Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kapsam dışı olan kurumlar varmışDün aciklanann kamuda 10 yaş altı çocuğu bulunanlar idari izinlidir genelgeysyke bugün idari izne ayrılan var mi.mudurumuz izin vermedi. Böyle bir hakki var mıdır acaba.
Bu akşam 19:00'dan itibaren uygulamaya girecek diye biliyorum. Bu durumda bugün ayrılamazsınız zaten yarından itibaren olur.Dün aciklanann kamuda 10 yaş altı çocuğu bulunanlar idari izinlidir genelgeysyke bugün idari izne ayrılan var mi.mudurumuz izin vermedi. Böyle bir hakki var mıdır acaba.
Sağlık bakanlığına bağlı kurumlar mı?kapsam dışı olan kurumlar varmış
Her fırsatta "yatıyor" denilen öğretmenler meselakapsam dışı olan kurumlar varmış
Hocam hiç kolay olmuyor. 3 tane çocuğum var ders saatim çok değil alnıma silah dayanıyor kimse, idari izin raporum çıkıyor idare kabul etmiyor.Ben de öğretmenim ve bence öğretmenlerin kapsam dışı sayılması çok normal. Zaten uzaktan eğitim var. Dün kadının biri 10 yaş altı cocukla nasıl evde uzaktan eğitim vereyim demiş. Bazen abartılıyor. Sadece okul öncesi öğretmenlerine izin verilebilirdi
Sağlık bakanlığına bağlı kurumlar mı?
onu sonradan açıklıyorlar. Mesela önceki kapanmada Maliye çalışanları kapsam dışı kaldı. Sağlık çalışanları da öyle.Her fırsatta "yatıyor" denilen öğretmenler mesela
Ben okul öncesi öğretmeniyim ve biz başından beri hep gittik (bağımsız anaokulları olarak) dediğiniz gibi evde ders anlatacaklara bu izni vermek saçma ama giden anneler olarak bize verilmeliydiBen de öğretmenim ve bence öğretmenlerin kapsam dışı sayılması çok normal. Zaten uzaktan eğitim var. Dün kadının biri 10 yaş altı cocukla nasıl evde uzaktan eğitim vereyim demiş. Bazen abartılıyor. Sadece okul öncesi öğretmenlerine izin verilebilirdi
O zaman esnek ve dönüşümlü çalışanlar nasil calisiyor?Tabi ki müdürün insiyatif hakkı var, genelgelerde çoğunlukla kadro durumu uygun olduğunda yazıyor zaten, işler aynı tempo ile devam ederken gidenin işini kim yapacak, ben de amirim ama çıkarmayacağım iki çocuğu olan personeli idari izne
Benim sitemim yüz yüze eğitime geçildiği durumdaArkadaslar resmi yazıda zaten idari izin icin parantez açılmış ve memurun tüm sosyal haklari devam ettiğinden sehirden ayrılamaz amirin verdigı gorevleri yerine getirir denmiş.
Yani öğretmenler icin yuzyuze egitim yapmayıp evden egitim yapabilir oluyor idari izinde. zaten evden egitim yapılıyorsa idari izine ayrılip evden eğitim de yapmamayım olmuyor.
Bir dönem esnek çalışmalarına izin verdik, ama işlerimiz askıya alınmıştı geçen sene 3 ay boyunca, şu an yapılan iş aynen devam ederken 3 personelden ikisini izne çıkarıp bir kişiyi üç kişilik çalıştırmam mümkün değil,O zaman esnek ve dönüşümlü çalışanlar nasil calisiyor?
Maliyede çalışan müfettiş arkadaşım uzaktan devam etti çalışmaya geçen sefer.. Şuanki durumu bilmiyorumonu sonradan açıklıyorlar. Mesela önceki kapanmada Maliye çalışanları kapsam dışı kaldı. Sağlık çalışanları da öyle.