Uzgunum ama sizi sevmiyor ilerisi karanlik... Benzer sekilde gelecek onemli degil ilerde belki olur diyen biri tatafinda 7.5 yil oyalandim yas 30u gecti evlendim... 6ay surmedi bosaniyorum.. sonuc tum hayallarim hayatim cocuk istegim ben komple yikildim..
Nasıl yani böyle bir kişiyle mi evlendiniz? Neden bosaniyorsunuz?
Çok üzüldüm.. ailesinin sizinle derdi ne kiMalaesef beni sevdigini sandim cok sorunlar yasadik kac kere komple bitirdik dayanamadik birbirimizi aradik yine ve mallik edip evlendim inanip... Ailesi bir Allahin gunu huzur vermedi... Annesi ve kiz kardesi durmadan benle ugrasti esimde onlari dinledi ben neden yalan ben nedesem bos... Sonuc annesini yalanlari yuzunden bosaniyoruz..
Çok üzüldüm.. ailesinin sizinle derdi ne ki
Anladım Allah yardımcınız olsunMaddi hep kv kiskancin onde gideni kendi kizinin gorumcesini biraz saf ortaokul mezunu diye yapmadiklari kalmamis kendileri anlatti....bana da aynini yapicaklardi ben biraz disli ciktim.. Hep kendi kizini ovdu bana bende takmadim... daha dugun olmadan arabami sattirmaya kalkti kabul etmedim... Kizi surekli abisinde maddi destek bekledi kabul etmedim.... 30 yasindaki issiz oglu huzur vermedi itiraz ettim... Ortak kart kullanip kimde para varsa o yatirsin dediler... kastettikleri bendim odemedim... Evine gelicem bana hizmet ediceksin dedi ben hizmetci degilim dedim... Ailesmin maddi durumu iyi diye surekli anneme takti bnde ona taktim sonic kurtuluyorum...
Öyle bir sevgisi yok bu çok açıkEşimle sevgiliyken araba olup bırakmamayı geçtim, toplu taşımaya bile benimle biner sokağın başına kadar getirirdi. Durakta inince ayrı ayrı yürürdük. Yağmurda karda sıcakta bu hiç değişmedi. Sevgiliniz pek ince düşünceli değil belli ki. Sevgi insana bu davranışları yaptırmalı.
Öyle bir sevgisi yok bu çok açık
Sadece bu olay da degil mesele, eksikliğini duyduğum çok şey var
Peki ya duygular? Gönül dur bakalım sabret değişir diyorŞöyle söyleyeyim. Dışarıda siz bunu teklif etmeden planını değiştirecek erkekler var.
Mantığım ayril bak hayatina diyor, ama kalbim acıyor.. cok üzülürümKesinlikle övünmek için söylemiyorum.10 senelik eşim; toplam 14 senelik ilişkim olan eşim; dolmuşa bineyim diye yalvarmama rağmen yagmur yağıyor diye bir ilçeden bir ilceye 30 km lik yola getirdi sağolsun ve geri döndü işi vardı o ilçede.
Yani daha 6 ay , cok güzel bir haftasonu yaşanmiş , bilemedim.yağmurda bırakıp gitmek.arkadaşı kaçmıyor ya.bir sey desen bu sefer cok boğmuş kısıtlamiş olacaksın.erkek milleti öyle düsünür cünkü.düz mantıklar.o ince nüansı kavrayamazlar işte!!ama sinir bir durum yaşadıgın canım
Eşimle sevgiliyken araba olup bırakmamayı geçtim, toplu taşımaya bile benimle biner sokağın başına kadar getirirdi. Durakta inince ayrı ayrı yürürdük. Yağmurda karda sıcakta bu hiç değişmedi. Sevgiliniz pek ince düşünceli değil belli ki. Sevgi insana bu davranışları yaptırmalı.
Boyle erkekler var degil mi?Ayyyy aynen.bana üniversite yıllarımı hatırlattınız.otobüsten beraber inip evin önüne kadar arkamdan yürürdü aksam geç saate okuldan cıkmissak.ileride ayrı otobüse binerdi eşim de.hey gidi...
Belki calısıyor ve kendi kendinize yeten bir birey oldugunuzu gördügü icin mi böyle davranıyor.hani aklına getiremiyor.belki ayaklarınız yere sağlam bastıgı için böyle şeyleri düsünemiyordur.madem üzülürsünüz biraz beceriksiz gibi davranın bakalım.ay mahallede olay olmuş, ay adamın biri peşimden geldi gibi hissettim korktum gibisinden.ne bileyim hala dikkat etmezse o zaman bir daha düsünün derim.gecen sen gidince durakta söyle böyle oldu yarım saat dolmuş bekleyince deyin.laf arasında anlatırmış gibi ama.hani azarlar gibi degil.garip birileri geldi duraga korktum başka dolmuşa bindim gibi....sonraki davranişlarını tartın bakalımMantığım ayril bak hayatina diyor, ama kalbim acıyor.. cok üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?