• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İcra takibi baslatacaklatirmis

Abla valla başımıza ilk kez geldiği için şaşırdık. Belki de polisi aramak aklımıza gelmeseydi öderdik... e devletten bakın dediler dava falan da yok,telefon sürekli meşgul çalıyor dolandırıcının. Çok yorucu. Diğer arkadaşlarım da dikkatli olsunlar.
Çok geçmiş olsun valla verilmiş sadakanız varmış, inanıp para veren insan çok.
Aslında en temizi telefon rehberinde kayıtlı olmayan numaraları açmamak fakat o da her zaman mümkün olmuyor tabii.

Çok geçmiş olsun valla verilmiş sadakanız varmış, inanıp para veren insan çok.
Aslında en temizi telefon rehberinde kayıtlı olmayan numaraları açmamak fakat o da her zaman mümkün olmuyor tabii.
Amin❤️❤️ 212li yerlerden arıyorlar. Baroya kayıtlı avukat diye tanıtıp ikna etmeye çalışıyorlar

Amin❤️❤️ 212li yerlerden arıyorlar. Baroya kayıtlı avukat diye tanıtıp ikna etmeye çalışıyorlar
Bir sürü numara alıyorlar, birini engellesen diğeriyle arıyorlar insanı bıktırıyorlar resmen, telefonumda neredeyse tanıdıkların numarası kadar yasaklı listesi var:))

Bir sürü numara alıyorlar, birini engellesen diğeriyle arıyorlar insanı bıktırıyorlar resmen, telefonumda neredeyse tanıdıkların numarası kadar yasaklı listesi var:))
Öyle oluyor😍 artık müşteri hizmetleri bile araya araya bıktırdı nereye kadar böyle bilmiyorum. ciddi bir format lazım

Kargocuda kapıda bekliyormuş herhalde. Dolandırıcılarda iyice çığrından çıktı aslında fazla ceza almadıklarından oluyor mahkemeleri uzun sürüyor bu arada adamlar istedikleri kişileri dolandırıyor ne koparırsam kar diyorlar

Kargocuda kapıda bekliyormuş herhalde. Dolandırıcılarda iyice çığrından çıktı aslında fazla ceza almadıklarından oluyor mahkemeleri uzun sürüyor bu arada adamlar istedikleri kişileri dolandırıyor ne koparırsam kar diyorlar
Kargocuya benzer hali de yoktu. Polis bile dedi çok şikayet var bunlardan diye😔 Allah akıl fikir versin. Alan da vardır öyle

Numarayı engelleyin,kapatın gitsin. Bir kere de babamin iş yerine kapıda ödemeli kargo gelmiş,adına. 250 lira civarı. İşle ilgili herhalde diye almış (bir anlık gaflet işte) . İçinde saçma sapan bir şey, işte Google aramalarında şirketiniz üst sırada çıksın diye.
Cayma hakkı için için aradım ama tabii ki Ulasabilene aşkolsun...
Geri arama gafletinde bulunduk meşgul çalıyordu.

Benimde babama sürekli hukuk bürosu mesaj atıyor her gün farklı IBAN isim soyisim farkı kargo ücreti istiyorlar şikayet varda atmıştım meğerse bir sürü kişi varmış bir de icra ile tehdit ediyorlar şaka gibi ben artık o tarz bir şey olduğunda veya şüpheli bir numara gördüğümde şikayet vara bakıyorum mutlaka bir şeyler çıkıyor 🤦🏻‍♀️

Merhaba. Uzun zamandır yoktum. Olayimizi paylasmak için geldim. Evde geçen otururken annemin telefonu çaldı. İstanbul'da bir hukuk bürosundan sözde avukat aradı. 2 yıl önce verdiği siparişi teslim almadığı için dava acilacakmis. Böyle bir sipariş de asla vermedik. Eğer 250 TL kargo ücretini ödeyip PTT kargodan geri gönderirse para bize gelip kapanirmis falan filan. Eğer almazsak da 3000 TL avukat masrafı varmış. 😁 İlk defa böyle bişey başımıza geldi. Buradaki bir avukatı aradım dolandırıcı itibar etmeyin dedi. Polisi de aradık,her beş kişiden 3'ü bu yüzden arıyor dedi. Az önce kapıya kargo geldi 250 TL ödemeli. kargocuya da benzemiyordu. Geri gönderdik. Başınıza böyle bir şey geldi mi? Bizim başımıza ilk kez geldiği için saskiniz....
Oldu da icra takibi başlattılar itiraz edersiniz olur biter. Hiçbir şekilde kanıtlayamazlar. Oldu da gerçekten kargo geldi, vazgeçtin almadın. Kimse hiçbir şey diyemez. Dolandırıcı olduklarına eminim.

Merhaba. Uzun zamandır yoktum. Olayimizi paylasmak için geldim. Evde geçen otururken annemin telefonu çaldı. İstanbul'da bir hukuk bürosundan sözde avukat aradı. 2 yıl önce verdiği siparişi teslim almadığı için dava acilacakmis. Böyle bir sipariş de asla vermedik. Eğer 250 TL kargo ücretini ödeyip PTT kargodan geri gönderirse para bize gelip kapanirmis falan filan. Eğer almazsak da 3000 TL avukat masrafı varmış. 😁 İlk defa böyle bişey başımıza geldi. Buradaki bir avukatı aradım dolandırıcı itibar etmeyin dedi. Polisi de aradık,her beş kişiden 3'ü bu yüzden arıyor dedi. Az önce kapıya kargo geldi 250 TL ödemeli. kargocuya da benzemiyordu. Geri gönderdik. Başınıza böyle bir şey geldi mi? Bizim başımıza ilk kez geldiği için saskiniz....
Yeni tip geçenlerde de bana 2 3 gün mesaj geldi ama evde yoktum. Kapıya gelen. Olduysa bilmem

Buna benzer bir durumu kayınvalidem yaşamıştı birkaç yıl önce. Aynı bu şekilde kargo ücreti var demişler telefonda, engelleyip geçmişti.
Modası geçmemiş demek ki bu numaranın.🤦‍♀️

Back