• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idarar yaparken yanma lütfen acil cvp

CANSUDE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
271
0
116
Malatya
merhaba bende 3 aydır doğum kontrol hapı yasmini kullannıyorum bir haftadır idararım çok sık az ve yanmalı oluyor işim dolayısıyla doktora gidecek zmanımda yok sizce bu ne cvplarsanız şimdiden teşekkürler.opuyorumnanaktan

büyük ihtimal idrar yolları iltihabı... genelde ılk cınsel ılıskıden sonra bırcok kadın aynı sorunu yasıyor. eczaneye gıtsenız derdınızı soylersenız gereken ılacı verırler, ben yurtdısında yakalanmıstım buna, ilacın ısmını hatırlamıorum ama aynı sıkayetlerde bulundum, orda eczacı vermıstı, tablet seklınde ıcıosunuz bı sure yanında da bol bol su tabıı

yanma varsa idrar yolları enfeksiyonu olabilir. ilk başlarda şiddetli bir yanma vardı bende de, bir hafta sonra sancılarla acile gittim. çok fenaydı,senağlamasenağlama ateşim 38,5 olmuştu. geç olmadan hemen bir hastaneye git.

bendede oluyor dönem dönem büyük ihtimalle idrar enfeksiyonu monurol kullanıyorum 1kerelik suda içilen bir toz ve çok iyi geliyor ayrıca bol su içmeni ve hissettiğin her an wc gitmeni tavsiye ederim geçmiş olsun

idrar yollları enfeksiyonunda bol bol suyun (2.5 litre) yanında birde ayaklarınıda sıcak tutmalısın. hava ne kadar sıcak olsada ilacın etkinliğini artırmak için

Back