkemeye çıkacağınız falan yok. Soruşturma sonucu sana yazılı olarak bildirilmek zorunda, böyle bir bildirim yoksa onların kukağı çekilip olay kapatılmıştır. Ama onlar daha da konuşamaz için rahat olsun, işine gururla gidebilirsin

kurum içi yükselme sınavı ve mülakatı olacak.bunun öncesinde böyle bir şey yaşanmasından mutsuzum.artık pamuğu herkes tanıyor.

kurum içi yükselme sınavı ve mülakatı olacak.bunun öncesinde böyle bir şey yaşanmasından mutsuzum.artık pamuğu herkes tanıyor.
Tanısınlar ne olmuş, sen kötü biri olarak tanınmadın ki, tacize mobbinge uğradın ve bunu şikayet ettin. Sınav ve mülakata güzel çalış olumsuz düşünme. Başarabilirsin. O zaman kadar seni neden tanıdıklarını bile unuturlar

Sorunuza dair hiçbir fikrim yok ama yorum yapmak istedim yine de. Karma mı ilahi adalet mi bilmiyorum ama bu tür durumlarda gördüğüm eninde sonunda yapandan acısı çıkıyor.

Duruşunuzu değiştirmeyin, bana kalırsa wc olayı gibi millete kızmayın da. Bundan sonra tartışma olursa ve bu tartışmayı bu tarz bir şeyle başlatan kişi siz olursanız iyice göze batarsınız, haklıyken haksız duruma düşersiniz. Olabildiğince muhatap olmadan işinize bakın.

Bu yorumun üzerine zira detay vermiş sağolsun N nscckts ,size şayet orada devam edecekseniz bu insanlar yokmuş gibi davranmanızı öneririm.
İş dışında asla muhattap olmayın,onlara koz vermeyin.
Bakın bu tip insanlar,sizi rahatsız/mutsuz ettiklerini farkederlerse oradan yürürler hep. Ne zaman siz onlari umursamaz,amiyane tabirle bir yerinize takmazsanız o zaman geri çekilecekler emin olun.
Hani vardır ya okulda zorbalık yapıp karşısındakini sindiren,o üzüldükçe mutlu olan ve dozu arttıran çocuklar,onlar gibi düşünün bu grubu. Uzak durun, üzülseniz,rahatsız olsanız bile belli etmeyin, mutlu görünün,umursamaz olun. Onlar pes edecek.

Burada huzur bulamayacaksın malesef. Tayin aldırman akıl sağlığın için çok daha iyi olacak bence

çok komik kızlar.psikiyatrik tedavinin ilk ayında soruşturma geçiriyorum.sanırım özgüven tavan yaptı...ayrıca pes etmeyeceğim.

Ben böyle bir savaşı mantıklı bulamıyorum. Böyle savaşların kazananı olmaz. Kalsanız da adınız problemli tipe çıkar ve insanlar sizden uzak durur. Bu kadar savaş vermeye de değecek bir şey göremiyorum ortada.

Burada huzur bulamayacaksın malesef. Tayin aldırman akıl sağlığın için çok daha iyi olacak bence
Geçen sene bile para gidecek diye yerinden kımıldayamıyordu. Şu zamanda tayin için kafasına silah dayasalar öldür beni der, yine gitmez bir yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…